Sommerhus nr.: 3059 - GråstenOmråde: Gråsten
Max antal personer: 9
Antal soverum: 4
Husdyr tilladt: Nej
Hus størrelse: 102 m2
Afstand til vand: 100 m
Havudsigt: Nej
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
Ladestik til el-bil
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Superlækkert 9 personers sommerhus, alle moderne faciliteter, fri internet mv.(smart tv i stuen ... almindeligt i Køkken/alrum) beliggende i forbindelse med subtropisk badeland,vandrutsjebane (gratis), well-ness center m. diverser spa/sauna/dampbade fit-nes, bistro,restarant,aktvitetsrum for børn, og meget andet....(man betaler særskilt for adgang til well-ness centret)badeland incl i lejen..... se muligheder på (www.enjoyresorts.dk).. god badestrand ca 2 km. (nybøl nord)


Huset ligger helt specielt dejligt med terassen/balkon mod syd/vest, perfekt til at nyde solen om eftermiddagen, om formiddagen står solen mod terassen foran huset. Huset ligger op med skoven, hvor der er et rigt dyreliv (egern, rådyr, mv. er man heldig kan man se egerne lege i træerne lige uden for vinduerne mod skoven. Huset er indrettet i 2 etager køkken + 2 værelser, badeværelse med spa/sauna. i stuen. På 1 sal stue + altan + 2 værelser + badeværelse med vaskemaskine+tørretumbler


Der er kun få minutters kørsel til den Tyske grænse .. gåafstand til Gråsten slot, med den flotte slotshave, søen med det rige fugleliv, Kun få min. gang til havnen,Flensborg fjord, stranden, og den flotte natur. Et ferieparadis der tilfredsstiller mange forskellige interesser.

en perle for naturelskere... en oplevelser for well-ness fanatikere/GOLFINTUIASTER (BENNIKSGAARD GOLFCENTER !!!!!!! For lystfiskere er der kun få minutters gang til Flensborg fjord, hvor der er rige fiskemuligheder.

FOR BØRN UDENDØRS HOPPEPUDE SAMT LEGEPLADS, INCL STORT GRØNT OMRÅDE HVOR DER KAN LAVES MANGE FORSKELLIGE AKTIVITETER.

INGEN UDLEJNING TIL UNGDOMSGRUPPER.

Giv evt tilbud på de oplyste priser (telefon 202 554 48)PS. husdyr/rygning ikke tilladt!!!!!!!... udlejnings kalender ikke opdateret!

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Valgfri
Depositum:
1500 DKK
Slutrengøring:

Favoritliste


Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Briam Langgaard Jensen
Telefon nr.: 20255448
Har annonceret på portalen siden oktober 2022

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk