Sommerhuse Rømø

Kortvisning | Listevisning  


På Rømø finder I dette stråtækte sommerhus beliggende på stor, afskærmet naturgrund. Huset er indrettet med stue, hvor der er et åbent køkken og en spiseplads.


6


Ja


60


Nej


Nej


Nej


2400


Et enkelt men charmerende sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Sønder Strand. Sommerhuset ligger ugenert på en stor naturgrund, hvor der er rigelig plads til at børnene kan lege frit, mens de voksne nyder solen i de 2 solstole.


4


Ja


63


Nej


Nej


Nej


1000


Sommerhus på en stor, ugenert naturgrund i Bolilmark. Her er der dømt afslapning og hygge for hele familien. Sommerhuset er velindrettet med direkte adgang til den dejlige og delvist overdækkede terrasse.


6


Ja


55


Nej


Nej


Nej


3000


Charmerende, stråtækt sommerhus med indendørs spabad og udendørs sauna beliggende midt i det naturskønne og rolige Toftum på Rømø.


8


Ja


110


Nej


Ja


Ja


2900


Hyggeligt og charmerende sommerhus med fantastisk beliggenhed, der grænser op til de lyngklædte arealer i det naturskønne Kongsmark på Rømø. Sommerhuset fremstår lyst og indbydende.


4


Nej


60


Nej


Nej


Ja


2000


Charmerende, stråtækt sommerhus med spabad beliggende ved Sønderstrand på Rømø, tæt på Havneby hvor der er restauranter og gode indkøbsmuligheder. Huset fremstår lyst og indbydende efter en gennemgribende renovering og ombygning af huset.


6


Nej


121


Nej


Ja


Ja


800


Dette stråtækte sommerhus er roligt beliggende på en blind vej på Rømøs nordlige del.


6


Nej


66


Nej


Nej


Nej


1500


Eksklusivt og arkitekttegnet sommerhus fra 2016 med spabad beliggende ca. 200 m fra Rømø Golfbane med kig til golfbanen og indsejlingen til Rømø Havn.


6


Ja


113


Nej


Ja


Nej


800


Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende tæt på Havneby.


16


Ja


194


Ja


Ja


Ja


1000


Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende tæt på Havneby. Udendørs finder I en saunatønde. Der er en stor, kombineret opholds- og spisestue med integreret køkken.


16


Ja


194


Ja


Ja


Ja


1000


Dette sommerhus med spabad ligger kun ca. 500 m fra både strand, shopping og restauranter. Sommerhuset ligger på en dejlig stor grund med god plads til boldspil og leg.


6


Nej


81


Nej


Ja


Nej


500


Sommerhus i det populære ferieområde på Lakolk på Rømø. Sommerhuset ligger kun ca. 500 m fra den kilometerlange sandstrand, og der er både restauranter, caféer og shoppingmuligheder indenfor gåafstand.


5


Ja


54


Nej


Nej


Nej


500


Dette rummelige sommerhus med sauna ligger på en stor naturgrund i det naturskønne Bolilmark. Huset har tre afskærmede terrasser –: både åben og overdækket, med havemøbler og grill.


6


Ja


82


Nej


Nej


Ja


2500


Sommerhus med havestue beliggende for enden af en blind vej i Kongsmark påRømø.Der er køkken med opvaskemaskine og mikroovn i åbenforbindelse med den lyse opholdsstue, hvor der er panoramavinduer og brændeovn.


6


Ja


80


Nej


Nej


Nej


2500


Sommerhus med aktivitetsrum med bordfodbold og PlayStation3 beliggendeud til naturområde i Kromose for enden af blind vej. Huset er opført ikvalitetsmaterialer og smagfuldt indrettet.


6


Nej


116


Nej


Nej


Nej


400


Sommerhus beliggende på en børnevenlig grund i det naturskønne Kongsmark på Rømø, kun cirka 500 meter fra Vadehavet.


4


Nej


109


Nej


Nej


Nej


500


Sommerhus med sauna og spabad beliggende omgivet af hede og klitter på den nordlige del af Rømø. Køkken i forbindelse med stuen, hvor I kan se tv eller hygge jer med en bog ved brændeovnen på en kølig aften.


6


Ja


76


Nej


Ja


Ja


2000


Charmerende sommerhus i naturskønne omgivelser ved Bolilmark. Med sortmalet træfacade, røde vinduesrammer og grønt tag er det nærmest indbegrebet af et klassisk, dansk sommerhus.


4


Ja


54


Nej


Nej


Nej


3000


Charmerende ferielejlighed på stor grund ved Østerhede med udsigt over strandengen og Vadehavet, og ca 500 m fra Østersbanke. Ferielejligheden ligger i den ene af to længer i et gammelt, stråtækt Rømøhus, der går helt tilbage til 1773.


6


Nej


57


Nej


Nej


Nej


300


Hyggelig ferielejlighed på stor grund ved Østerhede i smukke naturomgivelser få hundrede meter fra det enestående Vadehavet, og ca 500 m fra Østersbanke.


5


Nej


58


Nej


Nej


Nej


300


Sommerhus med swimmingpool og spabad beliggende i roligt sommerhusområde ved Kongsmark på Rømø.


10


Nej


200


Ja


Ja


Ja


1500


Sommerhus med panoramaudsigt over Vadehavet beliggende midt i naturskønne Kromose.


6


Nej


71


Nej


Nej


Nej


100


Sommerhus med moderne indretning i naturskønne og rolige omgivelser midt i Kongsmark. Huset er gennemgribende renoveret og seneste tilbygning er fra 2021.<


8


Ja


105


Nej


Nej


Nej


1800


Sommerhus med spabad og sauna i roligeomgivelser i det naturskønne Bolilmark på Rømø.


6


Nej


80


Nej


Ja


Ja


1900


Saunahus i første række til Lakolk Strand. Hvis I drømmer om at holde ferie i smukke naturomgivelser ved en af Danmarks bedste strande, er dette sommerhus et oplagt valg.


6


Nej


83


Nej


Nej


Ja


250


Sommerhus med en attraktiv og rolig beliggenhed i det populære sommerhusområde Sønderstrand på Rømø. Sommerhuset er moderniseret med øje for både kvalitet og funktionalitet.


6


Nej


104


Nej


Nej


Nej


2000


Rækkehus i Feriecenter Rim Rømø hvor der er masser affællesaktiviteter for både store og små.


6


Nej


73


Ja


Nej


Ja


2500


Højtliggende sommerhus med sauna i naturskønne omgivelser i Bolilmark. Sommerhuset er hyggeligt indrettet og ligger på en naturgrund på den nordlige del af Rømø med øens højeste punkt, hvorfra I har udsigt over øen.


6


Ja


75


Nej


Nej


Ja


1900


Unikt sommerhus med egen minigolfbane og både indendørs og udendørs spabad samt en sauna beliggende på naturgrund ca. 300 m fra Vadehavet ved Kromose.<


10


Nej


150


Nej


Ja


Ja


300


På kuperet grund for enden af en blind vej i det skønne sommerhusområde Bolilmark ligger dette simple men velindrettede sommerhus med sauna. De tre soverum, som er tilgængelige fra stuen, er rummelige og med god opbevaringsplads.


6


Ja


85


Nej


Nej


Ja


2100


Sommerhus med udendørs spabad beliggende i det populære område Sønderstrand på Rømø.


9


Nej


138


Nej


Ja


Nej


1000


Sommerhus med aktivitetsrum og spabad beliggende tæt på Havneby. Udendørs finder I en saunatønde og vildmarksbad der opvarmes med brænde, som selv skal medbringes.


12


Ja


150


Nej


Ja


Ja


2500


Renoveret sommerhus med en fantastisk beliggenhed på en stor grund midt i det naturskønne Kongsmark på Rømø. Sommerhuset er moderniseret i 2021 og fremstår lyst og indbydende.


8


Nej


97


Nej


Nej


Nej


1900


Dette sommerhus ligger på toppen af en klit i udkanten af Kongsmark på Rømø. Både fra sommerhuset og fra terrassen er der en enestående panoramaudsigt over Vadehavet og de omkringliggende marker og enge.


5


Ja


70


Nej


Nej


Nej


200


Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette sommerhus placeret med udsigt til klitterne. Huset er oprindeligt et af de første huse som er bygget på Lakolk.


4


Ja


53


Nej


Nej


Nej


400


Lejlighed beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåben), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.L


6


Ja


73


Ja


Nej


Ja


600


Charmerende sommerhus med stråtag i naturskønne Toftum på Rømø, kun ca.


6


Nej


138


Nej


Nej


Nej


2800


Velindrettet rækkehus der løbende er renoveret. Fra terrassen er der udsigt til Vadehavet. Moderne køkken og bad. Huset har to soveværelser med i alt fire sovepladser og hems med to sengepladser.


4


Ja


68


Nej


Nej


Nej


100


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåben), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Ja


600


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenterRim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool(sæsonåbent), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Ja


600


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåbent), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Ja


600


Hyggeligt sommerhus med stråtag. Stue med trægulv. 2 badeværelser med bruser og gulvvarme. spa-bad til 2-pers. sauna. Den store stue har en pejs, TV med parabol, stereoanlæg med CD-afspiller.


8


Ja


127


Nej


Ja


Ja


600


Moderniseret ferielejlighed beliggende i mindre feriecenter direkte ved Vadehavskysten lidt nord for Havneby.Lejligheden er i 2019 renoveret med nyt køkken og modernisering af badeværelse.


4


Ja


33


Nej


Nej


Nej


100


God lejlighed på Rim Feriecenter beliggende i stueplan helt tæt ved pool og de andre fællesarealer.

Lejligheden er indrettet med et mindre opholdsrum hvor både køkken, spiseplads og dobbeltopredning findes.


5


Ja


45


Ja


Nej


Ja


600


Ældre, enkelt indrettet sommerhus beliggende på naturgrund. Huset er tilgæster, der ønsker kort afstand til stranden og attraktivt ferieområde,men ikke stiller de store krav til komfort.


6


Ja


92


Nej


Nej


Ja


1000


Hyggeligt lille træ sommerhus med attraktiv beliggenhed på Rømø, på den vestlige side af Lakolk-vejen. Huset ligger i et af de bedste sommerhus områder.


5


Nej


55


Nej


Nej


Nej


400


Velholdt, lille rækkehus beliggende tæt ved Vadehavet i børnevenligt område med gynger og legehus. Fra første sal er der en pragtfuld udsigt over Vadehavet.


4


Ja


46


Nej


Nej


Nej


100
6


Ja


92


Nej


Nej


Ja


2500


Luksus ferielejlighed ved Danmarks største wellness Resort, Enjoy Resorts Rømø. Badeland/pool, saunaer, spa bade og fitness. Legepladser både indenfor og udenfor, samt lille kunstbane til fodbold og basketball.


6


Nej


112


Nej


Nej


Nej


700


DK: Midt inde i skoven på Sønderdrivevej på Rømø ligger dette drømmehus. Huset har en 5000 kvm stor lyngklædt kuperet grund.


3


Ja


56


Nej


Nej


Nej


2000


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten