Sommerhuse Rømø

Kortvisning | Listevisning  


På Rømø finder I dette stråtækte sommerhus beliggende på stor, afskærmet naturgrund. Huset er indrettet med stue, hvor der er et åbent køkken og en spiseplads.


6


Ja


60


Nej


Nej


Nej


2400


Et enkelt men charmerende sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Sønder Strand. Sommerhuset ligger ugenert på en stor naturgrund, hvor der er rigelig plads til at børnene kan lege frit, mens de voksne nyder solen i de 2 solstole.


4


Ja


63


Nej


Nej


Nej


1000


Smagfuldt indrettet sommerhus i det naturskønne Vesterhede. Lyst og moderne indrettet køkken / alrum med udgang til delvis overdækket sydvestvendt terrasse hvor I kan sidde helt ugeneret og evt.


8


Nej


74


Nej


Nej


Nej


1200


Sommerhus på en stor, ugenert naturgrund i Bolilmark. Her er der dømt afslapning og hygge for hele familien. Sommerhuset er velindrettet med direkte adgang til den dejlige og delvist overdækkede terrasse.


6


Ja


55


Nej


Nej


Nej


3000


Dette stråtækte sommerhus ligger på en på en blind vej på Rømøs nordlige del.


6


Nej


66


Nej


Nej


Nej


1500


Eksklusivt og arkitekttegnet sommerhus fra 2016 med spabad beliggende ca. 200 m fra Rømø Golfbane med kig til golfbanen og indsejlingen til Rømø Havn.


6


Ja


113


Nej


Ja


Nej


800


Sommerhusmed swimmingpool og spabad samt diverse aktiviteter beliggende tæt på Havneby.Udendørs finder I en saunatønde. Der er en stor, kombineret opholds- ogspisestue med integreret køkken.


16


Ja


194


Ja


Ja


Ja


1000


Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende tæt på Havneby. Udendørs finder I en saunatønde. Der er en stor, kombineret opholds- og spisestue med integreret køkken.


18


Ja


194


Ja


Ja


Ja


1000


Dette sommerhus med spabad ligger kun ca. 500 m fra både strand, shopping og restauranter. Sommerhuset ligger på en dejlig stor grund med god plads til boldspil og leg.


6


Nej


81


Nej


Ja


Nej


500


Sommerhus i det populære ferieområde på Lakolk på Rømø. Sommerhuset ligger kun ca. 500 m fra den kilometerlange sandstrand, og der er både restauranter, caféer og shoppingmuligheder indenfor gåafstand.


5


Ja


54


Nej


Nej


Nej


500


Sommerhus med aktivitetsrum med bordfodbold og PlayStation3 beliggendeud til naturområde i Kromose for enden af blind vej. Huset er opført ikvalitetsmaterialer og smagfuldt indrettet.


6


Nej


116


Nej


Nej


Nej


400


Attraktivt sommerhus med både indendørs og udendørs spabad samt en sauna beliggende på naturgrund ca.


10


Nej


150


Nej


Ja


Ja


300


På kuperet grund for enden af en blind vej i det skønne sommerhusområde Bolilmark ligger dette simple men velindrettede sommerhus med sauna. De tre soverum, som er tilgængelige fra stuen, er rummelige og med god opbevaringsplads.


6


Ja


85


Nej


Nej


Ja


2100


Sommerhus med aktivitetsrum og spabad beliggende tæt på Havneby. Udendørs finder I en saunatønde og vildmarksbad der opvarmes med brænde, som selv skal medbringes.


12


Ja


150


Nej


Ja


Ja


2500


Dette sommerhus ligger på toppen af en klit i udkanten af Kongsmark på Rømø. Både fra sommerhuset og fra terrassen er der en enestående panoramaudsigt over Vadehavet og de omkringliggende marker og enge.


5


Ja


70


Nej


Nej


Nej


200


Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette sommerhus placeret med udsigt til klitterne. Huset er oprindeligt et af de første huse som er bygget på Lakolk.


4


Ja


53


Nej


Nej


Nej


400


Sommerhuspå den nordlige del af Rømø, hvor naturen er smuk. Det lyse køkkenligger i direkte forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn, lofttil kip og udgang til husets 2 terrasser.


6


Nej


70


Nej


Nej


Nej


2000


Velindrettet rækkehus der løbende er renoveret. Fra terrassen er der udsigt til Vadehavet. Moderne køkken og bad. Huset har to soveværelser med i alt fire sovepladser og hems med to sengepladser.


4


Ja


68


Nej


Nej


Nej


100


Dette dejlige sommerhus i 2 etager er beliggende i rolige omgivelser. Det meget flotte køkken er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og køleskab m.


6


Ja


129


Nej


Nej


Ja


3000


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåben), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Nej


600


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåbent), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Nej


600


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåbent), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Nej


600


Hyggeligt sommerhus med stråtag. Stue med trægulv. 2 badeværelser med bruser og gulvvarme. spa-bad til 2-pers. sauna. Den store stue har en pejs, TV med parabol, stereoanlæg med CD-afspiller.


8


Ja


127


Nej


Ja


Ja


600


Sommerhus i Arrild ferieby med gratis adgang til badeland og tæt på vesterhavet og dejlige rømø... Huset er total renoveret, med plads til 7 personer og med bl.a


7


Nej


77


Nej


Nej


Nej


28000


Feriebolig beliggende i mindre feriecenter direkte ved Vadehavskysten lidt nord for Havneby. Fra terrassen er der udsigt over Vadehavet og havnen i Havneby.


4


Ja


33


Nej


Nej


Nej


100


Ældre, enkelt indrettet sommerhus beliggende på naturgrund. Huset er tilgæster, der ønsker kort afstand til stranden og attraktivt ferieområde,men ikke stiller de store krav til komfort.


6


Ja


92


Nej


Nej


Ja


1000


I Rømøs mest eftertragtede ferieområde, Lakolk, ligger dette rummelige sommerhus på en stor naturgrund. Et af de 2 badeværelser er med sauna og brusekabine.


12


Ja


178


Nej


Nej


Ja


500


Sommerhus på den sydlige del af Rømø, ca. 800 m fra Nordeuropas bredestesandstrand. I det store poolrum er der, udover swimmingpoolen med ensvømmetræner, et spabad til 8 personer.


10


Ja


248


Ja


Ja


Ja


800


Hyggeligt lille træ sommerhus med attraktiv beliggenhed på Rømø, på den vestlige side af Lakolk-vejen. Huset ligger i et af de bedste sommerhus områder.


5


Ja


55


Nej


Nej


Nej


400


Velholdt, lille rækkehus beliggende tæt ved Vadehavet i børnevenligt område med gynger og legehus. Fra første sal er der en pragtfuld udsigt over Vadehavet.


4


Ja


46


Nej


Nej


Nej


100
6


Ja


92


Nej


Nej


Ja


2500


Luksus ferielejlighed ved Danmarks største wellness Resort, Enjoy Resorts Rømø. Badeland/pool, saunaer, spa bade og fitness. Legepladser både indenfor og udenfor, samt lille kunstbane til fodbold og basketball.


6


Nej


112


Nej


Nej


Nej


700


DK: Midt inde i skoven på Sønderdrivevej på Rømø ligger dette drømmehus. Huset har en 5000 kvm stor lyngklædt kuperet grund.


3


Ja


56


Nej


Nej


Nej


2000


Yderst velbeliggende sommerhus på en naturgrund.


6


Ja


61


Nej


Nej


Nej


1700


Sommerhus til 8 personer. Dette typisk danske stråtækte hus ligger i rolige omgivelser for enden af en blind vej. Den store grund, som grænser op til fri natur og marker, indbyder til et aktivt udeliv.


8


Ja


115


Nej


Ja


Ja


4500


Sommerhus beliggende på en næsten ugenert naturgrund med træer og græsplæne samt gynge og sandkasse, afskærmet solgård og overdækket terrasse. Huset er moderniseret i 2005 og har køkken fra 2007.


6


Nej


76


Nej


Nej


Nej


1400


Dette hus er for de kræsne feriegæster. Opvarmede klinkegulve i opholdsstue og køkken. Badeværelse med eksklusiv dampbrusekabine. Direkte adgang til altan, hvor den flotte udsigt over Vadehavet kan opleves.


8


Ja


129


Nej


Ja


Nej


20


Særdeles attraktiv beliggenhed et stenkast fra Vadehavet, Europas største ":spisekammer": for trækfugle. Dette rækkehus har fra både terrasse, stueplan og 1.


8


Nej


129


Nej


Ja


Nej


10


Meget flot og vedligeholdt sommerhus, som ligger på en ugeneret grund.


12


Ja


250


Ja


Ja


Ja


800


Et skønt, stråtækt sommerhus, som er opført i kvalitetsmaterialer og som ligger på en stor grund i et naturskønt område tæt ved Vadehavet. Til huset hører et dejligt og delvist afskærmet terrasseareal med gode havemøbler.


10


Ja


171


Ja


Nej


Ja


3800


I den nordlige del af øen ligger dette dejlige og rummelige sommerhus.


14


Ja


180


Ja


Nej


Ja


3000


Dejligt sommerhus i sten med bl.a. swimmingpool og spa, bygget i 1991, beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører, dejlig afskærmet terrasse med havemøbler.


10


Ja


193


Ja


Ja


Ja


2800


Dette rummelige sommerhus ligger i fredelige omgivelser uden trafik på en meget stor og dejlig grund, hvor der ofte ses rådyr og andet vildt.


14


Ja


183


Ja


Ja


Ja


1000


Dejligt sommerhus med stråtag beliggende på en meget stor, delvist afskærmet grund omgivet af lyng og hedeområde.

Rygning ikke tilladt i huset.<


10


Ja


192


Ja


Ja


Ja


3200


På en stor, lyngklædt grund nær den brede strand finder I dette sommerhus i sten. Om morgenen kan man ofte se fasaner, harer og rådyr omkring huset. Der findes 3 sovepladser på hemsen.


14


Ja


183


Ja


Ja


Ja


800


Særdeles hyggeligt og nyrenoveret sommerhus med havudsigt - tæt på strand og indkøbmuligheder.


3


Ja


55


Nej


Nej


Nej


325


Et dejligt sommerhus, som ligger i den rolige del af Kongsmark.


7


Ja


98


Nej


Nej


Ja


6000


Dette flotte Rømøhus i sten med stråtag ligger på en stor naturgrund i Rømøs bedste vandreområde. Til huset hører en åben terrasse med havemøbler samt en dejlig, ugeneret have, som er omkranset af træer.


8


Ja


100


Nej


Nej


Ja


3900


Et pænt og lyst indrettet sommerhuset beliggende på en meget stor og ugenert grund med træer og buske. Rundt om huset befinder sig små stier, hvor man kan nyde synet af den flotte lyng.


7


Ja


130


Nej


Nej


Nej


2700


Dette flotte sommerhus i træ, bygget i 2002, ligger på en skøn naturgrund med en flot udsigt over de fredede arealer mod Kongsmark samt Lakolk sø tæt ved en af Nordeuropas største sandstrande.


6


Ja


66


Nej


Nej


Ja


700


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten