Sommerhuse Løkken

Kortvisning | Listevisning  


Moderne sommerhus beliggende på en stor, åben naturgrund i et naturskønt sommerhusområde lidt nord for Løkken.


7


Ja


94


Nej


Ja


Ja


400


Flot arkitekttegnet hus fra 2017 i to etager med 5 minutters gang til Løkken centrum og bare ca. 300 meter til Vesterhavet. Det moderne og gennemførte byhus har virkelig hyggelig atmosfære og central beliggenhed.


8


Ja


171


Nej


Ja


Nej


600


Denne charmerende skråvægsferielejlighed på første sal, i Løkken ligger i gåafstand til både by og strand, så I nemt kan shoppe i de mange hyggelige butikker eller tage en dukkert i det dejlige Vesterhavet.


4


Ja


53


Nej


Nej


Nej


300


Særdeles velholdt sommerhus med spabad og sauna ugenert beliggende i roligt område i det efterspurgte og attraktive ferieområde lige syd for Løkken. Afstanden til hav og strand er kun ca.


6


Ja


88


Nej


Ja


Ja


500


Centralt beliggende moderne byhus i Løkken med kort afstandtil gode aktiviteter, spændende seværdigheder og blot ca. 100 meter fra en af Danmarksflotte sandstrande.


6


Ja


140


Nej


Nej


Nej


100


Idyllisk sommerhus med unik beliggenhed i populært sommerhusområde tæt på Løkken by og strand. Huset er meget imødekommende og indrettet i hyggelig, nordisk stil.


4


Ja


48


Nej


Nej


Nej


25


Stemningsfyldt og charmerende renoveret byhus i hjertet af Løkken kun cirka 100 meter fra Vesterhavet, der byder på dejligt badevand og hvidt sand, så langt øjet rækker, og der er endda mulighed for at fiske fra enden af molen.<


5


Ja


53


Nej


Nej


Nej


100


Dette velbeliggende sommerhus med indendørsswimmingpool og sauna samt udendørs vildmarksbad er beliggende på stor naturgrund ved Løkken. Sommerhuset er renoveret i 2020.<


10


Nej


126


Ja


Nej


Ja


500


Sommerhus beliggende på stor klitgrund mellem Løkken og Blokhus. På få minutter står I ved det brusende Vesterhavet.

Sommerhuseter indrettet med åbent køkken, spisestue samt stue.


6


Nej


70


Nej


Nej


Nej


350


Charmerende sommerhus i starten afGrønhøj, kun få km fra Løkken by. Sommerhuset har åbent køkken iforbindelse med spisestuen og herfra fører et par trin ned til stuen.


6


Nej


89


Nej


Nej


Nej


400


Dette sommerhus ligger tæt på Løkken by og strand i det populære sommerhusområde Furreby.


6


Ja


73


Nej


Nej


Nej


50


Velholdt og rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende tæt på Løkken by og denflotte hvide badestrand.

I den indendørs swimmingpool og spabad er der mulighed for legog hyggeligt samvær.


8


Ja


125


Ja


Ja


Ja


650


Velbeliggende sommerhus med moderne indretning og stor, lys udestue. Gåafstand til såvel hav og strand som Løkken centrum. Sommerhuset er opført i 1977, moderniseret og nyindrettet i 2014.


4


Nej


90


Nej


Nej


Nej


500


Charmerende sommerhus i landlige omgivelser, skøn natur og masser af fred og ro ved Løkken. Køkkenet er i åben forbindelse med stue samt spiseafdeling.


6


Nej


126


Nej


Nej


Nej


7000


Sommerhus med vildmarksbad beliggende på en stor klitgrund i naturskønne omgivelser i det attraktive Løkken Syd. Fra hus og terrasse er der panoramaudsigt over klitområdet.


6


Nej


92


Nej


Ja


Nej


700


MAX 1 HUND - I dette rolige område og på en ugenert naturgrund ligger et meget hyggeligt sommerhus. Det er et charmerende feriehus, der indbyder til hygge og afslapning.


6


Ja


90


Nej


Nej


Nej


500


Dette skønne sommerhus i Løkken ligger på en stor og åben naturgrund, hvor der er plads til en masse former for udendørs aktiviteter. Sommerhuset ligger i et af Løkkens populære sommerhusområder med under 500 meter til vandet.


6


Ja


99


Nej


Ja


Ja


350


I den nordjyske by Løkken ligger dette hyggelige sommerhus. Huset fremstå lyst og lækkert og har plads til 4 personer. I stueetagen finder I det åbne køkken, som ligger i direkte forbindelse med stuen og spisepladsen.


4


Ja


76


Nej


Nej


Nej


1000


Skiftedag Fredag - I Løkken finder du dette lækre arkitekttegnet sommerhus, der både ligger tæt på stranden og byen. Sommerhuset er dejlig lyst indrettet med køkkenalrum og en hyggelig brændeovn til de kølige dage.


8


Nej


111


Nej


Nej


Nej


250


Ældre sommerhus i original retrostil i Løkken meget tæt på stranden. Sommerhuset er til fire personer og ligger på en dejlig naturgrund med plads til diverse udendørsaktiviteter.


6


Ja


53


Nej


Nej


Nej


300


Skønt sommerhus i Løkken med spa og sauna på en dejlig grund med plads til udendørsaktiviteter tæt på strand og fri adgang til Løkken Svømmehal. Sommerhuset har et dejligt lyst køkken i åben forbindelse med stuen.


8


Nej


92


Nej


Ja


Ja


300


Sommerhus med swimmingpool og sauna beliggende ved den kendte badeby Løkken og kun cirka 500 m fra den populære sandstrand, der regnes for en af Danmarks absolut bedste.<


8


Nej


126


Ja


Nej


Ja


500


Arkitekttegnet 230 m2 stort hus fra 2021 i to etager med ca.


8


Nej


230


Nej


Nej


Nej


300


Sommerhus beliggende på en kuperet grund i naturskønne omgivelser i det attraktive Løkken Syd. Sommerhuset har et praktisk, moderne køkken der ligger i åben forbindelse med den dejligt lyse stue.


4


Ja


60


Nej


Nej


Nej


500


I Løkken finder I dette sommerhus i nordisk stil med havkig. Her er der virkelig mulighed for at få en helt fantastisk og afslappet ferie uanset årstid.


6


Nej


71


Nej


Nej


Nej


50


Dette hus opnåede i 2018 en fornem finaleplads i "European Holiday Home Awards" i kategorien "Best Family Friendly Holiday Home" sammen med 7 andre huse fra hhv.


22


Ja


360


Ja


Ja


Ja


900


Stort sommerhus opført i forskudt plan, tilbygget/ombygget i 2004 og løbende forbedret og vedligeholdt. Husets beliggenhed er unik - for enden af en blind vej og ud mod marker.


8


Ja


120


Nej


Nej


Nej


500


Dette særdeles attraktive byhus er beliggende i centrum af Løkken i gåafstand til stranden – via privat vej. Fra husets 1. sal er der udsigt ind over byen.


8


Ja


194


Nej


Nej


Nej


150


sommerhus. Bygget i 2000. Beliggende på en 1200 m2 grund. Havudsigt fra hus og grund. Huset er opvarmet vha. el. 1 badeværelse med bruser. 1 toilet. Mindst ét badeværelse med gulvvarme.


6


Ja


100


Nej


Nej


Nej


800


Smukt, miljøvenligt, strøm- og energibesparende sommerhus med en smagfuld indretning beliggende i rolige omgivelser, nær én af Vestkystens bedste badestrande, på en meget stor og kuperet grund med plads til boldspil og lækroge til solbadning.


10


Nej


155


Nej


Nej


Nej


400


Lejlighed for golfspillere! Lejligheden er nabo til Pay & Play banen og har udsigt over denne. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Ja


97


Nej


Nej


Nej


700


Skønt sommerhus med attraktiv beliggenhed i flot natur - tæt på dejlig badestrand og i spadsereafstand fra Løkken by.

Rygning ikke tilladt i huset.<


6


Ja


89


Nej


Nej


Nej


700


Pragtfuld ferielejlighed beliggende i Løkken i gåafstand til bred sandstrand og nabo til Pay & Play golfbane. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Ja


107


Nej


Nej


Ja


750


Pragtfuld ferielejlighed beliggende i Løkken i gåafstand til bred sandstrand og nabo til Pay & Play golfbane. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Nej


107


Nej


Nej


Ja


750


Hyggeligt sommerhus med stor terrasse beliggende på en dejlig naturgrund tæt ved hovedvejen, som fører til Løkken. Huset er personligt og charmerende indrettet og der findes 3 gode soveværelser.


6


Ja


70


Nej


Nej


Nej


400


Velholdt feriehus i træ med delvis indhegnet solgård - perfekt for den lille familie.


6


Nej


75


Nej


Nej


Nej


300


Skønt beliggende sommerhus med store terrasser, hvoraf den ene er fuldstændig indhegnet og fungerer som en solgård med en skøn udsigt. Huset ligger tæt på byen og strand og dog i rolige omgivelser.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


400


Skønt rummeligt og energivenligt sommerhus med varmepumpe og brændeovn. Huset har spa og 2 toiletter. Stort køkken alrum. Desuden er der dejlige terrasser mod næsten alle verdenshjørner, så der kan altid findes læ.


8


Ja


126


Nej


Nej


Nej


400


Lækkert sommerhus med spa og dampbad/sauna, beliggende på en stor naturgrund blot 200 m fra stranden og få minutters gang fra badebyen Løkken. Et sommerhus, hvor der er kælet for detaljerne og med kvalitet i fokus.


8


Nej


113


Nej


Nej


Ja


200


Dejligt sommerhus, bygget i flere forskellige niveauer, beliggende på en mindre klitgrund, kun 50 fra vandet. Flot havudsigt fra stuen og terrassen. Huset har dejlig åben terrasse, der ligger i læ af klitterne.


6


Ja


129


Nej


Nej


Nej


50


Dejligt sommerhus i træ med udendørs 8 personers spa og bruser, beliggende tæt på stranden og den populære badeby Løkken. Huset er omgivet af åbne terrassearealer, der er udstyret med havemøbler.


8


Ja


90


Nej


Nej


Nej


200


Denne attraktive feriebolig i 2 plan ligger tæt på Løkken strand, som er én af Danmarks fineste badestrande. Til boligen hører såvel terrasse samt delvis overdækket altan med havemøbler.


6


Nej


74


Nej


Nej


Nej


800


Dette charmerende sommerhus ligger ugenert på en stor grund med kort afstand til Løkken by og stranden ved Vesterhavet. På grunden er der god plads til boldspil og leg og der findes forskellige legeredskaber til de små feriegæster.


5


Nej


67


Nej


Nej


Nej


650


Et hyggeligt sommerhus på en dejlig naturgrund med kort afstand til den attraktive brede sandstrand på Vestkysten. Huset ligger i et dejligt område med masser af muligheder for gå, cykel og løbeture.


5


Ja


70


Nej


Nej


Nej


300


Velholdt sommerhus beliggende i et naturskønt sommerhusområde uden for Løkken by nær skøn badestrand ved Vesterhavet. Huset er indrettet med hems, hvor 2 sovepladser befinder sig.<


8


Nej


118


Ja


Nej


Nej


500


Velindrettet sommerhus beliggende på en lukket vej lige bag klitterne til Vesterhavet og skøn badestrand.


6


Ja


59


Nej


Nej


Nej


100


Hyggeligt og velindrettet sommerhus med havkik beliggende tæt ved Vesterhavet.


8


Ja


80


Nej


Nej


Ja


300


Lyst og velholdt sommerhus med havkik fra stuen og havudsigt fra grunden.


4


Nej


84


Nej


Nej


Ja


300


Pænt sommerhus med god udenomsplads beliggende på rolig og lukket vej.


8


Ja


128


Ja


Nej


Ja


500


På en dejlig klitgrund i Furreby, lige bag første klitrække ligger dette hyggelige sommerhus. Huset er ideelt til en familie eller et par der ønsker et hus tæt på Vesterhavet og Løkken centrum.<


4


Nej


85


Nej


Nej


Nej


75


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten