Sommerhuse Blokhus

Kortvisning | Listevisning  


Charmerende lille sommerhus beliggende på en lukket grund tæt på Vesterhavets skønne badestrand og nær Blokhus by. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen med tv, dvd-afspiller, radio og trådløst internet.


5


Ja


54


Nej


Nej


Nej


400


Smagfuldt og velindrettet sommerhus beliggende kun ca. 400 meter fra hav og strand i naturskønne omgivelser ved Blokhus Strand. Fra stue, terrasse og grund er der udsigt til klitterne.


6


Ja


77


Nej


Nej


Nej


400


Ved Blokhus finder I dette skønt beliggende sommerhus med stor wellnessafdeling.


6


Nej


133


Nej


Ja


Ja


3000


Ved Blokhus finder I dette sommerhus med spabad og sauna beliggende i attraktivt sommerhusområde i gåafstand fra Blokhus centrum og den brede, hvide sandstrand.


6


Ja


125


Nej


Ja


Ja


800


Dette lyse og imødekommende sommerhus med udendørs spabad og god beliggenhed i Blokhus byder på med masser af spændende detaljer. Huset er meget velindrettet med to soveværelser samt anneks med dobbeltseng og tv.


7


Ja


90


Nej


Ja


Nej


800


Stilfuldt sommerhus i hjertet af Blokhus. Trods beliggenheden midt i Blokhus er det stadig i rolige omgivelser og alligevel tæt på alting.

Sommerhuset er totalrenoveret i 2020/2021, så alt fremstår nyt og lyst.


8


Ja


112


Nej


Nej


Nej


900


Charmerende sommerhus med swimmingpool beliggende midt i Blokhus i rolige omgivelser med gode muligheder for aktivitet samt fred, ro og feriehygge.Huset har i 2018/2019 gennemgået en gennemgribende renovering.


12


Ja


280


Ja


Nej


Ja


900


MAX 1 LILLE HUND - Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Blokhus. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser og er placeret på en dejlig og forholdsvis lukket naturgrund, der er afskærmet af træer.


6


Ja


103


Nej


Ja


Ja


700


MAX 1 LILLE HUND - Lille og hyggeligt sommerhus beliggende på en dejlig naturgrund omringet af træer. Sommerhuset har gennemgået en grundig renovering i 2014, hvor der blandt andet er kommet nyt køkken og ny stue.


6


Ja


66


Nej


Nej


Nej


2500


Dette skønne sommerhus er blot 150 meter fra stranden og ligger centralt i Blokhus. Sommerhuset har en virkelig dejlig og lukket terrasse. Her finder du bl.a


4


Ja


74


Nej


Nej


Nej


150


Dette sommerhus ligger i skønne Blokhus ved Vestkysten. Sommerhuset er lyst og lækkert og indrettet med 3 soverum - Alle 3 med dobbeltsenge.

Stuen er lys og åben og ligger i åben forbindelse med køkkenet.


6


Ja


90


Nej


Nej


Nej


1400


Dette hyggelig sommerhus ved Blokhus ved Vestkysten ligger i et fredeligt sommerhusområde. Udenfor finder du en dejlig spa og en bruser. Sommerhuset er lyst og venligt samt har god plads til 8 personer.


8


Nej


100


Nej


Ja


Nej


3000


Et rigtig hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser ved Blokhus. Her er virkelig et sommerhus der oser af charme og personlighed. Feriehuset er indrettet med 2 soveværelser med dobbeltsenge.


4


Nej


67


Nej


Nej


Nej


1500


I Blokhus ligger dette dejlige sommerhus, der nærmest erinddelt i to afdelinger: Køkken-alrum og soveafdeling.


4


Ja


97


Nej


Ja


Nej


600


Skønt sommerhus ved Blokhus.


6


Nej


119


Nej


Ja


Ja


2000


Velfungerende sommerhus med skøn udsigt til naturområde for de, som gerne vil bo tæt på naturen. Samtidig ligger huset tæt på Hune by og en af Danmarks flotteste strande i Blokhus.


6


Ja


65


Nej


Ja


Ja


2500


Stort sommerhus med Pool, spa og sauna plads til 21 personer. (kan også lejes i weekender uden for højsæson) Der kan også lejes det til 7 personer mere da der er en afdeling der kan åbnes.


21


Ja


400


Ja


Ja


Ja


500


Velholdt sommerhus beliggende på en ugenert klitgrund med sandkasse oggynge. Der er stort badeværelse med spabad, gulvvarme og direkte adgangtil sauna.


6


Nej


104


Nej


Ja


Ja


100


Sommerhus beliggende på en stor naturgrund. Der er installeretenergibesparende ventilationssystem til opvarmning af det varme vand(Genvex) og derudover er der solcellevarmer til opvarmning af poolen ogdet varme vand.<


12


Nej


176


Ja


Ja


Ja


1500


Et ældre, hyggeligt sommerhus, som ligger ugenert på en indhegnet naturgrund omgivet af høje træer. I området findes der et rigt dyreliv og der er gode muligheder for at se harer, rådyr og fasaner.<


6


Nej


70


Nej


Nej


Ja


2500


Et hyggeligt indrettet og velholdt sommerhus beliggende på en naturgrund med græs og god plads til boldspil og leg. Til huset hører en sydvendt fliseterrasse samt en stor, nyere træterrasse med havemøbler på husets bagside.


6


Nej


72


Nej


Nej


Nej


650


Pænt og velholdt sommerhus beliggende på en dejlig grund op mod friarealer. Fra det store terrasseareal er der indgang til et rummeligt anneks med 2 enkeltsenge.<


6


Nej


60


Nej


Nej


Nej


1500


Særdeles flot og velholdt sommerhus beliggende på en skøn og meget stor grund i et roligt og kuperet område med klitter. Fra grunden er der havudsigt, og til huset hører store terrassearealer på begge sider af huset.<


6


Ja


143


Nej


Nej


Ja


900


Lige udenfor centrum af Blokhus ligger dette attraktive sommerhus i et skønt område tæt ved Vesterhavet og byens tilbud. Huset er særdeles velindrettet og derfor velegnet til 2 familier.


6


Nej


90


Nej


Nej


Ja


250


På en pragtfuld, kuperet naturgrund ligger dette velholdte sommerhus på en blind vej i et roligt og særdeles naturskønt skov- og klitområde med god plads mellem husene.


8


Nej


142


Nej


Nej


Ja


1000


Et energivenligt sommerhus med solvarme, varmepumpe og SolarVenti beliggende på en grund, der grænser op til store fredede naturarealer, på en blind vej.<


6


Nej


78


Nej


Nej


Ja


1400


I 1. klitrække ved en af Danmarks bedste badestrande og badebyen Blokhus ligger dette ældre sommerhus. Fra huset er der sti direkte til stranden og fra toppen af grunden er der en fantastisk havudsigt og udsigt over området.


8


Nej


140


Nej


Nej


Ja


120


Skønt og indbydende sommerhus med en attraktivt beliggenhed i 1. klitrække, på en kuperet grund, tæt på den brede hvide sandstrand ved Blokhus.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Nej


160


Nej


Nej


Ja


150


Særdeles lækkert luksussommerhus i træ fra 2000, med spa og sauna! Huset er opført i 1. klasses materialer og ligger på en naturgrund, tæt ved en af Danmarks bedste badestrande.


8


Nej


130


Nej


Nej


Ja


1500


Skønt og lyst indrettet sommerhus beliggende på en lukket grund i et attraktivt sommerhusområde ved Blokhus, stranden og Vesterhavet.

Rygning ikke tilladt i huset.<


6


Nej


88


Nej


Nej


Nej


700


Dejligt sommerhus beliggende på en skøn og delvis lukket grund nær én af Danmarks bedste badestrande i et naturskønt område med masser af aktivitetsmuligheder.


8


Ja


92


Nej


Nej


Ja


2200


Et flot, moderne og højt beliggende sommerhus i træ, ugenert beliggende i fredelige omgivelser og med udsigt over den store, kuperede naturgrund.


6


Ja


70


Nej


Nej


Nej


300


Et virkelig dejligt og velholdt sommerhus beliggende på en naturgrund. Til huset hører flere skønne terrasser med mange lækroge, som giver muligheder for at nyde det dejlige område.


6


Nej


76


Nej


Nej


Nej


2000


Lige bag klitterne til Vesterhavet, på en lukket vej, ligger dette skønne, lyst indrettede sommerhus med flere store terrasser til rådighed.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Nej


130


Nej


Nej


Ja


100


Helt nyt og lækkert sommerhus med god plads beliggende tæt på stranden og lige bag centrum af Blokhus by.


3


Nej


99


Nej


Nej


Nej


200


Charmerende og særdeles velholdt sommerhus beliggende på en lukket grund nær en af Danmarks bedste badestrande i et dejligt område med masser af aktivitetsmuligheder og attraktioner.<


6


Ja


130


Nej


Nej


Nej


750


Velbeliggende sommerhus tæt ved en af Danmarks bedste badestrande som byder på et lækkert terrasseareal og en vestvendt solgård.


6


Nej


158


Nej


Nej


Nej


350


Dejligt sommerhus beliggende på en delvis lukket grund kun få min.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


2300


2-plans sommerhus, der er delvist opvarmet ved hjælp af naturgas og solvarme, hvilket gør huset energivenligt. I underetagen findes kombineret swimmingpool-afdeling og aktivitetsrum.


10


Ja


250


Ja


Nej


Ja


800


Topklasses sommerhus (består af 2 bygninger), beliggende i badebyen Blokhus nær én af Danmarks bedste badestrande. De 2 bygninger er smukt forbundet af en vestvendt aftenterrasse med belysning.


7


Nej


118


Nej


Nej


Nej


500


Et stort og særdeles velbeliggende sommerhus på en skrånende grund mod syd i et fredeligt og naturskønt område. Huset er nyrenoveret, opført i de bedste materialer og er indrettet lyst og indbydende.


8


Ja


139


Nej


Nej


Ja


1000


Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven og nær den brede, hvide sandstrand ligger dette ældre og funktionelle sommerhus.


8


Ja


127


Nej


Nej


Ja


1000


Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven og nær den brede, hvide sandstrand ligger dette energivenlige sommerhus. Huset er opført som en del af en klynge flotte huse med fælles legeplads, tennisbane og basketboldbane.


7


Nej


123


Nej


Nej


Ja


1000


Særdeles velholdt og lyst indrettet sommerhus. Huset ligger på en kuperet grund i et særdeles fredeligt og naturskønt område - med kort afstand til såvel strand som by.


6


Ja


59


Nej


Nej


Nej


1600


Beliggende i det fredelige skovområdet syd for Blokhus by ligger dette ældre og enkelt indrettede 2-etages sommerhus.

Rygning ikke tilladt i huset.<


6


Ja


62


Nej


Nej


Nej


350


Ved nedkørslen til den brede sandstrand ved Blokhus ligger dette store sommerhus centralt i forhold til byens liv og stranden. Et godt sted for den store familie med dejlig udsigt til stranden og vandet fra husets 1.


11


Nej


205


Nej


Nej


Nej


100


Med en meget god beliggenhed på en naturgrund kun 700 m fra vandet, højt hævet med panoramaudsigt over Blokhus by, udsigt til havet og området med klitter og græsarealer finder I dette sommerhus.


12


Ja


220


Nej


Nej


Ja


700


For enden af blind vej ligger dette flotte og rummelige sommerhus i et naturskønt, dyrerigt og fredeligt område med stisystem, som fører gennem varieret natur.


6


Nej


130


Nej


Nej


Ja


1650


Dette særdeles velholdte og hyggeligt indrettede sommerhus i træ, løbende forbedret og udvidet, ligger i et fredeligt og naturskønt område ved Blokhus, på en blind vej.


6


Ja


92


Nej


Nej


Nej


1700


I rolige omgivelser finder I dette attraktive og miljørigtige sommerhus, der er bygget i giftfrie materialer. Huset ligger kun 800 m fra det dejlige Vesterhav og en af Danmarks bedste badestrande, der let nåes via et godt stisystem.


8


Ja


159


Ja


Nej


Ja


800


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten