Sommerhus nr.: 1475 - Limfjorden AmtoftOmråde: Limfjorden Amtoft
Max antal personer: 6
Antal soverum: 3
Husdyr tilladt: Nej
Hus størrelse: 98 m2
Afstand til vand: 250 m
Havudsigt: Nej
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
CD
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Charmerende sommerhus med spabad, bygget i 1972. Ombygget og tilbygget 1998, så det i dag fremstår som en særdeles dejlig feriebolig på alle årstider. Huset ligger på en meget stor grund omkranset af træer og med kun ca. 250m til fjorden, hvor der er badebro og gode fiskemuligheder. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler og solsenge. Indvendigt er der åben til kip og trægulve, dog tæpper på værelserne. Badeværelse med spa og bruseniche, vaskemaskine.

Køkkenet er bl.a. udstyret med komfur, køleskab/fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Fra Køkken er der udgang til terrasse. Køkken i åben forbindelse med opholdsstue.

Opholdsstuen med sofagruppe, TV med parabol, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD afspiller. Fri Internet.

Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med dobbelt sovesofa. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, gynge og trampolin. TV og dvd afspiller til rådighed i alle soverum. Et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser nær Vejlerne som er nordens største fuglereservat og National Park Thy der strækker sig fra Agger i syd til Hanstholm i nord.

Opvarmes med pille brændeovn, solvarme og varmepumpe.
Energimærke B

Ingen røg indendørs

Ingen husdyr

Her kan I nyde lange badedage, ved en dejlig strand med bålpladser, borde og bænke.Hygge på terrassen i charmerende og "naturlige" omgivelser, sidde ude og læse i en god bog i læ for vind og vejr, sejlsport, fiskeri, naturoplev... f.eks. fuglereservatet vejlerne, National park Thy det er hvad I kan opleve i dette skønne sommerhus kun knap 250 meter fra Limfjorden.
fri internet


KortBedømmelser fra andre lejere

Bedømt af:Birgit, Jens, Amanda og Trols
Ophold foretaget:oktober 2015
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi lejede dette hus o efteråsferien 2015. Vi havde en dejlig uge. Vejeret var ikke med os, men der var plads og hygge indendørs med leg og spil so også fandtes i huset. I dette hus mangler der ikke noget. Nem til indkøb hos den lokal købmand. Kan kun anbefales
Bedømt af:Heine Bovbjerg
Ophold foretaget:januar 2016
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Kommentar
Vi boede i huset i julen 2015. Det var en rigtig god oplevelse. Huset var pænt, rent og hyggeligt. Alt i huset var velfungerende og over forventningen. En fornøjelse var det også at sove i en ordentlig seng, hvilket bestemt ikke er en selvfølge når man lejer feriehuse. Der er en dejlig natur med skov og strand, kort afstand til lystbådehavnen. Det er helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til. Mvh. Hanne og Heine Bovbjerg


Kommentar fra husejer:

fjrigjwwe9r0Anmeldelser:Svar


Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Lørdag
Depositum:
1000 DKK
Slutrengøring:
550 DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Aase Mikkelsen
Har annonceret på portalen siden oktober 2014

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:


Udlejers hjemmeside
Luk