Sommerhuse Blokhus

Kortvisning | Listevisning  


Dette imødekommende sommerhus med spabad har en af Blokhus bedste placeringer med kort gåafstand til den gode badestrand.


6


Nej


129


Nej


Ja


Nej


200


Charmerende lille sommerhus beliggende på en lukket grund tæt på Vesterhavets skønne badestrand og nær Blokhus by. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen med tv, dvd-afspiller, radio og trådløst internet.


4


Ja


54


Nej


Nej


Nej


400


Bjælkehus lidt ud over det sædvanlige beliggende i Blokhus. Sommerhuset er en mellemting mellem et amerikansk bjælkehus og en svensk ødegård. Her er rigtig mulighed for hygge, afslapning og tilbagetrækning fra hverdagen.<


5


Nej


84


Nej


Nej


Nej


300


Lyst og veldisponeret sommerhus med spabad og sauna ugenert beliggende for enden af en blind vej i naturskønne omgivelser på en højtliggende naturgrund kun ca.


6


Ja


90


Nej


Ja


Ja


500


Ved Blokhus finder I dette sommerhus med spabad og sauna beliggende i attraktivt sommerhusområde i gåafstand fra Blokhus centrum og den brede, hvide sandstrand.


6


Ja


125


Nej


Ja


Ja


800


Velindrettet sommerhus med terrasse på begge sider af huset beliggende på stor grund tæt på Blokhus. Sommerhuset er et rigtig velholdt sommerhus, der ånder af ferie, hygge og afslapning.


6


Nej


75


Nej


Nej


Nej


2000


Særdeles velholdt og lyst indrettet sommerhus beliggende på en kuperet grund i et særdeles fredeligt og naturskønt område ved Blokhus. Sommerhuset er løbende renoveret og har stue, spisestue samt åbent køkken.


6


Ja


78


Nej


Ja


Ja


1500


Dette lyse og imødekommende sommerhus med udendørs spabad og god beliggenhed i Blokhus byder på med masser af spændende detaljer. Huset er meget velindrettet med to soveværelser samt anneks med dobbeltseng og tv.


7


Ja


90


Nej


Ja


Nej


800


Skiftedag fredag, 1 hund tilladt.Dette dejlige, store cedertræs- sommerhus (opført i 2017), ligger i første klitrække med havudsigt og direkte adgang til stranden.D


8


Ja


150


Nej


Nej


Nej


100


Denne skønne feriebolig ligger på en villavej i Blokhus, Nordjylland, med meget kort gåafstand til byen og stranden. Ferieboligen er perfekt til den lille familie eller et par, der gerne vil være tæt på både by og strand.S


4


Nej


72


Nej


Nej


Nej


500


Stilfuldt sommerhus i hjertet af Blokhus. Trods beliggenheden midt i Blokhus er det stadig i rolige omgivelser og alligevel tæt på alting.

Sommerhuset er totalrenoveret i 2020/2021, så alt fremstår nyt og lyst.


8


Ja


112


Nej


Nej


Nej


900


Charmerende sommerhus med swimmingpool beliggende midt i Blokhus i rolige omgivelser med gode muligheder for aktivitet samt fred, ro og feriehygge.Huset har i 2018/2019 gennemgået en gennemgribende renovering.


12


Ja


280


Ja


Nej


Ja


900


I rolige omgivelser på en dejlig naturgrund finder du dette fine og hyggelige sommerhus, der bærer præg af, at det bliver passet på og er dermed velholdt.


6


Nej


60


Nej


Nej


Nej


2000


MAX 1 LILLE HUND - Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Blokhus. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser og er placeret på en dejlig og forholdsvis lukket naturgrund, der er afskærmet af træer.


6


Ja


103


Nej


Ja


Ja


700


MAX 1 LILLE HUND - Lille og hyggeligt sommerhus beliggende på en dejlig naturgrund omringet af træer. Sommerhuset har gennemgået en grundig renovering i 2014, hvor der blandt andet er kommet nyt køkken og ny stue.


6


Ja


66


Nej


Nej


Nej


2500


Dette skønne sommerhus er blot 150 meter fra stranden og ligger centralt i Blokhus. Sommerhuset har en virkelig dejlig og lukket terrasse. Her finder du bl.a


4


Ja


74


Nej


Nej


Nej


150


Dette rigtig lækre sommerhus ligger i skønne Blokhus ved Vestkysten. Sommerhuset er lyst og lækkert og indrettet med 3 soverum - to af værelserne er med dobbeltsenge og et værelse er med en etageseng.


6


Ja


90


Nej


Nej


Nej


1400


Dette hyggelig sommerhus ved Blokhus ved Vestkysten ligger i et fredeligt sommerhusområde. Udenfor finder du en dejlig spa og en bruser. Sommerhuset er lyst og venligt samt har god plads til 8 personer.


8


Nej


100


Nej


Ja


Nej


3000


Et rigtig hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser ved Blokhus. Her er virkelig et sommerhus der oser af charme og personlighed. Feriehuset er indrettet med 2 soveværelser med dobbeltsenge.


4


Nej


67


Nej


Nej


Nej


1500


I Blokhus ligger dette dejlige sommerhus, der nærmest erinddelt i to afdelinger: Køkken-alrum og soveafdeling.


4


Ja


97


Nej


Ja


Nej


600


Super skønt sommerhus ved Blokhus.


6


Nej


119


Nej


Ja


Ja


2000


Velfungerende sommerhus med skøn udsigt til naturområde for de, som gerne vil bo tæt på naturen. Samtidig ligger huset tæt på Hune by og en af Danmarks flotteste strande i Blokhus.


6


Ja


65


Nej


Ja


Ja


2500


Pragtfuldt og luksuriøst feriehus i træ på 90 kvm. med 2 terrasser, opført i 2002, beliggende på en 1250 kvm. stor og ugenert naturgrund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler.


6


Nej


90


Nej


Ja


Nej


1900


Stort, flot og meget smagfuldt indrettet feriehus i træ med spa og sauna, bygget i 2005, beliggende på flad naturgrund på en blind vej i et fredeligt område.


8


Nej


127


Nej


Ja


Ja


1800


Stort bolig med Pool, spa og sauna, dart, bordtennis, billard, bordfodbold (Vedr. kalender hvornår det er ledig så se http://www.blokhusinfo.dk/?Bookings_oversigt Bolig lige midt i hjertet af Blokhus.


14


Ja


400


Ja


Ja


Ja


500


Stort sommerhus med Pool, spa og sauna plads til 28 personer. (kan også lejes i weekender uden for højsæson) Se her hvornår det er ledig på dette link: http://www.b


28


Ja


340


Ja


Ja


Ja


500


Lyst og lækkert luksusferiehus, beliggende i pragtfuldt naturområde i gå-afstand til Blokhus by og stranden. Huset er en del af en større ny bebyggelse opført i 2005/06 med bl.a


8


Ja


127


Nej


Ja


Ja


1000


Helt fantastisk sommerhus i den helt rigtige stil med en flot udsigt over Vesterhavet og det omkringliggende klitområde. Det rummelige hus ligger for enden af lukket vej, i flot natur, på en meget stor grund nær skøn badestrand.


8


Nej


154


Nej


Nej


Ja


400


Velholdt sommerhus beliggende på en ugenert klitgrund med sandkasse oggynge. Der er stort badeværelse med spabad, gulvvarme og direkte adgangtil sauna.


6


Nej


104


Nej


Ja


Ja


100


Sommerhus beliggende på en stor naturgrund. Der er installeretenergibesparende ventilationssystem til opvarmning af det varme vand(Genvex) og derudover er der solcellevarmer til opvarmning af poolen ogdet varme vand.<


12


Nej


176


Ja


Ja


Ja


1500


Dejligt sommerhus i træ, opført i 1985 og renoveret i 2010. Huset ligger ugenert på en naturgrund omgivet af høje træer. Grunden er indhegnet med materialer, som falder ind i naturens farver og med dobbeltlåge ved indkørslen.


6


Nej


70


Nej


Nej


Ja


2500


Pænt og velholdt sommerhus beliggende på en dejlig grund op mod friarealer. Fra det store terrasseareal er der indgang til et rummeligt anneks med 2 enkeltsenge.<


6


Nej


60


Nej


Nej


Nej


1500


Særdeles flot og velholdt sommerhus beliggende på en skøn og meget stor grund i et roligt og kuperet område med klitter. Fra grunden er der havudsigt, og til huset hører store terrassearealer på begge sider af huset.<


8


Ja


143


Nej


Nej


Ja


900


Lige udenfor centrum af Blokhus ligger dette attraktive sommerhus i et skønt område tæt ved Vesterhavet og byens tilbud. Huset er særdeles velindrettet og derfor velegnet til 2 familier.


6


Nej


90


Nej


Nej


Ja


250


På en pragtfuld, kuperet naturgrund ligger dette velholdte sommerhus på en blind vej i et roligt og særdeles naturskønt skov- og klitområde med god plads mellem husene.


8


Nej


142


Nej


Nej


Ja


1000


I 1. klitrække ved en af Danmarks bedste badestrande og badebyen Blokhus ligger dette helt enestående sommerhus. Fra huset er der sti direkte til stranden og fra toppen af grunden er der en fantastisk havudsigt og udsigt over området.


8


Nej


140


Nej


Nej


Ja


120


Skønt og indbydende sommerhus med en attraktivt beliggenhed i 1. klitrække, på en kuperet grund, tæt på den brede hvide sandstrand ved Blokhus.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Nej


160


Nej


Nej


Ja


150


Særdeles lækkert luksussommerhus i træ fra 2000, med spa og sauna! Huset er opført i 1. klasses materialer og ligger på en naturgrund, tæt ved en af Danmarks bedste badestrande.


8


Nej


130


Nej


Nej


Ja


1500


Skønt og lyst indrettet sommerhus beliggende på en lukket grund i et attraktivt sommerhusområde ved Blokhus, stranden og Vesterhavet.

Rygning ikke tilladt i huset.<


6


Nej


88


Nej


Nej


Nej


700


Dejligt sommerhus beliggende på en skøn og delvis lukket grund nær én af Danmarks bedste badestrande i et naturskønt område med masser af aktivitetsmuligheder.


8


Ja


92


Nej


Nej


Ja


2200


Et flot, moderne og højt beliggende sommerhus i træ, ugenert beliggende i fredelige omgivelser og med udsigt over den store, kuperede naturgrund.


6


Ja


70


Nej


Nej


Nej


300


Et virkelig dejligt og velholdt sommerhus beliggende på en naturgrund. Til huset hører flere skønne terrasser med mange lækroge, som giver muligheder for at nyde det dejlige område.


6


Nej


76


Nej


Nej


Nej


2000


Lige bag klitterne til Vesterhavet, på en lukket vej, ligger dette skønne, lyst indrettede sommerhus med flere store terrasser til rådighed.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Nej


130


Nej


Nej


Ja


100


Charmerende og særdeles velholdt sommerhus beliggende på en lukket grund nær en af Danmarks bedste badestrande i et dejligt område med masser af aktivitetsmuligheder og attraktioner.<


6


Ja


130


Nej


Nej


Nej


750


Dejligt sommerhus beliggende på en delvis lukket grund kun få min.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


2300


2-plans sommerhus, der er delvist opvarmet ved hjælp af naturgas og solvarme, hvilket gør huset energivenligt. I underetagen findes kombineret swimmingpool-afdeling og aktivitetsrum.


10


Ja


250


Ja


Nej


Ja


800


Stort og særdeles velbeliggende sommerhus på en skrånende grund mod syd i et fredeligt og naturskønt område. Fra P-pladsen fører trapper ned til huset.


8


Nej


139


Nej


Nej


Ja


1000


Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven - ca. 1000 m fra den brede, hvide sandstrand, ligger dette sommerhus i træ i 2 etager.


8


Ja


127


Nej


Nej


Ja


1000


Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven og nær den brede, hvide sandstrand ligger dette energivenlige sommerhus. Huset er opført som en del af en klynge flotte huse med fælles legeplads, tennisbane og basketboldbane.


7


Nej


123


Nej


Nej


Ja


1000


Særdeles velholdt og lyst indrettet sommerhus. Huset ligger på en kuperet grund i et særdeles fredeligt og naturskønt område - med kort afstand til såvel strand som by.


6


Ja


59


Nej


Nej


Nej


1600


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten