Sommerhuse Løkken

Kortvisning | Listevisning  


Moderne sommerhus beliggende på en stor, åben naturgrund i et naturskønt sommerhusområde lidt nord for Løkken.


7


Ja


94


Nej


Ja


Ja


400


Flot arkitekttegnet hus fra 2017 i to etager med 5 minutters gang til Løkken centrum og bare ca. 300 meter til Vesterhavet. Det moderne og gennemførte byhus har virkelig hyggelig atmosfære og central beliggenhed.


8


Ja


171


Nej


Ja


Nej


600


Denne charmerende skråvægsferielejlighed på første sal, i Løkken ligger i gåafstand til både by og strand, så I nemt kan shoppe i de mange hyggelige butikker eller tage en dukkert i det dejlige Vesterhavet.


4


Ja


53


Nej


Nej


Nej


300


Sommerhus beliggende på stor naturgrund med gode, læfyldte terrasser ved Løkken. Sommerhuset er fra 1968 og løbende moderniseret og meget velindrettet med to soverum med dobbeltseng og en opredning på sovesofa.


6


Nej


70


Nej


Nej


Nej


300


Særdeles velholdt sommerhus med spabad og sauna ugenert beliggende i roligt område i det efterspurgte og attraktive ferieområde lige syd for Løkken. Afstanden til hav og strand er kun ca.


6


Ja


88


Nej


Ja


Ja


500


I gåafstand til stranden ved Løkken ligger dette hyggelige sommerhus. Her kan familien samles i husets dejlige køkkenalrum, der har gulvvarme, som holder flisegulvet godt varmt til fødderne.


6


Ja


95


Nej


Ja


Ja


300


Centralt beliggende moderne byhus i Løkken med kort afstandtil gode aktiviteter, spændende seværdigheder og blot 100m fra en af Danmarksflotte sandstrande.


6


Nej


140


Nej


Nej


Nej


100


MAX 1 HUND - I dette rolige område og på en ugenert naturgrund ligger et meget hyggeligt sommerhus. Det er et charmerende feriehus, der indbyder til hygge og afslapning.


6


Ja


90


Nej


Nej


Nej


250


MAX 1 LILLE HUND - Dette dejlige sommerhus ligger tæt på stranden i Løkken. Det er et ældre sommerhus med masser af charme. Køkkenet er moderniseret, men da det er et mindre sommerhus, skal du ud i garagen for at komme til køleskabet samt fryseren.


6


Ja


72


Nej


Nej


Nej


250


INGEN UNGDOMSGRUPPER - Dette skønne sommerhus i Løkken ligger på en stor og åben naturgrund, hvor der er plads til en masse former for udendørs aktiviteter.


6


Ja


99


Nej


Ja


Ja


250


INGEN UNGDOMSGRUPPER - På en stor naturgrund ligger dette dejlige sommerhus fra 2014. Sommerhuset ligger lidt uden for Løkken, i Nr. Lyngby. Sommerhuset er lyst og venligt og oser af stil.


8


Nej


125


Nej


Ja


Nej


250


Skønt sommerhus i Løkken med spa og sauna på en dejlig grund med plads til udendørsaktiviteter tæt på strand og fri adgang til Løkken Svømmehal. Sommerhuset har et dejligt lyst køkken i åben forbindelse med stuen.


8


Nej


92


Nej


Ja


Ja


250


I den nordjyske by Løkken ligger dette hyggelige sommerhus. Huset fremstå lyst og lækkert og har plads til 4 personer. I stueetagen finder I det åbne køkken, som ligger i direkte forbindelse med stuen og spisepladsen.


4


Ja


76


Nej


Nej


Nej


250


Dette dejlige store sommerhus ved feriebyen Løkken ligger på en stor naturgrund med kig til havet. Den store skønne stue med den hyggelige brændeovn ligger i åben forbindelse med det lyse køkken.


6


Ja


81


Nej


Nej


Nej


250


Skiftedag Fredag - I Løkken finder du dette lækre arkitekttegnet sommerhus, der både ligger tæt på stranden og byen. Sommerhuset er dejlig lyst indrettet med køkkenalrum og en hyggelig brændeovn til de kølige dage.


8


Nej


111


Nej


Nej


Nej


250


Hyggeligt sommerhus i Løkken meget tæt på stranden. Sommerhuset er til fire personer og ligger på en dejlig naturgrund med plads til diverse udendørsaktiviteter.


4


Ja


53


Nej


Nej


Nej


250


Dejligt sommerhus i Nr. Lyngby nær Løkken med kun 10 minutters gang til Vesterhavet. Sommerhuset ligger på en stor, skøn naturgrund omkranset af grantræer og buske, der giver læ.


8


Ja


103


Nej


Ja


Ja


250


Idyllisk sommerhus med unik beliggenhed i populært sommerhusområde tæt på Løkken by og strand. Huset er meget imødekommende og indrettet i hyggelig, nordisk stil.


4


Ja


48


Nej


Nej


Nej


25


Stemningsfyldt og charmerende renoveret byhus i hjertet af Løkken kun cirka 100 meter fra Vesterhavet, der byder på dejligt badevand og hvidt sand, så langt øjet rækker, og der er endda mulighed for at fiske fra enden af molen.<


5


Ja


53


Nej


Nej


Nej


100


Dette velbeliggende sommerhus i træ med indendørsswimmingpool og sauna. Rundt om sommerhuset findes nybygget terrasse på 110 m2. Herer masse af mulighed for afslapning, sol og skygge.


10


Nej


126


Ja


Nej


Ja


500


Sommerhus beliggende på stor klitgrund mellem Løkken og Blokhus. På få minutter står I ved det brusende Vesterhavet.

Sommerhuseter indrettet med åbent køkken, spisestue samt stue.


6


Nej


70


Nej


Nej


Nej


350


Charmerende sommerhus i starten afGrønhøj, kun få km fra Løkken by. Sommerhuset har åbent køkken iforbindelse med spisestuen og herfra fører et par trin ned til stuen.


6


Nej


89


Nej


Nej


Nej


400


Dette sommerhus ligger tæt på Løkken by og strand i det populære sommerhusområde Furreby.


6


Ja


73


Nej


Nej


Nej


50


Flot velholdt og rummeligt sommerhus med spa og pool tæt på Løkken by og denflotte hvid badestrand.I den indendørs swimmingpool med spabad er der mulighed for legog hyggeligt samvær.


8


Ja


125


Ja


Ja


Ja


650


Velbeliggende sommerhus med moderne indretning og stor, lys udestue. Gåafstand til såvel hav og strand som Løkken centrum. Sommerhuset er opført i 1977, moderniseret og nyindrettet i 2014.


4


Nej


90


Nej


Nej


Nej


500


Dette hus opnåede i 2018 en fornem finaleplads i "European Holiday Home Awards" i kategorien "Best Family Friendly Holiday Home" sammen med 7 andre huse fra hhv.


22


Ja


360


Ja


Ja


Ja


900


Hyggeligt ældre sommerhus med god plads beliggende i et skønt sommerhusområde nær stranden og Vesterhavet. Huset ligger på en lukket grund med stor læfyldt terrasse.


6


Ja


100


Nej


Nej


Nej


300


Stort sommerhus opført i forskudt plan, tilbygget/ombygget i 2004 og løbende forbedret og vedligeholdt. Husets beliggenhed er unik - for enden af en blind vej og ud mod marker.


8


Ja


120


Nej


Nej


Nej


500


Skønt og yderst velholdt sommerhus opført på en højt beliggende, kuperet grund, hvorfra der er en flot udsigt over Vesterhavet og Løkken by. Huset har en stor overdækket terrasse mod syd og flere lækroge.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


150


Attraktivt beliggende sommerhus i rolige omgivelser tæt ved såvel stranden som Løkken centrum. Til huset hører store, ugenerte terrasser med gode læforhold.


6


Ja


76


Nej


Nej


Nej


140


Skønt og rummeligt sommerhus beliggende i et attraktivt sommerhusområde syd for Løkken nær én af Nordjyllands bedste badestrande, hvor der fra huset er en god sti til stranden og Vesterhavet.


9


Ja


109


Nej


Nej


Ja


300


Et meget velholdt sommerhus i træ beliggende på en smuk, kuperet naturgrund tæt på den brede strand syd for Løkken. Huset er bygget i 1981, men løbende forbedret og fornyet så det fremstår flot, hyggeligt og velholdt.


6


Nej


92


Nej


Nej


Nej


300


Dette særdeles attraktive byhus er beliggende i centrum af Løkken i gåafstand til stranden. Fra husets 1. sal er der udsigt ind over byen. Huset er bygget i 3 veludnyttede etager og er løbende blevet moderniseret.


8


Ja


194


Nej


Nej


Nej


150


Hyggeligt sommerhus, beliggende i 1.


4


Nej


51


Nej


Nej


Nej


150


sommerhus. Bygget i 2000. Beliggende på en 1200 m2 grund. Havudsigt fra hus og grund. Huset er opvarmet vha. el. 1 badeværelse med bruser. 1 toilet. Mindst ét badeværelse med gulvvarme.


6


Ja


100


Nej


Nej


Nej


800


Smukt, miljøvenligt, strøm- og energibesparende sommerhus med en smagfuld indretning beliggende i rolige omgivelser, nær én af Vestkystens bedste badestrande, på en meget stor og kuperet grund med plads til boldspil og lækroge til solbadning.


10


Nej


155


Nej


Nej


Nej


400


Lejlighed for golfspillere! Lejligheden er nabo til Pay & Play banen og har udsigt over denne. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Ja


97


Nej


Nej


Nej


700


Skønt sommerhus med attraktiv beliggenhed i flot natur - tæt på dejlig badestrand og i spadsereafstand fra Løkken by.

Rygning ikke tilladt i huset.<


6


Ja


89


Nej


Nej


Nej


700


Pragtfuld ferielejlighed beliggende i Løkken i gåafstand til bred sandstrand og nabo til Pay & Play golfbane. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Ja


107


Nej


Nej


Ja


750


Pragtfuld ferielejlighed beliggende i Løkken i gåafstand til bred sandstrand og nabo til Pay & Play golfbane. Golfklubben i Løkken byder på både en velholdt 18 hullers bane, med søer og vandløb, samt en 9 hullers par tre bane.


8


Nej


107


Nej


Nej


Ja


750


Hyggeligt sommerhus med stor terrasse beliggende på en dejlig naturgrund tæt ved hovedvejen, som fører til Løkken. Huset er personligt og charmerende indrettet og der findes 3 gode soveværelser.


6


Ja


70


Nej


Nej


Nej


400


Lækkert, velholdt feriehus beliggende kun 200 m. fra én af Danmarks fineste og bredeste sandstrande, hvor I kan køre direkte ned til vandkanten. Huset har en spændende hems med et hyggearrangement og udsigt over området.<


6


Nej


112


Nej


Nej


Ja


200


Dette skønne feriehus ligger i et af Løkkens bedste områder, omgivet at store klitter og med kun 200 m. til en af Danmarks bedste badestrande. Grundet den kuperede grund kan I ugeneret opholde jer på terrassen.


6


Nej


95


Nej


Nej


Nej


200


Velholdt feriehus i træ med delvis indhegnet solgård - perfekt for den lille familie.


6


Nej


75


Nej


Nej


Nej


300


Lyst og venligt sommerhus med stort vinduesparti ud mod dejlig indhegnet terrasse. Sydsiden af huset grænser op til marker og der er vid udsigt over landskabet helt hen til klitterne.


6


Nej


80


Nej


Nej


Nej


400


Skønt beliggende sommerhus med store terrasser, hvoraf den ene er fuldstændig indhegnet og fungerer som en solgård med en skøn udsigt. Huset ligger tæt på byen og strand og dog i rolige omgivelser.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


400


Skønt rummeligt og energivenligt sommerhus med varmepumpe og brændeovn. Huset har spa og 2 toiletter. Stort køkken alrum. Desuden er der dejlige terrasser mod næsten alle verdenshjørner, så der kan altid findes læ.


8


Ja


126


Nej


Nej


Nej


400


Lækkert sommerhus med spa og dampbad/sauna, beliggende på en stor naturgrund blot 200 m fra stranden og få minutters gang fra badebyen Løkken. Et sommerhus, hvor der er kælet for detaljerne og med kvalitet i fokus.


8


Nej


113


Nej


Nej


Ja


200


Dejligt sommerhus, bygget i flere forskellige niveauer, beliggende på en mindre klitgrund, kun 50 fra vandet. Flot havudsigt fra stuen og terrassen. Huset har dejlig åben terrasse, der ligger i læ af klitterne.


6


Ja


129


Nej


Nej


Nej


50


Dejligt sommerhus i træ med udendørs 8 personers spa og bruser, beliggende tæt på stranden og den populære badeby Løkken. Huset er omgivet af åbne terrassearealer, der er udstyret med havemøbler.


8


Ja


90


Nej


Nej


Nej


200


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten