Sommerhus nr.: 2969 - Nørlev StrandOmråde: Nørlev Strand
Max antal personer: 14
Antal soverum: 5
Husdyr tilladt: 1 husdyr er tilladt
Hus størrelse: 200 m2
Afstand til vand: 700 m
Havudsigt: Ja
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
Ladestik til el-bil
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Et yderst velbeliggende sommerhus med swimmingpool – midt i den fantastiske nordvestjyske natur. Der er under 10 minutters gang til en dejlig badestrand og kort afstand til Nordjyllands flotteste aktivitetscenter med restauranter, cafe, svømmeland, bowlingcenter, bio, supermarked, rideskole og meget andet. Fra sommerhuset er der bl.a. udsigt til Vesterhavet samt Hirtshals Fyr.

Stort og velholdt sommerhus på 200 m² med pool, aktivitetsrum samt 5 soveværelser. Sommerhuset kan rumme flere familier – helt op til 14 personer et barn. Sovepladserne fordeler sig på 10 sovepladser i enkeltsenge og 4 sovepladser på madrasser på hemsen - derudover er der 1 stk. barneseng.

Sommerhuset er fra 1992, men er delvis renoveret i 2018.

Sommerhusets køkken er veludstyret og udover et stort køleskab, er der et ekstra køle/fryseskab i tilstødende lokale. Komfuret består af 4 keramiske kogeplader, og der er derudover varmluftovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine. Der er 1 stk. barnestol.

Sommerhuset har 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Der er gulvvarme i hele huset, men også en skøn brændeovn placeret centralt i husets køkken/alrum/stue.

Aktivitetsrummet er indrettet med TV og Playstation 4, samt bordfodbold, dart m.m. I stuen er der smart TV med mulighed for streaming og flow tv med tyske, norske, svenske og danske tv-kanaler og stereoanlæg med højtalere til bl.a. poolrum. Der er 200/200 Mbit internet med god trådløs dækning i hele huset.

I wellness- og pool-området er der indendørs swimmingpool, spa og sauna – her er der mulighed for ren afslapning og mange timers leg. Der er monteret en helt ny vandrutsjebane ved poolen og der er installeret modstrømsanlæg/svømmetræner. Swimmingpoolen måler 3,5 m i bredden, 6 m i længden og den er op til 1,5 m dyb og vandet er mellem 24 og 28° C varmt.

Sommerhuset er omgivet af 70 m² åbent terrasseareal, med mange havemøbler og 2 stk. Weber grill. Fra terrassen er der flot udsigt over den store naturgrund på 2600 m², hvor der er plads til masser af udeaktiviteter, bl.a. er der gyngestativ, ny stor sandkasse, stor nedgravet trampolin og legehus. Der er installeret stik til opladning af elbil.

Der er 730 m til havet og 3 km til nærmeste dagligvareforretning. Der er en halv times gåtur eller under 10 minutter i bil til Skallerup Seaside Resort, hvor der er supermarked, vandland, legeland, dyregård og ridecenter, kreative værksteder, bowling og bio, sport og fitness, cykeludlejning, restauranter, cafe, pub og meget, meget mere. 40 minutters kørsel til Fårup Sommerland.

Sommerhuset har egen parkering med plads til flere biler.

Alt i alt et fantastisk sommerhus med alt i udstyr, hvor mange sjove forlystelser er indenfor rækkevidde.

https://www.sologstrand.dk/hus/10-8214
https://www.sonneundstrand.de/ferienhaus/10-8214

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Lørdag
Depositum:
3000 DKK
Slutrengøring:
1722 DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Rasmus Andersen
Har annonceret på portalen siden marts 2022

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk