Sommerhuse Skagen

Kortvisning | Listevisning  


Nyopført luksusferiehus fra 2004 udlejes i Lodskovvad, 2 km. nord for Ålbæk og 18 km syd for Skagen med sine mange attraktioner. Det nyopførte feriehus er indrettet med alle moderne faciliteter og overalt præget af kvalitetsmaterialer.


8


Nej


103


Nej


Ja


Ja


2000


Charmerende sommerhus, beliggende i den nordlige udkant af Skagen, nær Grenen. Nyrenoveret sommerhus, beliggende i rolige omgivelser i den nordlige udkant af Skagen.


6


Nej


58


Nej


Nej


Nej


800


Lodskovvad i nærheden af Ålbæk er et eftertragtet område af holde ferie i. Dette skyldes særligt den lækre børnevenlige strand, golfbanen Hvide Klit og de mange aktivitetsmuligheder i området.


6


Nej


84


Nej


Nej


Nej


1700


Skagen idyl. Hyggeligt charmerende byhus som ligger ugeneret og alligevel tæt på byens centrum og strand. Huset er bygget i 1923 med det ægte Skagens idyl.


6


Nej


129


Nej


Nej


Nej


950


Midt i pragtfuldt, fredet naturareal med righoldigt fugleliv og masser af fred og ro ligger Danmarks nordligste hus med 180 grader panoramahavudsigt mod vest og 90 grader havudsigt mod øst.


8


Ja


145


Nej


Nej


Nej


300


Lejlighed midt i Skagen by. Mulighed for opredning til 2 personer i stuen. Der hører en gårdhave til lejligheden, hvor I kan nyde solskinstimerne. Der må påregnes støjgener, da lejligheden er beliggende midt i et restaurationsmiljø.


3


Nej


35


Nej


Nej


Nej


500


1. sals velindrettet lejlighed midt i Skagen by. Lejligheden er lys og moderne og har en lille balkon ud til Havnevej samt en altan på 12 m2.


6


Nej


80


Nej


Nej


Nej


500


Lys 1. sals lejlighed ca. 1 km fra Skagen centrum. Beliggende i parcelhuskvarter med anlagt græshave. Lille køkkenkrog med miniovn, køleskab m/fryser og kogeplader.


4


Nej


60


Nej


Nej


Nej


1300


Meget rummelig og lys lejlighed ca. 1 km fra Skagen centrum. Beliggende i parcelhuskvarter med anlagt græshave. Rummelig lejlighed med køkken indeholdende opvaskemaskine, køleskab, komfur med keramisk kogeplader samt hyggelig spisekrog.


5


Nej


125


Nej


Nej


Nej


1300


Lys og rummelig lejlighed i rolige omgivelser. Renoveret i 2012 og indeholder et stort badeværelse med spabad til 2 personer. Køkkenet er veludstyret og har åbning mod tv-stuen, hvor der er radio via tv'et.


6


Ja


95


Nej


Ja


Nej


900


Sommerhus beliggende for enden af vej med udsigt over fredet område samt Skagerrak. Huset er stort og rummeligt. I stueetagen er der bryggers, køkken med spiseplads, to soveværelser samt badeværelse med sauna.


6


Nej


111


Nej


Nej


Ja


500


Lejlighed i Skagen centrum lige overfor Skagen Bryghus, som er et besøg værd. Lejligheden er enkelt indrettet men har to soveværelser. Stuen vender ud mod gaden, og i stuen er den dobbelte opredning i form af en sovesofa.


5


Nej


81


Nej


Nej


Nej


900


Stort, rummeligt Skagenshus velbeliggende i kort afstand til de naturskønne omgivelser ved Grenen for enden af blind vej. Stort badeværelse med 3-personers spabad.


5


Nej


135


Nej


Ja


Nej


500


Lys og rummelig lejlighed i tidligere børnehave, beliggende i roligt kvarter. Renoveret i 2013, og indeholder stor åben stue, der er moderne men alligevel tidløst indrettet.


6


Ja


95


Nej


Nej


Nej


900


Anneks fra 2013 (minisommerhus) beliggende i Østerby ca. 150 m fra Sønderstrand og Fyrbakken. Indgang, badeværelse, te-køkken/alrum med lille spiseplads og lille opholdstue og trappe til hems med 2 boxmadrasser.


4


Nej


30


Nej


Nej


Nej


150


Stort, rummeligt Skagenshusvelbeliggende i kort afstand til centrum og de naturskønne omgivelser vedGrenen. Stueetagen er indrettet med et åbent køkken med spiseplads, stue,badeværelse med badekar og et værelse.


8


Ja


155


Nej


Nej


Nej


500


Stort, rummeligt og renoveret hus velbeliggende i kort afstand til de naturskønne omgivelser ved Grenen for enden af blind vej.


6


Nej


120


Nej


Nej


Nej


500


Kælderlejlighed i et af de gamle Skagen huse fra 1913. Lejlighedens loftshøjde er lavere end en standardloftshøjde og lejligheden er simpelt indrettet.


4


Nej


60


Nej


Nej


Nej


100


Ferielejlighed i et af de gamle Skagen-huse fra 1913. Lejligheden ligger ikke mere end ca. 100 meter fra Skagens havn. Fra køkkenet er der en trappe op til 1.


6


Nej


76


Nej


Nej


Nej


100


Ferielejlighed i et af de gamle Skagen huse fra 1913. Lejligheden ligger ikke mere end 100 meter fra Skagens havn. Det er et åbent rum, så alle sover sammen på 1.


5


Nej


65


Nej


Nej


Nej


100


I den nordvestlige del af Skagen By i et roligt kvarter ligger denne skønne ferielejlighed på førstesalen i stor villa.


5


Nej


90


Nej


Nej


Nej


800


Totalt renoveret rækkehus, der er udstyret med flotte møbler og brændeovn. Det fremtræder lyst og rengøringsvenligt. Det har en god beliggenhed nær indkøbsmuligheder i Skagen by.


4


Ja


55


Nej


Nej


Nej


1300


I gåafstand til Skagen centrum, ligger dette enderækkehus. Det fremstår med lyse træ- og klinkegulve. Stuen er flot udstyret med moderne møbler, fladskærms-tv m.m


4


Ja


52


Nej


Nej


Nej


1500


Nær Skagen centrum og alligevel i rolige omgivelser ligger denne oase af flotte dobbelthuse.


6


Ja


132


Nej


Nej


Nej


1000


Meget centralt i Skagen by mellem hovedstrøget og havnen ligger denne skønne ferielejlighed. Ferieboligen fremtræder lys og indbydende og er indrettet med smarte møbler og udstyr i høj kvalitet.


4


Nej


66


Nej


Nej


Nej


800


Et meget hyggeligt indrettet feriehus beliggende i Skagens centrum, kun 100 m fra hovedstrøget og havnen samt mange seværdigheder. Feriehuset er indrettet med pæne møbler og fremtræder lyst og indbydene.


6


Nej


100


Nej


Nej


Nej


600


I gåafstand til Skagens summende liv og aktivitet ligger denne lille oase af dobbelthuse.


6


Ja


110


Nej


Ja


Nej


1000


Denne ganske lækre ferielejlighed ligger centralt i byen, ikke langt fra den pulserende gågade og den levende havn.


2


Nej


66


Nej


Nej


Nej


800


Centralt i Skagen by i gåafstand til havn og gågade ligger denne hyggelige feriebolig der er pænt møbleret og fremstår hyggelig og indbydende.Fra stuen er der udgang til dejlig sydvendt terrasse.


4


Ja


67


Nej


Nej


Nej


1000


Dette dejlige feriehus ligger i den nordvestlige del af Skagen By og stadig i gåafstand til centrum. Huset fremtræder lyst og indbydende med pæne komfortable møbler og fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse.


6


Ja


127


Nej


Nej


Nej


1500


Lige midt i smørhullet i Skagen Centrum ved gågaden og de mange cafeer, spisesteder og gode butikker ligger dette skønne luksushus.


10


Nej


130


Nej


Nej


Nej


1000


Centralt i Skagen By ligger denne store rummelige Skagenvilla. Huset er indrettet med smarte møbler og fremtræder som en flot og indbydende feriebolig af høj standart og i en arkitektonisk spændende stil både ude og inde..


6


Ja


203


Nej


Ja


Nej


1000


Dette skønne og praktisk indrettede rækkehus ligger i gåafstand fra Skagen centrum. Huset fremtræder lyst og indbydende og har dejlig lille have og gode terrasser.


6


Ja


92


Nej


Nej


Nej


2000


Et virkelig hyggeligt Skagens hus, helt centralt beliggende i byen, tæt ved havnen og Anchers hus, og med kun 10 min. gang til gågade og en fantastisk strand.


6


Nej


135


Nej


Nej


Nej


1000


Skønt ny istandsat byhus med plads til max. 8 personer. Her er 3 værelser hver med plads til 2 og så en opredning på sovesofa i stuen til 2. Huset er ca.


8


Nej


150


Nej


Nej


Nej


300


Dejligt rækkehus med god plads til 4 personer. Huset er på ca. 60 m² og hertil kommer en terrasse på 34 m². Huset ligger tæt ved Anna og Michael Anchers hus (nu museum), centrum og mange indkøbsmuligheder.


6


Nej


60


Nej


Nej


Nej


800


Leder du efter en god, centralt beliggende og billig overnatningsmulighed i Skagen, så er denne studiolejlighed noget for dig. Her er plads til 2 personer, badeværelse samt mulighed for at lave kaffe/the.


2


Nej


12


Nej


Nej


Nej


800


Her finder du noget så specielt, som et originalt Skagen hus, midt i det hele, renoveret med egen have og parkering. En sand perle til 6 personer. Dagmars Hus, opført i 1885 og renoveret med stor respekt for det originale hus.


6


Nej


58


Nej


Nej


Nej


250


Centralt beliggende i Skagen, kort afstand til havnen, stranden og kun ca. 1.700 meter til Vippefyret. Tæt på det hele, men alligevel med terrasse og have, der deles med de to andre lejemål i huset.


6


Nej


68


Nej


Nej


Nej


500


Med kun få minutters gang til centrum og lystbådehavnen er du centralt placeret og samtidig med ligeså kort afstand til Byfogedskoven, heden og stranden ved Damstederne.


6


Ja


150


Nej


Nej


Nej


900


Centralt beliggende i Skagen, kort afstand til havnen, stranden og kun ca. 1.700 meter til Vippefyret. Tæt på det hele, men alligevel med terrasse og have, der deles med de to andre lejemål i huset.


6


Nej


58


Nej


Nej


Nej


500


Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten