Tips og inspiration til ferien

Velkommen til vores lille ferieblog. Her finder du alt omhandlende ferie og fritid med fokus på det at være sommerhusudlejer og sommerhuslejer. Det kan være alt fra praktisk information til inspirerende tips til oplevelser i det danske ferieland.

ungdomsgruppe Energiforbedringer Varmepumpe til sommerhuset
Er I en gruppe af unge der planlægger en hyggetur i sommerhus, så skal I være OBS på de strikse regler og forhøjede depositums der så er gældende. Med fornuftige energiinvesteringer kan man gøre sit sommerhus bedre og mere komfortabelt at bruge, og man kan samtidig spare penge. Herved fremtidssikrer man energiregningen mod kommende prisstigninger og forøger sommerhusets værdi. Der er ikke noget værre, end når efteråret og vinteren er over os, og det for alvor bliver rigtig koldt. Med en varmepumpe er der dog rigtig gode muligheder for at holde varmen, og det er samtidig noget, der er værd at investere i til husstanden.
camping Aktiviteter
Rundt om i landet, er der masser af dejlige sommerhusområder, hvor du kan leje et sommerhus og tilbringe ferien med familien. Vil du gerne prøve noget andet end den traditionelle sommerhusferie, er der også masser af lækre campingpladser i Danmark. Der er masser af gøremål i hverdagen, derfor er det vigtigt, at du kan trække stikket helt når du holder sommerferie