Sommerhus nr.: 1161 - Jegum FerielandOmråde: Jegum Ferieland
Max antal personer: 8
Antal soverum: 4
Husdyr tilladt: Nej
Hus størrelse: 154 m2
Afstand til vand: 10000 m
Havudsigt: Nej
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
CD
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Dejligt og vedligeholdt feriehus der ALTID er opvarmet og poolen lige til at hoppe i - vil du ha Pool, Spa, Sauna, Aircondition, Digital TV, Gratis internet, Alt i hvidevarer, Opvarmning via lavenergi, 2 badeværelser. Masser plads - så det her du skal holde din luksusferie til billige penge. Huset er nøglefrit, dvs. du kører direkte til huset med din dørkode - ingen spildtid. Der er installeret varmepumpe og huset er dermed energibesparende og på de varme sommerdage er der ligeledes aircondition.

PS: da bookingkalender og pris på denne hjemmeside ikke opdatere automatisk med online booking sider, vil jeg bede om at I kontakter ejer evt. på tlf. 20 22 55 28 da booking og priser kan mangle en opdatering.

Om Huset:
Lækkert feriehus i træ der er yderst vedligeholdt og moderniseret på hele 154 m2 med swimmingpool, spa og sauna, beliggende på en ugenert læfyldt naturgrund. Til huset hører et stort terrasseareal med havemøbler. Indvendig ludbehandlede trævægge og lofter. Gulvene er dels med klinker og tæpper i værelser - alle klinkegulve i huset er med gulvvarme.

Swimming-Pool med bølge anlæg.
Den dejlige store tropiske pool-afdeling er placeret i forlængelse af stuen og er med 2-pers. spa, 20 m2 stor swimmingpool (1,3 m dyb) og herfra direkte forbindelse til badeværelse med bruseniche samt sauna til de kolde vinterdage. Swimming poolen har et trænings anlæg du kan aktivere og ligger og svømme uendeligt i bølger - kom og prøv kræfter med det :)

Køkken/Stue.
Det nyere køkken i lys birketræ er kombineret med opholdsstuen og er udstyret med alt i hårde hvidevarer incl. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, fladskærms TV med såvel USB samt HDMI, digital parabolreciever, stereoanlæg, aircondition og selvfølgelig trådløst internet. Fra stuen er der adgang til nyere stort badeværelse hvor man også har vaskemaskinen samt tørretumbleren. Af andet udstyr i huset kan nævnes: barneseng, barnestol, pool-legetøj mm.

Soveværelser.
Huset er indrettet med 4 soveværelser med gode boxmadras-dobbeltsenge som kan ændres til enkeltsenge i de 2 af værelserne.

Udenfor.
I den lukkede have er der endvidere gynge og sandkasse til børnene og masser plads til bilerne på husets parkerings areal.

Et virkeligt skønt feriehus med masser af plads, som rummer alle muligheder for en vellykket ferie på alle årstider. Et hus som er velegnet til såvel 1 som 2 familier.

Området.
Der er få kilometer til feriebyerne Blåvand, Vejers, Henne Strand, alle med fantastiske badestrande, unikke forretninger og dejlige hyggelige spisesteder bl.a. Henne Kirkeby Kro med flere Michelin-stjerner. Eller gå en tur op til centerbygningen 900 m og få en prisbillig god middag.
Ved Center bygningen er der masse faciliteter til børnene og minigolf mm. og en købmand med et pænt udvalg.

Området byder også på masse andre aktiviteter for både børn og voksne f.eks. golf, minigolf, tennis, beachvolley, boldbaner, ridning, sommerland, skinnecykler, fiskesøer, cykeludlejning og meget mere..

En ferie stor som lille i dette hus vil du ikke fortryde.

Venlig Hilsen
Henrik G Lund (ejer)
tlf. 20 22 55 28

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Lørdag
Depositum:
2500 DKK
Slutrengøring:
850-1350 DKK

Favoritliste
Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Henrik G Lund
Telefon nr.: 20225528

Info om udlejer:
Jeg har ejet dette hus siden 2002 og har endvidere 2 udlejningslejligheder i udlandet, spørg gerne ind til disse også. Vær opmærksom derude! Der hersker ufine metoder på ferieudlejningsområdet ved at huse og ejer slet ikke eksistere. Jeg sender gerne ejer oplysninger på huset i form af ejendomsskatteskema så I kan undersøge mit navn og bopæl. Betales der via mobilpay vil I endvidere se mit navn oplyst. Venlig Hilsen Ejer

Har annonceret på portalen siden januar 2010

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk