Gæstede sommerhuset 28 juli 2018 - 4 august 2018 
 Tina, Roslev

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Vi takker for lån af jeres dejlige hus. Ferien har været perfekt med høj sol. ?? Dejligt sommerhus som ligger i et fredeligt område. Huset indeholder alt hvad man kan forlange. Gode senge og dejlig meget plads. Rigelig med service, også selv om man er 8 personer på ferie. Rigtig med køkkengrej, som endda er i tip top stand. Dejlig stor have, hvor der er mulighed for udendørs leg. Lækker stor terrasse, som er lavet så man næsen hele dagen kan finde skygge og læ. Dejlig stor spa - som dog var i stykker under vores ophold. Men den blev forsøgt lavet da vi gjorde opmærksom på det. Så top service fra bureauet og udlejer. Huset ligger i gå afstand til stranden via stisystem. Internettet i huset er dog noget ikke af det bedste - faktisk så ringe at vi valgte at undlade at bruge det. Vi var 4 generationer afsted (fra 1 år til 75 år) - huset og området var perfekt for alle. Gode råd til de næste gæster må bare være lej trygt dette hus via Sol og Strand. Det bliver ikke sidste gang vi kommer på besøg og ikke sidste gang Sol og Strand for lov at leje sommerhus ud til os ?? Tak for vi måtte være gæster i jeres vidunderlige hus ??

 
Indlæg fra Sol og Strand

1000 tak for de søde ord. Vi er så glade for, at I havde en rigtig dejlig ferie, til trods for problemerne med spaen og internettet. Jeres søde ord sender vi også videre til sommerhusets ejer! Vi ser frem til at hilse på jer igen! På gensyn :)

 
 
Gæstede sommerhuset 28 april 2018 - 5 maj 2018 
 Kees, Drachten

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 
- oversat fra hollandsk

Dejligt sommerhus der er veludstyret. Det har pool- og bordtennisbord, et veludrustet køkken, badeværelse og sauna. Temmelig tæt på stranden, hvor du via stranden kan køre til Blokhus. Husk at medbringe en slæde, et stykke reb og tørt tøj. Omkring renheden af sommerhuset er jeg mindre tilfreds. Der var meget støvet, lå tomme flasker og chips under sengene, chips og peanuts mellem puderne i sofaen. Der var en stor koncentration af bænkebiddere og myrer. Sengene var gode og haven er velholdt.

 
 
Gæstede sommerhuset 30 september 2017 - 14 oktober 2017 
 Jutta, Bremerhaven

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Ein schönes Haus, das sehr gut ausgestattet war. Es gab nichts zu bemängeln.

 
 
Gæstede sommerhuset 19 august 2017 - 2 september 2017 
 Ralf, Fürth

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Bitte pünktlich kommen und im Vorfeld noch mal absichern, dass der Schlüssel auch wirklich hinterlegt ist!

 
 
Gæstede sommerhuset 4 marts 2017 - 11 marts 2017 
 Jens, Hamburg

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Wer den Whirlpool nutzen will, braucht viel Geduld und Wasser. Er muss weit über die Düsen befüllt werden, bevor er anspringt. Das war nicht zu erkennen. Er hat einen Durchlauferhitzer, der über 1h laufen muss. Das Warmwasser aus der Leitung reicht nicht am Entferntesten. Alarmanlage vor Anreise erklären lassen! ;-)

 
 
Gæstede sommerhuset 5 november 2016 - 12 november 2016 
 Stefan, Wendeburg

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Karakter afgivet uden kommentarer

 
 
Gæstede sommerhuset 10 september 2016 - 17 september 2016 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Karakter afgivet uden kommentarer

 
 
Gæstede sommerhuset 20 august 2016 - 27 august 2016 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Godt og stort hus. Skønne omgivelser