Sommerhus nr.: 1161 - ObzorOmråde: Obzor
Max antal personer: 6
Antal soverum: 3
Husdyr tilladt: Nej
Hus størrelse: 100 m2
Afstand til vand: 50 m
Havudsigt: Ja
Rygning tilladt: Ja

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
Ladestik til el-bil
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

BOOK SOMMERFERIEN NU!! Her får du prisbillig luksus ferie med sol, strand, varme, fittness, wellness og absolut alt hvad man tænker på er lige ved hånden. Dette er et Dansk ejet Resort og ledet af ren Dansk bestyrelse og derfor et garanteret trygt forløb under såvel rejsen og ferien. Også mulighed for gode flypriser.

Om Lejlighederne:
Der er tale om flotte lejligheder i Obzor Beach Resort på ca. 100 kvm hver, bygget i 2007-08. Alle ligger 50 m fra den fineste badestrand ved Sortehavskysten, her kan du høre vandet bruse med udsigt til havet.

Lejligheden er lækkert indrettet med alt hvad man behøver på sin ferie, fladskærmsTV, HDMI, USB, Aircondition, Værdiboks, Internet, hårde hvidevarer mv.
I Køkkenet har man god plads og med lejlighedens service tilbereder man sin egen middag, hvis man vil prøve de Bulgarske råvarer.
Lejlighederne har 2 soveværelser og sovesofa i stuen og dermed masser af plads til 6 personer, der kan opstilles en ekstra opredning så man kan være 6+1 personer. Lejlighederne har 1-2 toiletter det ene med bad.

Lejlighedens placering i resortet udemærker sig ved at solen vandre hele dagen henover poolanlægget og du i disse lejligheder har sol fra morgen til aften. Den er ligeledes placeret i den mest rolige ende af resortet, altså helt ro på når børnene bader i en af de mange børnepools - sæt dig og nyd dem på den ene af de 2 teresser som tilhører lejlighederne.

Omkring lejligheden:
Til lejlighederne som befinder sig i stueetage, dvs. ingen trapper og dermed tæt på alting, hører et væld af udfoldelsesmuligheder på et af de mest populære resorts i Bulgarien. Udover swimming pools til enhver alder, er du også få meter fra en af poolbarerne, hvor man nyder en drink medens børnene leger i vandet eller på en af legepladserne, eller tag ned på stranden et stenkast derfra og deltag i beach volley, football, petanque, mm, der er turnering kørende hver dag eller prøv/lej noget af vandlegetøjet på Sortehavet, Jetski, Paragliding mm, eller hvad med at tage en dag ud og prøv Jeep safari og kom tæt på Bulgariens natur og kultur - eller måske møder I animation teamet der invitere jer til show på scenen om aftenen og meget meget mere.

Få meter fra lejligheden er der supermarked, fittness, wellness, legeplads, parkering, læge, frisør, massage mm. Du finder ligeledes 4 spisesteder på selve resortet, lige fra fastfood til buffet og eksklusiv restaurant. Og ikke at forglemme alle de spændende spisesteder inde byen Obzor som man bare ikke kan få nok af at besøge. Tag shuttle bussen derop for 5 kr.

Området:
Kun 1500 m derfra ligger feriebyen Obzor foran en flot højderyg, som man også har udsigt til, byen er meget idylisk med masser af unikke forretninger, boder og spisesteder.
Ta på dit livs ferie til meget billige penge og lev billigt hvor du forkæler dig selv med god mad og velvære - du bør kigge dette link godt igennem, her ser du alt hvad Obzor byder på >>>> www.obzorbeachresort.com eller læn dig tilbage og nye filmen her: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-lGP8oTRGXk#

Praktisk:
Priser på lejlighederne er excl. et mindre gebyr (350kr) til at dække strøm, ind/ud tjek og en slutrengøring, som vil blive opkrævet i receptionen ved afrejse. Ved booking i mere end 7 dage eller mere end 1 lejlighed ydes rabatter.

Flyselskaber som Balkan-Rejser, Fly-Bulgarien, Spies, TUI, Norweigen, Wizz, m.fl. flyver både fra København, Billund, Ålborg og Hamborg til enten Burgas eller Varna og har mange gode tilbud. Vi hjælper gerne med flybilletter. Vær opmærksom på når vi oplyser fly priser er de med forbehold, da flyselskaber ændre på dem hver time!!

Sådan gør du:
Kontakt os om lejlighed er ledig i din ønskede periode, spørg evt. ind til flybiletter og vi vil hjælpe med dette også. Ligeledes tilbyder vi transport mellem lufthavn og lejligheden for ca. 125 kr/person pr. vej.
Ved bestilling gives der grundig orientering om alt fra udrejse til hjemrejse således du er tryg i hele forløbet og kan glæde/nyde/mindes en dejlig ferie. Så skriv eller ring og vi vil hjælpe dig.

Vil du alligevel heller blive hjemme i DK så bør du lige kigge forbi vores Luksus poolhus nær Blåvand hvor vi også tilbyder meget billige ferier - Hus nr. 865 www.sommerferie.nu/865

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Valgfri
Depositum:
Slutrengøring:
500 DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Henrik G. Lund
Telefon nr.: 20 22 55 28
Har annonceret på portalen siden januar 2010

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk