Sommerhuse Løkken

Kortvisning | Listevisning  


Moderne sommerhus beliggende på en stor, åben naturgrund i et naturskønt sommerhusområde lidt nord for Løkken.


7


Ja


94


Nej


Ja


Ja


400


Flot arkitekttegnet hus fra 2017 i to etager med 5 minutters gang til Løkken centrum og bare ca. 300 meter til Vesterhavet. Det moderne og gennemførte byhus har virkelig hyggelig atmosfære og central beliggenhed.


8


Nej


171


Nej


Ja


Nej


600


Denne charmerende skråvægsferielejlighed på første sal, i Løkken ligger i gåafstand til både by og strand, så I nemt kan shoppe i de mange hyggelige butikker eller tage en dukkert i det dejlige Vesterhavet.


4


Ja


53


Nej


Nej


Nej


300


Særdeles velholdt sommerhus med spabad og sauna ugenert beliggende i roligt område i det efterspurgte og attraktive ferieområde lige syd for Løkken.

Afstanden til hav og strand er kun ca.


5


Ja


88


Nej


Ja


Ja


500


Skønt centralt beliggende moderne byhus i Løkken, medudendørs sauna. Her er kort afstand til stranden (ca. 100 meter), samt allebyens aktiviteter og seværdigheder.


8


Ja


140


Nej


Nej


Ja


100


Idyllisk sommerhus med unik beliggenhed i populært sommerhusområde tæt på Løkken by og strand. Huset er meget imødekommende og indrettet i hyggelig, nordisk stil.


4


Ja


48


Nej


Nej


Nej


25


Stemningsfyldt og charmerende renoveret byhus i hjertet af Løkken kun cirka 100 meter fra Vesterhavet, der byder på dejligt badevand og hvidt sand, så langt øjet rækker, og der er endda mulighed for at fiske fra enden af molen.<


5


Ja


53


Nej


Nej


Nej


100


Dette velbeliggende sommerhus med indendørsswimmingpool samt udendørs vildmarksbad er beliggende på stor naturgrund ved Løkken. Sommerhuset er renoveret i 2020.<


10


Nej


126


Ja


Ja


Nej


500


Charmerende sommerhus i starten afGrønhøj, kun få km fra Løkken by. Sommerhuset har åbent køkken iforbindelse med spisestuen og herfra fører et par trin ned til stuen.


6


Nej


89


Nej


Nej


Nej


400


Velholdt og rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende tæt på Løkken by og denflotte hvide badestrand.

I den indendørs swimmingpool og spabad er der mulighed for legog hyggeligt samvær.


8


Ja


125


Ja


Ja


Ja


650


Roligt beliggende sommerhus med ægte ”:sommerhusstemning”: beliggende på 5000 m2 stor, uforstyrret grund ved Løkken. Her er masser af plads til både afslapning og aktiviteter.I


6


Ja


65


Nej


Nej


Nej


900


Charmerende sommerhus i landlige omgivelser, skøn natur og masser af fred og ro ved Løkken. Køkkenet er i åben forbindelse med stue samt spiseafdeling.


6


Nej


126


Nej


Nej


Nej


7000


I gåafstand til stranden ved Løkken ligger dette hyggelige sommerhus. Her kan familien samles i husets dejlige køkkenalrum, der har gulvvarme, som holder flisegulvet godt varmt til fødderne.


6


Ja


95


Nej


Ja


Ja


300


MAX 1 HUND - I dette rolige område og på en ugenert naturgrund ligger et meget hyggeligt sommerhus. Det er et charmerende feriehus, der indbyder til hygge og afslapning.


6


Ja


90


Nej


Nej


Nej


500


Dette dejlige nybyggede (2022) sommerhus ligger tæt på stranden i Løkken, samt tæt på Løkken by. Huset fremstår indbydende og smagfuldt indrettet –: og med masse af lysindfald fra de store vindues partier.


6


Nej


72


Nej


Nej


Nej


300


Dette skønne sommerhus i Løkken ligger på en stor og åben naturgrund, hvor der er plads til en masse former for udendørs aktiviteter. Sommerhuset ligger i et af Løkkens populære sommerhusområder med under 500 meter til vandet.


6


Ja


99


Nej


Ja


Ja


350


I den nordjyske by Løkken ligger dette hyggelige sommerhus. Huset fremstå lyst og lækkert og har plads til 4 personer. I stueetagen finder I det åbne køkken, som ligger i direkte forbindelse med stuen og spisepladsen.


4


Ja


76


Nej


Nej


Nej


1000


Skiftedag Fredag - I Løkken finder du dette lækre arkitekttegnet sommerhus, der både ligger tæt på stranden og byen. Sommerhuset er dejlig lyst indrettet med køkkenalrum og en hyggelig brændeovn til de kølige dage.


6


Nej


111


Nej


Nej


Nej


250


Ældre sommerhus i original retrostil i Løkken meget tæt på stranden. Sommerhuset er til fire personer og ligger på en dejlig naturgrund med plads til diverse udendørsaktiviteter.


6


Nej


53


Nej


Ja


Nej


300


Skønt sommerhus i Løkken med spa og sauna på en dejlig grund med plads til udendørsaktiviteter tæt på strand og fri adgang til badeland i Blokhus. Sommerhuset har et dejligt lyst køkken i åben forbindelse med stuen.


8


Nej


92


Nej


Ja


Ja


300


I Løkken finder I dette sommerhus i nordisk stil med havkig. Her er der virkelig mulighed for at få en helt fantastisk og afslappet ferie uanset årstid.


6


Nej


71


Nej


Ja


Nej


50


Dette hus opnåede i 2018 en fornem finaleplads i "European Holiday Home Awards" i kategorien "Best Family Friendly Holiday Home" sammen med 7 andre huse fra hhv.


22


Ja


320


Ja


Ja


Ja


900


Stort sommerhus opført i forskudt plan, tilbygget/ombygget i 2004 og løbende forbedret og vedligeholdt. Husets beliggenhed er unik - for enden af en blind vej og ud mod marker.


8


Ja


120


Nej


Nej


Nej


500


Skønt og velholdt sommerhus beliggende i de skønne klitter med udsigt til klitter og hav. Huset har en stor overdækket terrasse med en bred terrassedør, hvor terrassen og udelivet kan lukkes ind i spisestuen.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


150


Hyggeligt sommerhus, beliggende i 1.


4


Nej


51


Nej


Nej


Nej


150


sommerhus. Bygget i 2000. Beliggende på en 1200 m2 grund. Havudsigt fra hus og grund. Huset er opvarmet vha. el. 1 badeværelse med bruser. 1 toilet. Mindst ét badeværelse med gulvvarme.


6


Nej


100


Nej


Nej


Nej


800


Smukt, miljøvenligt, strøm- og energibesparende sommerhus med en smagfuld indretning beliggende i rolige omgivelser, nær én af Vestkystens bedste badestrande, på en meget stor og kuperet grund med plads til boldspil og lækroge til solbadning.


10


Nej


155


Nej


Nej


Nej


400


Her finder I den perfekte base til jeres næste ferie i Løkken. Drømmer man om at være tæt på det hele - så er man landet det rette sted. Der er kort vej til strand og by, så det er bare at parkere bilen og så på med stråhatten og solbrillerne.


6


Nej


62


Nej


Nej


Nej


500


En lejlighed for golfspillere! Lejligheden er nabo til Pay & Play banen og har udsigt over denne. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Ja


97


Nej


Nej


Nej


700


Denne skønne feriebolig er beliggende tæt på Løkken strand, som er én af Danmarks fineste badestrande. Til boligen hører såvel terrasse samt delvis overdækket altan med havemøbler.


8


Nej


107


Nej


Nej


Ja


750


Skønt sommerhus med attraktiv beliggenhed i flot natur - tæt på dejlig badestrand og i spadsereafstand fra Løkken by.

Rygning ikke tilladt i huset.<


6


Ja


89


Nej


Nej


Nej


700


En pragtfuld ferielejlighed beliggende i Løkken i gåafstand til bred sandstrand og nabo til Pay & Play golfbane. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Ja


107


Nej


Nej


Ja


750


Pragtfuld ferielejlighed med åben terrasse med havemøbler samt balkon beliggende i Løkken i gåafstand til bred sandstrand og nabo til Pay & Play golfbane.


8


Nej


107


Nej


Nej


Ja


750


Ægte sommerhusidyl byder dig velkommen her. Går du efter en autentisk sommerferie, så er du kommet til det rette sted. Huset rummer historie og vil kunne danne rammen om jeres næste ferie.


4


Ja


70


Nej


Nej


Nej


850


Et flot aktivitetshus beliggende i den sydlige del af feriebyen Løkken - i gåafstand til den hyggelige bymidte og den dejlige badestrand.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Ja


113


Nej


Nej


Ja


200


Dette skønne feriehus ligger i et af Løkkens bedste områder, omgivet at store klitter og med kun 200 m. til en af Danmarks bedste badestrande. Grundet den kuperede grund kan I ugeneret opholde jer på terrassen.


6


Nej


95


Nej


Nej


Nej


200


Et skønt sommerhus i hyggelige Furreby, perfekt til den lille familie. Huset ligger i gåafstand til vandet og I når hurtigt byen Løkken på en gåtur langs stranden eller igennem sommerhuskvarteret.


6


Nej


75


Nej


Nej


Nej


300


Et dejligt sommerhus beliggende i ferieområdet Furreby lige nord for Løkken by - tæt på den dejlige badestrand og i gåafstand til den hyggelige bymidte med restauranter, caféer og indkøb.


6


Ja


66


Nej


Nej


Ja


200


Lyst og venligt sommerhus med stort vinduesparti ud mod dejlig, indhegnet terrasse. Sydsiden af huset grænser op til marker, og der er vid udsigt over landskabet helt hen til klitterne.


6


Nej


80


Nej


Nej


Nej


400


Skønt beliggende sommerhus med store terrasser, hvoraf den ene er fuldstændig indhegnet og fungerer som en solgård med en skøn udsigt. Huset ligger tæt på byen og strand og dog i rolige omgivelser.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


400


Skønt rummeligt og energivenligt sommerhus med varmepumpe og brændeovn. Huset har spa og 2 toiletter. Stort køkken alrum. Desuden er der dejlige terrasser mod næsten alle verdenshjørner, så der kan altid findes læ.


8


Ja


126


Nej


Nej


Nej


400


Lækkert sommerhus med spa og dampbad/sauna, beliggende på en stor naturgrund blot 200 m fra stranden og få minutters gang fra badebyen Løkken. Et sommerhus, hvor der er kælet for detaljerne og med kvalitet i fokus.


8


Nej


113


Nej


Nej


Ja


200


Dejligt sommerhus, bygget i flere forskellige niveauer, beliggende på en mindre klitgrund, kun 50 fra vandet. Flot havudsigt fra stuen og terrassen. Huset har dejlig åben terrasse, der ligger i læ af klitterne.


5


Ja


129


Nej


Nej


Nej


50


Dejligt moderniseret sommerhus i træ beliggende 200 m fra stranden og den populære badeby Løkken. Huset er omgivet af store åbne terrassearealer, der er udstyret med havemøbler og solsenge.


10


Ja


180


Nej


Nej


Nej


200


Denne attraktive feriebolig i 2 plan ligger tæt på Løkken strand, som er én af Danmarks fineste badestrande. Til boligen hører såvel terrasse samt delvis overdækket altan med havemøbler.


6


Nej


74


Nej


Nej


Nej


800


Et hyggeligt byhus beliggende i Vrensted mellem feriebyerne Løkken og Blokhus - kun en kort køretur til den dejlige badestrand og forlystelsesparken Fårup sommerland.


6


Ja


130


Nej


Nej


Nej


6000


Velholdt sommerhus beliggende i et naturskønt sommerhusområde uden for Løkken by nær skøn badestrand ved Vesterhavet. Huset er indrettet med hems.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Nej


118


Ja


Nej


Nej


500


Velindrettet sommerhus beliggende på en lukket vej lige bag klitterne til Vesterhavet og skøn badestrand.


6


Ja


59


Nej


Nej


Nej


100


Hyggeligt og velindrettet sommerhus med havkik beliggende på en delvist indhegnet grund - tæt ved Vesterhavet. I højsæsonen findes der en lille købmand i feriecentret, som ligger tæt på huset – her er det muligt at gøre småindkøb.


8


Nej


80


Nej


Nej


Ja


300


Lyst og velholdt sommerhus med havkik fra stuen og havudsigt fra grunden.


4


Nej


84


Nej


Nej


Ja


300


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten