Annoncering for udlejere

For sommerhusudlejere tilbyder vi en lang række services, så som redigering af husannonce, oprettelse af lastminute tilbud samt muligheden for at følge antallet af annoncevisninger og modtagne forespørgsler.

Derudover opdaterer vi løbende vort nyhedsarkiv med nyheder fra sommerhusudlejningsbrachen.

Annoncering
Luksus Poolhuse er en database over hjemmesider vedr. udlejning af luksussommerhuse. Databasen har et pænt besøgstal og hver annoncør får i gennemsnit 500 unikke annoncevisninger pr. måned.
Se oversigten over besøgstallet for de enkelte annoncer her.Som det fremgår af oversigten overfor, så tilbyder vi private udlejere tre forskellige annonceringsformer:

Gratisannonce - 100% gratis, men med begræsning eksponering
Link annonce - Gratis annonce med link til egen hjemmeside. Betinget af at du linker til os.
Betalingsannonce - Maksimal disponering og fuld adgang til alle funktioner. Kun 399 kr. årligt.

Opret din annonce allerede i dag. Klik på linket "tilmeld sommerhus" i højre side. Herefter vil din annonce være online i løbet af 24 timer.

Ønsker du hjælp med at oprette annoncen, så tilbyder vi at gøre dette uden beregning. Send os en mail, og vi sørger for oprettelsen i løbet af få timer.
Tips til udlejning

Håndværkerfradrag vedr. sommerhuse


Med genindførelsen af bolig/job ordningen er der nu åbnet op for fradrag på håndværkerudgifter på fritidsboliger.

Spar penge og energi i dit sommerhus


Med fornuftige energiinvesteringer kan man gøre sit sommerhus bedre og mere komfortabelt at bruge, og man kan samtidig spare penge.

Pool varmepumpe - spar på energien


Som ejer af et poolsommerhus kan du spare mange penge på vandomvarmningen, hvis du skifter den traditionelle opvarming af poolen ud med en moderne luft-vand varmepumpe.