Sommerhus nr.: 2080 - BlokhusOmråde: Blokhus
Max antal personer: 15
Antal soverum: 5
Husdyr tilladt: 1 husdyr er tilladt
Hus størrelse: 275 m2
Afstand til vand: 2100 m
Havudsigt: Nej
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
CD
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Særdeles velbeliggende og velindrettet luksus-poolhus med wellnessafdeling, aktivitetsrum og terrasser mod øst og vest, samt solgård mod syd.
Beliggende i det attraktive Kryle Klit ved Vesterhavet, med 2 min. i bil til Fårup sommerland og indkøbsmuligheder, og med stisystemer der forbinder til Blokhus strand, Blokhus plantage og andre spændende gåture, lige ved døren.

NB: Udlejes kun i hele uger fra lørdag til lørdag. Besøg hjemmesiden for direkte booking.

Huset er topisoleret, og med sol- og jordvarme samt moderne hvidevarer, kan der forventes et lavt el- og varmeforbrug. Huset er opført i 2014, af de bedste materialer og af kvalitetsmæssig høj standard.

Der er lagt vægt på lysindfald, fra spiseplads mod øst, igennem køkken/stue og til overdækket terrasse med udekøkken mod vest. I husets centrale rum med køkken, spiseplads og stue, er der pejs og en en stor behagelig sofa, og B&O Beolit 15 bluetooth afspiller, så I via smartphone kan høre spotify eller radio hjemmefra.

I aktivitetsrummet kan der spilles pool, bordtennis, Nintendo Wii, dart eller bordfodbold. Der er sovehems med fladskærm og sovepladser til 4 personer. Ved spisepladsen er der legehems med fladskærm og Blu-Ray.
I den høje, lyse kælder er der swimmingpool med modstrømsanlæg. Via intern videoovervågning af det eksklusive poolrum, kan forældrene kan slappe af i stuen, mens de på betryggende vis holder øje med børnene, evt. også med lyd på.

I wellnessområdet er der spabad til 4 personer, dampbad med duft terapi samt sauna med panorama glas. I dampbadet er der desuden mulighed for koldt brusebad. I sauna og dampbad, samt ved spabadet er der stereohøjttalere og sonos musikanlæg, samt et minikøleskab. Anlægget kan betjenes med egne smartphones.

Fra poolrummet er der udgang mod syd til forsænket solterrasse. Her kan I ligge om dagen og slikke sol eller sidde og nyde stemningsfulde aftener i den interessante udendørsbelysning og lyset fra poolen. Fra sydterrassen er der adgang til vestterrassen, og videre ud til haven, hvor der er fodboldmål samt gyngestativ og sandkasse. Terrassen mod vest er afgrænset mod nord af annekset, som har toilet, fladskærm og plads til en familie med 2 børn eller bedsteforældre.

Naturen i Kryle Klit indbyder til gåture, og stisystemet omkring sti 100 med afstikkere til stranden, byder på mange timers vandring. Blokhus strand er en skøn sandstrand med mange klitter. Her kan I bade, fiske, solbade eller udøve vandsport. Blokhus er en aktiv ferieby med forretninger, værtshuse, restauranter og dagligvarebutikker. Byen er kendt for danmarks eneste Rock’n Roll museum og gratis Open Air koncerter om sommeren.
Også Løkken, Skagen og Aalborg (Danmarks 4. største by) er et besøg værd.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper og institutioner.

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Lørdag
Depositum:
3000 DKK
Slutrengøring:
1650 DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Arne Jakobsen
Har annonceret på portalen siden maj 2017

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:


Udlejers hjemmeside
Luk