Sommerhus nr.: 2743 - RendbjergOmråde: Rendbjerg
Max antal personer: 5
Antal soverum: 3
Husdyr tilladt: 1 husdyr er tilladt
Hus størrelse: 70 m2
Afstand til vand: 400 m
Havudsigt: Ja
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
Ladestik til el-bil
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Centralt i Rendbjergs idylliske sommerhusområde findes dette flotte fritidshus. Sommerhuset er højt hævet på et plateau , hvilket giver en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord samt en god afstand til nabohusene.

Rendbjerg er et attraktivt fritidshusområde, der byder på megen natur; både skov, hav og mark lige ved hånden. Der er flere legeområder i Rendbjerg, ligesom der er adgang til en privat strand med badebro. Langs vandet snor den famøse Gendarmsti sig, hvor den byder på flotteste naturskønne omgivelser. Rendbjerg er beliggende imellem Gråsten og Broager, der begge byder på flere indkøbsmuligheder. Ligeledes er der kort afstand til Sønderborg, hvor der er flere kulturelle oplevelser. Sønderborg Motorvejen åbner op for hurtig og nem transport op i landet eller syd for grænsen.

Fritidshuset indeholder:
Entre som giver adgang til stue, badeværelse samt det ene af soveværelserne. Så snart man træder ind i den smukke stue, nærmer man sig helt automatisk de store vinduespartier, hvor Flensborg Fjords bølger kan opleves. Udsigten taler for sig selv og kan ligeledes nydes fra den sydvendte terrasse.
I kombination af stuen ses det tiltalende køkken. Her er der godt med skabsplads samt diverse hårde hvidevare. Der er brændeovn, samt en luft-til-luft varmepumpe.

Sommerhuset har 3 soveværelser. Der er plads til 5 personer samt 1 barn under 3 år. Der er et stort soveværelse med dobbeltseng. I det andet soveværelse er en køjeseng samt tv og computerspil. I det sidste værelse er der en enkeltseng. Derudover forefindes der en barneseng og barnestol. Foruden de gode værelser, præsenterer huset ligeledes et dejligt badeværelse med bl.a. vaskemaskine og bruseniche.

Et dejligt sommerhus med en udsigt udover det sædvanlige.

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Valgfri
Depositum:
1500 DKK
Slutrengøring:
1500 DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Bjarne Bohsen
Har annonceret på portalen siden marts 2021

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk