Sommerhus nr.: 2640 - Troense TåsingeOmråde: Troense Tåsinge
Max antal personer: 10
Antal soverum: 4
Husdyr tilladt: Nej
Hus størrelse: 267 m2
Afstand til vand: 40 m
Havudsigt: Ja
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
CD
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Liebhavervilla - med havudsigt og egen strandgrund.
(10 sovepladser med mulighed for ekstra opredning)

Eksklusive materialer, en betagende udsigt til Svendborgsund og masser af plads med 267 boligkvadratmeter venter i dette pragteksemplar af en liebhaverbolig på Troensevej 70A, der er totalrenoveret i 2019. Her får man de smukkeste rammer om hverdagen med tre store værelser og samme antal badeværelser foruden fantastiske opholdsmiljøer. Trumfkortet er dog beliggenheden i Troense på Tåsinge med egen strandgrund og badebro.

Allerede ved første øjekast kan man fornemme, at der er tale om en enestående ejendom. Alt med undtagelse af de ydre mure er istandsat, hvilket har resulteret i en bolig af sublim kvalitet, standard og komfort. Man kan forvente en stilren indretning, hvor farver, interiør og æstetik går op i en højere enhed. Det kommer blandt andet til udtryk i de specialfremstillede klinker på gulvene samt Svane-elementerne i køkkenet og badeværelser, der også beriges af Vola-armaturer. Herudover er der gulvvarme overalt.

Inden døre er det særligt de to stuer en suite, som imponerer med tanke på rummelighed og lysindfald fra de mange vinduespartier. Spisestuen går desuden ud i ét med det mageløse køkken, hvor fronterne i røget eg harmonerer elegant med bordpladen. Alle hårde hvidevarer er Miele; herunder induktionskogezonen, de to ovne og varmeskuffen.

Tillige har man glæde af et stort vinkøleskab og Quooker. Tilstødende venter bryggerset, og stueplanet byder ligeledes på et soveværelse, et walk-in-closet og et badeværelse, der fortsætter stilen fra køkkenet. På første sal møder I yderligere to værelser, der hver har adgang til eget badeværelse, hvoraf det største har et skønt
fritstående badekar. Begge badeværelser matcher de forrige i design.

Troense er uden undtagelse en smuk skipperby med fredede bindingsværkshuse fra 1700-tallet, stemningsfyldte gader og en hyggelig lystbådehavn, og således er byen et fint billede af hele stemningen på øen. Området er bevaringsværdigt og præsenterer sig yderst idyllisk med frodig natur. Ikke langt herfra ligger det flotte Valdemar Slot, mens alt hvad der er behov for i hverdagen befinder sig i overkommelig kørselsafstand.

Dette er blot et udpluk af herlighederne, resten skal opleves

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Valgfri
Depositum:
3000 DKK
Slutrengøring:
1500 DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Bo Tue Knudsen
Har annonceret på portalen siden juni 2020

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk