Sommerhus nr.: 2785 - FaldsledOmråde: Faldsled
Max antal personer: 4
Antal soverum: 2
Husdyr tilladt: 1 husdyr er tilladt
Hus størrelse: 65 m2
Afstand til vand: 450 m
Havudsigt: Ja
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
Ladestik til el-bil
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Ønsker du ro, Havudsigt og et lækkert sommerhus.
Velholdt sommerhus i Faldsled med en enestående Panorama udsigt over havet samt kuperet terræn, mark og skov. Udsigt til hav meget bedre end på billeder.
I kort afstand findes den hyggelige lille landsby Faldsled med bl. a. lystbådehavn og hvor den kendte Faldsled Kro har til huse.
Der er kort afstand til indkøb i Millinge eller i Horne. Afstanden til de naturskønne omgivelser i Svanninge Bakker eller Golfbane forefindes ligeledes indenfor kort afstand.
Den sydfynske perle Faaborg med mange indkøbsmuligheder, havn med afgange til de mange hyggelige sydfynske øer, ligger kun 5 km væk. Øer som Lyø, Avernakø, Ærø og Bjarnø er kun en kort sejltur fra Faaborg havn. Vil man til Tyskland og handle ind, kan man tage færgen Bøjden til Fynshavn på Als tæt på den tyske grænse. 180kr retur med bil på de billige afgange.
Det hyggelige og velindrettede sommerhus fremstår i særdeles velholdt stand og indeholder:
Entre, lækkert badeværelse med brus og vaskemaskine og tørretumler i en, 2 soveværelser, sommerhusets hjerte udgøres af det pragtfulde hyggelige køkken alrum stue miljø med brændeovn og den skønneste udsigt til havet- fra opholdsstuen er der udgang til dejlig solrig træterrasse og haven. Der er fibernet højhastighed internet samt viaplay. Af hensyn til energiomkostningerne, er der installeret luft/luft varmepumpe i huset, der nedsætter energiforbruget betydeligt. Udlejes ikke til ungdomsgrupper. Hele haven er helt indhegnet.

Afstand til:
Strand 450m
Faldsled 2500m
Svanninge bakker 3 km
Horne rundkirke 5 km
Faaborg 5 km
Bøjden 10 km
Egeskov slot 25km
Assens 30 km
Svendborg 35km
Odense 35 km

Vær opmærksom på at vi ingen tv abonnement har, men tilgengæld er det et smart tv, med masser af apps som DRTV, Netflix osv, så i kan bruge jeres egen stremming tjenester. Der er højhastigheds fiber internet i huset.

For nærmere info ring 24597658


KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Lørdag
Depositum:
1500 DKK
Slutrengøring:
650 DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Lars Henriksen
Telefon nr.: 24597658

Info om udlejer:
Vi er en lille familie som elsker vores dejlige sommerhus. Manden /lars) elsker naturen og flue fisker i nærhed af sommerhuset på noget af des bedste havørredrevir. Konen(Rikke) elsker at gå ture i området meget smukke og kuperet natur. Trebjerg som er Fyns 3 højeste punkt og de fynske alper- svanninge bakker er begge i gå afstand samt sydhavsstien. Sønnen sylvester elsker at bade året rundt og gamer selvfølgelig på sommer huset hurtige fibernet

Har annonceret på portalen siden april 2021

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk