Sommerhuse Skagen

Kortvisning | Listevisning  


Fantastisk beliggenhed ved havet i Gl. Skagen i 1. klitrække med udsigt over de bølgende klitter. Dette sommerhus ligger som det første hus på en blind vej med ca.


4


Nej


64


Nej


Nej


Nej


100


Lys 2. sals lejlighed beliggende centralt i Skagen.Lejligheden kan danne de perfekte rammer om både ferie eller en forlængetweekend både med familie og venner, hvor I kunne få lyst til at besøgedejlige Skagen.


4


Nej


81


Nej


Nej


Nej


900


Dette renoverede byhus beliggende i gåafstand til det herlige bymiljø og havet ved Skagen er lyst indrettet og med flotte, stilfulde møbler.


4


Nej


90


Nej


Nej


Nej


1200


Dette sommerhus ligger optimalt i Skagen med alle byenstilbud lige i nærheden, museerne, det hyggelige havnemiljø samt stranden ogskov.

Sommerhuset har åbne rumforløb, flotte farvesætninger og store vinduespartier.D


12


Nej


183


Nej


Nej


Nej


1300


I hjertet af Skagen byligger dette sommerhus kun cirka 600 meter fra Skagen centrum og gågaden samtfå minutters kørsel fra Skagen Sønderstrand og Grenen, hvor de mangeseværdigheder og ikke mindst den unikke natur kan opleves.


7


Ja


119


Nej


Nej


Nej


600


Sommerhus med udendørs spabad og god beliggenhed i Skagen med klitterne i baghaven. Sommerhuset er meget vedligeholdt, har gode værelser og stort køkken.


10


Ja


140


Nej


Ja


Nej


600


Charmerende velholdt sommerhus ":Solglimt": med dejlig stor lukket have og lækker beliggenhed i rolige omgivelser tæt ved Vippefyret og Sønderstrand, Skagens mest populære badestrand.


4


Ja


65


Nej


Nej


Nej


300


Charmerende sommerhus i Skagens centrum med historie, strand, hav, havn og et herligt bymiljø lige udenfor. Det er bestemt ikke kun beliggenheden, som er i top, for selve huset giver jer en skøn ramme om ferielivet.


6


Nej


141


Nej


Nej


Nej


1500


Charmerende, gammelt Skagenhus fra 1842 beliggende midt i hjertet af Skagen med historie, strand, hav, havn og et herligt bymiljø lige udenfor.


6


Nej


120


Nej


Nej


Nej


250


På en rigtig dejlig plænegrund for enden af blind vej i hjertet af Skagen ligge dette lyse og meget rummelige sommerhus med swimmingpool.

Sommerhusets hjerterum er den store stue med pejs til de hyggelig aftener.


8


Ja


240


Ja


Nej


Nej


1500


I hjertet af Skagen by ligger dette velindrettede sommerhus kun cirka 900 meter fra centrum og gågaden samt få minutters kørsel til Skagen Sønderstrand og Grenen, hvor de mange seværdigheder og ikke mindst den unikke natur kan opleves.


8


Nej


127


Nej


Nej


Nej


900


I hjertet af Skagen ligger denne 1. sals lyse og istandsatte lejlighed med udsigt over gågaden.

Lejligheden indeholder åbent køkken/alrum og stue og to soveværelser med dobbeltsenge, der kan adskilles til to enkeltsenge.


4


Nej


56


Nej


Nej


Nej


1000


I hjertet af Skagen by, i centrum af det pulserende byliv, ligger dette velindrettede sommerhus lige mellem Skagen Bryghus og den smukke kirke.


6


Ja


128


Nej


Nej


Nej


2000


Sommerhus beliggende i rolige omgivelser i skønt villakvarter i Skagen midtby bare ca.


4


Nej


39


Nej


Nej


Nej


4000


Moderne Skagenshus centralt beliggende tæt ved havnen og Anchers hus kun ca. 400 m fra Skagen centrum og få minutters kørsel fra Skagen Sønderstrand og Grenen, hvor de mange seværdigheder og ikke mindst den unikke natur kan opleves.S


6


Ja


115


Nej


Nej


Nej


1000


Mindre, charmerende sommerhus centralt beliggende tæt ved havnen og Anchers hus kun ca. 400 m fra Skagen centrum og få minutters kørsel fra Skagen Sønderstrand og Grenen, hvor de mange seværdigheder og ikke mindst den unikke natur kan opleves.


6


Ja


45


Nej


Nej


Nej


1000


Spændende, lyst og indbydende Skagenshus med central beliggenhed tæt på by, strand og havn.

Sommerhuset er fordelt på to etager. Imødekommende entre med stort badeværelse og soveværelse med masser af skabsplads.


6


Ja


118


Nej


Nej


Nej


700


Sommerhus med en skøn beliggenhed på ugeneret grund tæt på havet ogSkagen by. Huset er indrettet lyst og moderne med loft til kip, trestore soveværelser med god skabsplads og to badeværelser.


6


Nej


83


Nej


Nej


Nej


1500


Sommerhus i Skagen, lige overfor Skagen Stadion, tæt ved hedeområdet og i gåafstand til Den Tilsande Kirke. Med en lille gåtur er I ved Sønderstranden syd for Skagen med den dejlige dejlig badestrand.


4


Nej


110


Nej


Nej


Nej


1000


Skøn og rummelig lejlighed beliggende på Feriecenter Krøyer´:s Gl.


6


Nej


97


Ja


Ja


Ja


400


Velindrettet ferielejlighed på 1. sal med gåafstand til Skagen midtby. Huset er holdt i hyggelige Skagens farver, og når I er på ferie her, vil I opleve et hus, der oser af den særlige Skagens stemning.<


4


Nej


47


Nej


Nej


Nej


100


Her kan I bo tæt på naturen i skønne omgivelser med Grenen som næsten nabo og tæt på badestrandene Sønderstrand og Skagen Nordstrand. I Skagen har I mulighed for at bade både i Vesterhavet og i Kattegat på én og samme dag.


8


Ja


135


Nej


Nej


Nej


850


Midt i pragtfuldt, fredet naturareal med righoldigt fugleliv og masseraf fred og ro ligger Danmarks nordligste hus med 180 graderpanoramahavudsigt mod vest og 90 grader havudsigt mod øst.


8


Ja


145


Nej


Nej


Nej


300


Beskrivelse Feriebolig centralt beliggende i Skagen by, få minutters gang fra gågaden og havn. Ferieboligen er den ene del af et hyggeligt dobbelthus, der er opdelt i to fine ferieboliger.


6


Nej


80


Nej


Nej


Nej


600


Hyggeligt byhus, som ligger centralt i Skagen by, med gåafstand til indkøbsmuligheder, butikker og Skagenhavn med rig mulighed for lækre restaurantbesøg.


6


Nej


134


Nej


Nej


Nej


1200


Eksklusive lejlighed beliggende på Højengran i udkanten afGl. Skagen i naturskønne omgivelser og i gåafstand til stranden.Lejligheden er moderne indrettet og har alt i ekstra udstyr,veludstyret køkken og havemøbler med 2 solvogne.P


4


Nej


80


Nej


Nej


Nej


1000


Velbeliggende sommerhus ved Gl. Skagen tæt på solnedgangspladsen ogSkagen Gren og ca. 400 m fra stranden. Huset er beliggende på en 1000 m²:stor klitgrund med en 100 m²: terrasse fra 2007.


6


Nej


75


Nej


Nej


Nej


350


Sommerhus beliggende for enden af vej med udsigt over fredet område samt Skagerrak. Huset er stort og rummeligt. I stueetagen er der bryggers, køkken med spiseplads, to soveværelser samt badeværelse med sauna.


6


Nej


111


Nej


Nej


Ja


500


Lejlighed beliggende centralt i Skagen lige ved Skagen kirke. Lejligheden er en gammel bylejlighed i et rustik look fra 1937, der har fået renoveret radiatorer og vinduer, der er dog mærker i det originale gulv fra de udskiftede rør.


4


Nej


81


Nej


Nej


Nej


900


Sommerhus med spabad beliggende i et roligt område tæt på Skagen og havet. Stueplan har stor stue/alrum i åben forbindelse med køkkenet. Her er trægulve samt brændeovn.


8


Nej


168


Nej


Ja


Nej


1000


I hjertet af Skagen by, i gåafstand til byens spændende liv, ligger denne oase af attraktive dobbelthuse i rolige omgivelser.


6


Nej


110


Nej


Ja


Nej


900


Stort, rummeligt Skagenshus velbeliggende i kort afstand til de naturskønne omgivelser ved Grenen for enden af blind vej. Stort badeværelse med 3-personers spabad.


5


Nej


135


Nej


Ja


Nej


500


Lejlighed beliggende i udkanten af Gl.


6


Nej


81


Nej


Nej


Nej


1000


I den smukke natur i Gl. Skagen ligger dette helt unikke og særdeles flotte Skagenhus, hvor I kan opleve fred og idyl med kort afstand til Vesterhavet.


6


Nej


140


Nej


Nej


Nej


500


Anneks fra 2013 (minisommerhus) beliggende i Østerby ca. 150 m fraSønderstrand og Fyrbakken. Indgang, badeværelse, te-køkken/alrum medlille spiseplads og lille opholdstue og trappe til hems med 2boxmadrasser.


4


Nej


30


Nej


Nej


Nej


150


Klassisk sommerhus i Gl. Skagen med ca. 700 meter til badestrand. Indgang fra terrasse til stue med brændeovn, køkken med spiseplads, lille badeværelse og stort soveværelse.


4


Ja


64


Nej


Nej


Nej


700


Sommerhus beliggende til fredet område i naturskønne omgivelser i det populære Gl. Skagen. I dette sommerhus får I den helt ægte og afslappende sommerhusstemning.


4


Nej


69


Nej


Nej


Nej


300


Midt i hjertet af GL.


6


Nej


87


Nej


Nej


Nej


400


Dette renoverede byhus ligger i Skagen centrum med gåafstand til det hele. Sommerhuset er beliggende på en stor, lukket grund med kort afstand til havet, indkøbsmuligheder og restauranter.


8


Nej


96


Nej


Nej


Nej


1300


I hjertet af Skagen by ligger dette moderne og indbydende sommerhus kun ca. 500 m fra Skagen centrum og gågaden samt få minutters kørsel fra Skagen Sønderstrand og Grenen, hvor de mange seværdigheder og ikke mindst den unikke natur kan opleves.


8


Nej


136


Nej


Nej


Nej


1000


Sommerhus med sauna beliggende på dejlig naturgrund i Gl. Skagen medudsigt over klitter og kun ca. 50 m fra skøn badestrand. Huset erindrettet med loft til kip og er lyst.


6


Nej


78


Nej


Nej


Ja


50


Glæd jer til en fantastisk ferie i dette familievenlige hus nær Skagen.

Huset har fire gode soveværelser og to badeværelser. I den åbne stue med store vinduer kan I slappe af foran pejsen.


8


Nej


173


Nej


Nej


Nej


350
Udl.


4


Nej


72


Nej


Nej


Nej


1500


I den nordvestlige del af Skagen By i et roligt kvarter ligger denne skønne ferielejlighed på førstesalen i stor villa.


5


Nej


90


Nej


Nej


Nej


800


I gåafstand til Skagens mange tilbud ligger denne renoverede ferielejlighed. Lejligheden er et lille enderækkehus og er lækkert indrettet med flot køkken og badeværelse med gulvvarme.


2


Nej


55


Nej


Nej


Nej


1300


I Skagen By, i gåafstand til centrum, ligger dette velindrettede enderækkehus.

Ferieboligen fremstår med flotte, rengøringsvenlige og lyse træ- og klinkegulve.


2


Ja


52


Nej


Nej


Nej


1500


Nær Skagen centrum og gågaden, men stadig i rolige omgivelser, ligger denne gedigne feriebolig, der er en del af Annas Have, opført i den charmerende, typiske byggestil for de gamle Skagenshuse.


6


Ja


132


Nej


Nej


Nej


1000


Denne lækre ferielejlighed ligger centralt i byen, nær gågaden og den pulserende havn. Boligen er stilfuldt indrettet med pæne møbler og fremtræder lys og indbydende i gedigen kvalitet.


2


Nej


66


Nej


Nej


Nej


800


Lige midt i smørhullet i Skagen Centrum ved gågaden og de mange cafeer, spisesteder og gode butikker ligger dette skønne sommerhus.


10


Nej


130


Nej


Nej


Nej


1000


Centralt i Skagen By ligger denne store, rummelige Skagenvilla. Huset er indrettet med dejlige møbler og fremtræder som en flot og indbydende feriebolig af høj standard og i en arkitektonisk spændende stil både ude og inde.


6


Ja


203


Nej


Ja


Nej


1000


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten