Sommerhuse Løkken

Kortvisning | Listevisning  


22 personers luksus poolhus ved Løkken. Huset har billardstue med bar, aktivitetsrum med bl.a. bordtennis, bordfodbold, dart, playstation og TV/DVD, 21 m2 stor pool med vandrutsjebane og romer trappe, 6 personers spabad, sauna og meget andet.


22


Ja


360


Ja


Ja


Ja


900


Velholdt og dejligt Sonne pool fritidshus (træ) beliggende i populære Løkken Syd. Huset ligger på stor lukket naturgrund og i gå afstand til Løkken by og indeholder alle tænkelige former for udstyr - bl.a


10


Ja


130


Ja


Ja


Ja


700


Dejligt stort luxus sommerhus på 128 m2 med super swimmingpool beliggende i rolige omgivelser.


10


Ja


128


Ja


Nej


Ja


400


Flot luksushus på en stor naturgrund, kun ca. 700 m fra Løkkens dejlige badestrand. Der er tale om et rigtigt kvalitetshus, opført i gedigne materialer.


10


Ja


108


Nej


Ja


Ja


1000


Skydedør ved begge soverum.


4


Ja


60


Nej


Nej


Nej


525


Lysende som perler på en snor ligger de hvide badehuse på stranden og vidner om nogle af landets bedste badestrande. Her er plads til sand mellem tæerne, afslapning i solen, et sandslot eller bare en dejlig dukkert i Vesterhavet.


6


Nej


85


Nej


Nej


Nej


725


Bag første klitrække i det meget attraktive område i cykelafstand til Løkken by, ligger dette hyggelige og velholdte feriehus for enden af en blind vej.


6


Nej


93


Nej


Ja


Ja


180


På en kuperet klitgrund ikke langt fra Løkken by ligger dette hyggelige feriehus, som er utroligt charmerende indrettet og møbleret i ægte badehusstemning.


3


Nej


84


Nej


Nej


Nej


300


På en åben naturgrund, ikke langt fra Løkken by, ligger dette rummelige kvalitetshus. Det er et utrolig flot hus med dejlige terrasser, hvor både morgen- og aftensol kan nydes.


8


Ja


149


Nej


Ja


Ja


500


Tæt ved Løkken centrum og den gode brede sandstrand, ligger dette spændende feriekompleks med en dejlig funktionel indrettet lejlighed i 2 plan.


8


Nej


105


Nej


Ja


Ja


975


Lækker indrettet ferielejlighed bygget i gode kvalitetsmaterialer, beliggende i et nyt ferieområde i den sydlige del af Løkken by, tæt ved den dejlige brede sandstrand og i gåafstand til Løkken centrum.


8


Nej


105


Nej


Ja


Ja


700


På en rummelig naturgrund med rigelig plads til leg og tumblen for børnene, ligger dette pæne sommerhus i gåafstand til Løkken by med dens gågade og mange muligheder for shopping.


6


Ja


95


Nej


Nej


Nej


700


Dette feriehus er beliggende på en grund der er helt lukket af hegn og bevoksning. Huset er renoveret i 2011 og fremstår i dag lyst og venligt. Dejlig stue/køkken, gode soverum og et flot badeværelse.


6


Ja


102


Nej


Nej


Nej


350


På en dejlig ugenert grund med god plads til leg og boldspil samt tæt ved Løkken by, ligger dette hyggelige sommerhus med flotte møbler og afstemt tilbehør.


8


Nej


97


Nej


Ja


Nej


400


I Løkken by ligger dette veldholdte feriehus centralt i forhold til byens gågade med dens hyggelig miljø med butikker og restauranter. Huset er skønt indrettet med tre soveværelser på 1.s


8


Ja


105


Nej


Ja


Ja


700


I et af Nordjyllands populæreste områder, få minutters gang fra Vesterhavet, ligger dette velholdte feriehus med spabad på en dejlig klitgrund. Huset er smagfuldt og hyggeligt indrettet med kvalitetsmøbler og trægulve.


6


Nej


93


Nej


Ja


Ja


200


Nogle af Danmarks bedste sandstrande finder I her i området og eftersom denne landsdel har de fleste solskinstimer, er der god tid til at få sand mellem tæerne og nyde vidderne.


4


Ja


65


Nej


Nej


Nej


300


Dette komfortable feriehus har en dejlig beliggenhed lige syd for Løkken.


10


Ja


147


Ja


Ja


Ja


400


På en stor åben naturgrund ligger dette dejlige feriehus få minutters gang fra Vesterhavet og stranden. Det er utrolig velindrettet og kan det sagtens rumme flere familier.


12


Nej


141


Nej


Ja


Ja


950


I kort afstand fra Vesterhavet og en af Danmarks bedste sandstrande ligger dette velindrettede dobbelthus på en naturgrund ved Løkken Svømmehal. Desuden kort afstand til bl.a


5


Nej


90


Nej


Ja


Nej


325


På en stor åben naturgrund i gåafstand til det skønne Vesterhav og dens brede sandstrand samt Løkken by med dens store udvalg af butikker, restauranter og det hyggelig torv, ligger dette gennemførte feriehus med to flotte badeværelser, hvoraf det ene rummer et spabad og det andet sauanen.


8


Ja


148


Nej


Ja


Ja


300


I Løkken finder I dette rummelige feriehus med swimmingpool. Det er lyst indrettet med komfortable møbler. De fire gode soverum er opdelt i to afdelinger på hver side af den komb.


10


Ja


162


Ja


Ja


Ja


375


På en dejlig stor og lukket naturgrund, ikke langt fra Løkken, ligger dette flotte og lyse sommerhus med 100 m² hovedhus og et stort anneks på 25 m² med et stort værelse med dobbeltseng og et badeværelse.


6


Ja


125


Nej


Ja


Ja


525


Denne ferielejlighed er i to etager og ligger i Løkken by. I stueplan er der klinkegulv overalt. Lejligheden indeholder et mindre men lyst køkken, stue med blandet og hyggelig møblering.


6


Nej


62


Ja


Nej


Nej


500


Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten