Sommerhus nr.: 3038 - Lolland - Tæt på KragenæsOmråde: Lolland - Tæt på Kragenæs
Max antal personer: 8
Antal soverum: 4
Husdyr tilladt: 1 husdyr er tilladt
Hus størrelse: 150 m2
Afstand til vand: 250 m
Havudsigt: Ja
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
Ladestik til el-bil
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Der er en dejlig udsigt fra huset ud over vandet til Fejø og Skalø. Huset ligger helt ugenert som sidste huset på en lille ikke-asfalteret vej. Så der er fred og ro. Vandet ligger ca. 250 m fra huset, og der er tilsvarende afstand til skov. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er strand neden for huset, men kyst af søbredstypen. Så brug det til at nyde udsigten - og så er der rigtig gode muligheder for at sejle kajak, paddleboarde og lignende.

Huset er omgivet af ca. 4000 kvm. have. Der er havemøbler på begge sider af huset, så man kan sætte sig alt efter vejr og vind. Herudover er der en stor pergola i haven med havemøbler og gasgrill.

Huset er indrettet med en stor stue med Spisebord og 2 sofagrupper, 4 værelser (3 med dobbeltsenge og 1 med seng, der kan slås ud til en dobbeltseng), køkken og toilet med brusebad. Der er varmepumpe, 2 brændeovne og et par elektriske radiatorer. 1 brændeovn er dog rigeligt til at holde huset varmt, også om vinteren.

Det er et familiesommerhus, som vi har haft i mange år, og som vi bruger meget. Det er derfor rimeligt veludstyret med køkkengrej etc. - og hyggeligt. Da det netop er et familiesommerhus, som kun lejes ud i begrænset omfang, vil vores personlige habengut også være i huset, men vi sørger naturligvis for plads i skuffer og skabe til dine ting.

Der er håndklæder mv. i huset.

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Fredag
Depositum:
Slutrengøring:
550,00 DKK

Favoritliste


Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Marianne Brinch- Fischer
Telefon nr.: 4529381750

Info om udlejer:
Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt mig. Du kan også forhøre dig om muligheden for at leje huset for en kortere periode. Der er rengøringsmidler, håndklæder etc. i huset. Hvis du ønsker at bruge husets sengelinned koster det 25 kr. pr. sæt. Herudover er der salt, the, mel etc. - alt hvad du har brug for af basisprodukter i køkkenet. Jeg regner med, at du supplerer op, og at at det således i sidste ende kommer til at gå nogenlunde op. Huset er vant til dyr (sofaen bærer desværre også præg af katten i huset). Du kan medbringe dyr, men vær opmærksom på at tage hensyn til vildtet. Det gælder naturligvis i skoven, og vi har både rådyr, harer og endda en mår, der gæster haven.

Har annonceret på portalen siden august 2022

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk