Sommerhuse Rømø

Kortvisning | Listevisning  


På Rømø finder I dette stråtækte sommerhus beliggende på stor, afskærmet naturgrund. Huset er indrettet med stue, hvor der er et åbent køkken og en spiseplads.


6


Ja


60


Nej


Nej


Nej


2400


Et enkelt men charmerende sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Sønder Strand. Sommerhuset ligger ugenert på en stor naturgrund, hvor der er rigelig plads til at børnene kan lege frit, mens de voksne nyder solen i de 2 solstole.


4


Ja


63


Nej


Nej


Nej


1000


Smagfuldt indrettet sommerhus i det naturskønne Vesterhede. Lyst og moderne indrettet køkken / alrum med udgang til delvis overdækket sydvestvendt terrasse hvor I kan sidde helt ugeneret og evt.


8


Nej


74


Nej


Nej


Nej


1200


Sommerhus på en stor, ugenert naturgrund i Bolilmark. Her er der dømt afslapning og hygge for hele familien. Sommerhuset er velindrettet med direkte adgang til den dejlige og delvist overdækkede terrasse.


6


Ja


55


Nej


Nej


Nej


3000


Charmerende, stråtækt sommerhus med indendørs spabad og udendørs sauna beliggende midt i det naturskønne og rolige Toftum på Rømø.


8


Ja


110


Nej


Ja


Ja


2900


Lys stuelejlighed med 2 terrasser beliggende på Feriecenter Rim Rømø.


4


Nej


45


Nej


Nej


Nej


900


Charmerende sommerhus med sauna og en fantastisk beliggenhed der grænser op til de lyngklædte arealer i det naturskønne Kongsmark på Rømø. Sommerhuset er moderniseret i 2006 med bl.a


4


Nej


60


Nej


Nej


Ja


2000


Charmerende, stråtækt sommerhus med spabad beliggende ved Sønderstrand på Rømø, tæt på Havneby hvor der er restauranter og gode indkøbsmuligheder. Huset fremstår lyst og indbydende efter en gennemgribende renovering og ombygning af huset.


6


Nej


121


Nej


Ja


Ja


800


Dette stråtækte sommerhus ligger på en på en blind vej på Rømøs nordlige del.


6


Nej


66


Nej


Nej


Nej


1500


Eksklusivt og arkitekttegnet sommerhus fra 2016 med spabad beliggende ca. 200 m fra Rømø Golfbane med kig til golfbanen og indsejlingen til Rømø Havn.


6


Ja


113


Nej


Ja


Nej


800


Sommerhusmed swimmingpool og spabad samt diverse aktiviteter beliggende tæt på Havneby.Udendørs finder I en saunatønde. Der er en stor, kombineret opholds- ogspisestue med integreret køkken.


16


Ja


194


Ja


Ja


Ja


1000


Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende tæt på Havneby. Udendørs finder I en saunatønde. Der er en stor, kombineret opholds- og spisestue med integreret køkken.


16


Ja


194


Ja


Ja


Ja


1000


Dette sommerhus med spabad ligger kun ca. 500 m fra både strand, shopping og restauranter. Sommerhuset ligger på en dejlig stor grund med god plads til boldspil og leg.


6


Nej


81


Nej


Ja


Nej


500


Sommerhus i det populære ferieområde på Lakolk på Rømø. Sommerhuset ligger kun ca. 500 m fra den kilometerlange sandstrand, og der er både restauranter, caféer og shoppingmuligheder indenfor gåafstand.


5


Ja


54


Nej


Nej


Nej


500


Dette rummelige sommerhus med sauna ligger på en stor naturgrund i det naturskønne Bolilmark. Huset har tre afskærmede terrasser –: både åben og overdækket, med havemøbler og grill.


6


Ja


82


Nej


Nej


Ja


2500


Sommerhus med aktivitetsrum med bordfodbold og PlayStation3 beliggendeud til naturområde i Kromose for enden af blind vej. Huset er opført ikvalitetsmaterialer og smagfuldt indrettet.


6


Nej


116


Nej


Nej


Nej


400


Lejlighed med panoramaudsigt over vadehavet og havnen ved Havneby. Lejligheden har et gennemstrømmende lysindfald og er indrettet med pæne kvalitetsmøbler.


6


Ja


124


Nej


Nej


Nej


300


Sommerhus beliggende på en børnevenlig grund i det naturskønne Kongsmark på Rømø, kun cirka 500 meter fra Vadehavet.


4


Nej


109


Nej


Nej


Nej


500


Sommerhus med sauna og spabad beliggende omgivet af hede og klitter på den nordlige del af Rømø. Køkken i forbindelse med stuen, hvor I kan se tv eller hygge jer med en bog ved brændeovnen på en kølig aften.


6


Ja


76


Nej


Ja


Ja


2000


Charmerende ferielejlighed på stor grund ved Østerhede med udsigt over strandengen og Vadehavet, og ca 500 m fra Østersbanke. Ferielejligheden ligger i den ene af to længer i et gammelt, stråtækt Rømøhus, der går helt tilbage til 1773.


6


Nej


57


Nej


Nej


Nej


300


Hyggelig ferielejlighed på stor grund ved Østerhede i smukke naturomgivelser få hundrede meter fra det enestående Vadehavet, og ca 500 m fra Østersbanke.


5


Nej


58


Nej


Nej


Nej


300


Denne ferielejlighed ligger i den ene længe af en charmerendekommandørgård fra 1600-tallet ved Sønder Strand. Lejligheden er indrettet helt i ånd med sommerhusetsalder og oser af hygge og fine detaljer.<


5


Ja


70


Nej


Nej


Nej


1400


Renoveret sommerhus med brændeovn og moderne indretning beliggende i naturskønne og rolige omgivelser midt i Kongsmark på Rømø. Det veludstyrede køkken med bl.a


6


Ja


65


Nej


Nej


Nej


1800


Sommerhus med spabad og sauna i roligeomgivelser i det naturskønne Bolilmark på Rømø.


6


Nej


80


Nej


Ja


Ja


1900


Saunahus i første række til Lakolk Strand. Hvis I drømmer om at holde ferie i smukke naturomgivelser ved en af Danmarks bedste strande, er dette sommerhus et oplagt valg.


6


Nej


83


Nej


Nej


Ja


250


Stråtækt idyl på en skøn lynggrund i det naturskønne Toftum på Rømø. Sommerhuset har spabad og sauna til afslapning efter en aktiv dag i området. Der er fire rummelige soveværelser og rigelig med skabsplads til alle.


12


Ja


161


Nej


Ja


Ja


1500


Højtliggende sommerhus med sauna i naturskønne omgivelser i Bolilmark. Sommerhuset er hyggeligt indrettet og ligger på en naturgrund på den nordlige del af Rømø med øens højeste punkt, hvorfra I har udsigt over øen.


6


Ja


75


Nej


Nej


Ja


1900


Unikt sommerhus med egen minigolfbane og både indendørs og udendørs spabad samt en sauna beliggende på naturgrund ca. 300 m fra Vadehavet ved Kromose.<


10


Nej


150


Nej


Ja


Ja


300


På kuperet grund for enden af en blind vej i det skønne sommerhusområde Bolilmark ligger dette simple men velindrettede sommerhus med sauna. De tre soverum, som er tilgængelige fra stuen, er rummelige og med god opbevaringsplads.


6


Ja


85


Nej


Nej


Ja


2100
9


Nej


138


Nej


Ja


Nej


1000


Sommerhus med aktivitetsrum og spabad beliggende tæt på Havneby. Udendørs finder I en saunatønde og vildmarksbad der opvarmes med brænde, som selv skal medbringes.


12


Ja


150


Nej


Ja


Ja


2500


Dette sommerhus ligger på toppen af en klit i udkanten af Kongsmark på Rømø. Både fra sommerhuset og fra terrassen er der en enestående panoramaudsigt over Vadehavet og de omkringliggende marker og enge.


5


Ja


70


Nej


Nej


Nej


200


Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette sommerhus placeret med udsigt til klitterne. Huset er oprindeligt et af de første huse som er bygget på Lakolk.


4


Ja


53


Nej


Nej


Nej


400


Sommerhuspå den nordlige del af Rømø, hvor naturen er smuk. Det lyse køkkenligger i direkte forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn, lofttil kip og udgang til husets 2 terrasser.


6


Nej


70


Nej


Nej


Nej


2000


Velindrettet rækkehus der løbende er renoveret. Fra terrassen er der udsigt til Vadehavet. Moderne køkken og bad. Huset har to soveværelser med i alt fire sovepladser og hems med to sengepladser.


4


Ja


68


Nej


Nej


Nej


100


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåben), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Nej


600


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenterRim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool(sæsonåbent), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Nej


600


Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåbent), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser.


6


Ja


73


Ja


Nej


Nej


600


Hyggeligt sommerhus med stråtag. Stue med trægulv. 2 badeværelser med bruser og gulvvarme. spa-bad til 2-pers. sauna. Den store stue har en pejs, TV med parabol, stereoanlæg med CD-afspiller.


8


Ja


127


Nej


Ja


Ja


600


Moderniseret ferielejlighed beliggende i mindre feriecenter direkte ved Vadehavskysten lidt nord for Havneby.Lejligheden er i 2019 renoveret med nyt køkken og modernisering af badeværelse.


4


Ja


33


Nej


Nej


Nej


100


Ældre, enkelt indrettet sommerhus beliggende på naturgrund. Huset er tilgæster, der ønsker kort afstand til stranden og attraktivt ferieområde,men ikke stiller de store krav til komfort.


6


Ja


92


Nej


Nej


Ja


1000


I Rømøs mest eftertragtede ferieområde, Lakolk, ligger dette rummelige sommerhus på en stor naturgrund. Et af de 2 badeværelser er med sauna og brusekabine.


12


Ja


178


Nej


Nej


Ja


500


Sommerhus på den sydlige del af Rømø, ca. 800 m fra Nordeuropas bredestesandstrand. I det store poolrum er der, udover swimmingpoolen med ensvømmetræner, et spabad til 8 personer.


10


Ja


248


Ja


Ja


Ja


800


Flot og lys ferielejlighed beliggende på 2. sal i "Skansen" et nybyggeri i Havneby. Til lejligheden hører 2 overdækkede altaner/balkoner, egen gårdhave ud mod havnen og Vadehavet, og der er adgang til lejligheden via det hyggelige gårdhavemiljø.


4


Ja


61


Nej


Nej


Nej


100


Hyggeligt lille træ sommerhus med attraktiv beliggenhed på Rømø, på den vestlige side af Lakolk-vejen. Huset ligger i et af de bedste sommerhus områder.


5


Ja


55


Nej


Nej


Nej


400


Velholdt, lille rækkehus beliggende tæt ved Vadehavet i børnevenligt område med gynger og legehus. Fra første sal er der en pragtfuld udsigt over Vadehavet.


4


Ja


46


Nej


Nej


Nej


100
6


Ja


92


Nej


Nej


Ja


2500


Luksus ferielejlighed ved Danmarks største wellness Resort, Enjoy Resorts Rømø. Badeland/pool, saunaer, spa bade og fitness. Legepladser både indenfor og udenfor, samt lille kunstbane til fodbold og basketball.


6


Nej


112


Nej


Nej


Nej


700


DK: Midt inde i skoven på Sønderdrivevej på Rømø ligger dette drømmehus. Huset har en 5000 kvm stor lyngklædt kuperet grund.


3


Ja


56


Nej


Nej


Nej


2000


Yderst velbeliggende sommerhus på en naturgrund.


6


Ja


61


Nej


Nej


Nej


1700


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten