Sommerhuse Blokhus

Kortvisning | Listevisning  


Dette imødekommende sommerhus med spabad har en af Blokhus bedste placeringer med kort gåafstand til den gode badestrand.


6


Nej


129


Nej


Ja


Nej


200


Charmerende lille sommerhus beliggende på en lukket grund tæt på Vesterhavets skønne badestrand og nær Blokhus by. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen med tv, dvd-afspiller, radio og trådløst internet.


4


Ja


54


Nej


Nej


Nej


400


Bjælkehus lidt ud over det sædvanlige beliggende i Blokhus. Sommerhuset er en mellemting mellem et amerikansk bjælkehus og en svensk ødegård. Her er rigtig mulighed for hygge, afslapning og tilbagetrækning fra den alm.


5


Nej


84


Nej


Nej


Nej


300


Lyst og veldisponeret sommerhus med spabad og sauna ugenert beliggende for enden af en blind vej i naturskønne omgivelser på en højtliggende naturgrund kun ca.


6


Ja


90


Nej


Ja


Ja


500


Smagfuldt og velindrettet sommerhus beliggende kun ca. 400 meter fra hav og strand i naturskønne omgivelser ved Blokhus Strand. Fra stue, terrasse og grund er der udsigt til klitterne.


6


Ja


77


Nej


Nej


Nej


400
8


Ja


112


Nej


Nej


Nej


900
12


Ja


280


Ja


Nej


Nej


900


Ved Blokhus finder I dette skønt beliggende sommerhus med stor wellnessafdeling.


6


Nej


133


Nej


Ja


Ja


3000


Ved Blokhus finder I dette sommerhus med spabad og sauna beliggende i attraktivt sommerhusområde i gåafstand fra Blokhus centrum og den brede, hvide sandstrand.


6


Ja


125


Nej


Ja


Ja


800


Dette skønne sommerhus er blot 150 meter fra stranden og ligger centralt i Blokhus. Sommerhuset har en virkelig dejlig og lukket terrasse. Her finder du bl.a


4


Ja


74


Nej


Nej


Nej


250


Ungdomsgrupper ikke tilladt - I rolige omgivelser på en dejlig naturgrund finder du dette fine og hyggelige sommerhus, der bærer præg af, at det bliver passet på og er dermed velholdt.


6


Nej


60


Nej


Nej


Nej


250


Ingen Ungdomsgrupper.Et rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus i Blokhus. Sommerhuset ligger tæt på Fårup Sommerland, hvilket dine børn vil elske, og hvor I kan få mange timer til at gå.


6


Nej


84


Nej


Nej


Nej


250


MAX 1 LILLE HUND - Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Blokhus. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser og er placeret på en dejlig og forholdsvis lukket naturgrund, der er afskærmet af træer.


6


Ja


103


Nej


Ja


Ja


250


MAX 1 LILLE HUND - Lille og hyggeligt sommerhus beliggende på en dejlig naturgrund omringet af træer. Sommerhuset har gennemgået en grundig renovering i 2014, hvor der blandt andet er kommet nyt køkken og ny stue.


6


Ja


66


Nej


Nej


Nej


250


Dette lille hyggelige sommerhus ligger tæt på Blokhus. Sommerhuset er indrettet med et badeværelse med spa og et lille køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen - her finder I bl.a


6


Ja


76


Nej


Ja


Nej


250


INGEN UNGDOMSGRUPPER &: MAX 1 LILLE HUND - Dette helt unikke sommerhus med panoramaudsigt over Vesterhavet ligger i Blokhus.


4


Ja


97


Nej


Nej


Nej


250


INGEN UNGDOMSGRUPPER - Super skønt sommerhus ved Blokhus. Overalt udstråler sommerhuset god smag. Møblerne passer godt sammen, og rummene er lyse og med masser af luft.


6


Nej


119


Nej


Ja


Ja


250


MAX 2 HUNDE - INGEN UNGDOMSGRUPPER. Dette rigtig lækre sommerhus ligger i skønne Blokhus ved Vestkysten. Sommerhuset er lyst og lækkert og indrettet med 3 soverum - to af værelserne er med dobbeltsenge og et værelse er med en etageseng.


6


Ja


90


Nej


Nej


Nej


250


Dette hyggelig sommerhus ved Blokhus ved Vestkysten ligger i et fredeligt sommerhusområde. Udenfor finder du en dejlig spa og en bruser. Sommerhuset er lyst og venligt samt har god plads til 8 personer.


8


Nej


100


Nej


Ja


Nej


250


Et rigtig hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser ved Blokhus. Her er virkelig et sommerhus der oser af charme og personlighed. Feriehuset er indrettet med 2 soveværelser med dobbeltsenge.


4


Nej


87


Nej


Nej


Nej


250


Flere billeder kommer. Dette charmerende sommerhus i Blokhus ligger på en dejlig stor naturgrund tæt på by og strand. Sommerhuset har en dejlig stue med en hyggelig brændeovn til de kølige dage og aftener.


4


Ja


76


Nej


Nej


Nej


250


Dette lækre sommerhus i Blokhus ved Vestkysten ligger på en dejlig stor naturgrund med skøn udsigt til fredet naturområde. Sommerhuset er til 6 personer med en flot og lys indretning.


6


Nej


98


Nej


Nej


Nej


250


Skiftedag fredag, ingen ungdomsgrupper,1 hund, ingen rygning.Dette dejlige, store cedertræs- sommerhus (opført i 2017), ligger i første klitrække med havudsigt og direkte adgang til stranden.D


8


Ja


150


Nej


Nej


Nej


250


Denne skønne feriebolig ligger på en villavej i Blokhus med meget kort gåafstand til byen og stranden. Ferieboligen er perfekt til den lille familie eller et par, der gerne vil være tæt på både by og strand.


4


Nej


72


Nej


Nej


Nej


250


I Blokhus ligger dette store, charmerende sommerhus med stråtag tæt på både stranden og den hyggelige by. Sommerhuset har en dejlig pool og sauna - perfekt til skønne ferieaktiviteter med familie og venner.


19


Ja


280


Ja


Nej


Ja


250


Velindrettet sommerhus med terrasse på begge sider af huset beliggende på stor grund tæt på Blokhus. Sommerhuset er et rigtig velholdt sommerhus, der ånder af ferie, hygge og afslapning.


6


Nej


75


Nej


Nej


Nej


2000


Særdeles velholdt og lyst indrettet sommerhus beliggende på en kuperet grund i et særdeles fredeligt og naturskønt område ved Blokhus. Sommerhuset er løbende renoveret og har stue, spisestue samt åbent køkken.


6


Ja


78


Nej


Ja


Ja


1500


Dette lyse og imødekommende sommerhus med udendørs spabad og god beliggenhed i Blokhus byder på med masser af spændende detaljer. Huset er meget velindrettet med to soveværelser samt anneks med dobbeltseng og tv.


7


Ja


90


Nej


Ja


Nej


800


Pragtfuldt og luksuriøst feriehus i træ på 90 kvm. med 2 terrasser, opført i 2002, beliggende på en 1250 kvm. stor og ugenert naturgrund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler.


6


Nej


90


Nej


Ja


Nej


1900


Stort, flot og meget smagfuldt indrettet feriehus i træ med spa og sauna, bygget i 2005, beliggende på flad naturgrund på en blind vej i et fredeligt område.


8


Nej


127


Nej


Ja


Ja


1800


Skønt sommerhus med swimmingpool - løbende renoveret. Sommerhuset egner sig til 10 personer samt 1 barn op til 3 år. 4 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år).


10


Ja


150


Ja


Ja


Ja


1400


Stort bolig med Pool, spa og sauna, petanqbane, dart, bordtennis, billard, bordfodbold (Vedr. kalender hvornår det er ledig så se http://www.b


14


Ja


400


Ja


Ja


Ja


500


Stort sommerhus med Pool, spa og sauna plads til 28 personer. (kan også lejes i weekender uden for højsæson) Se her hvornår det er ledig http://www.b


28


Ja


340


Ja


Ja


Ja


500


Lyst og lækkert luksusferiehus, beliggende i pragtfuldt naturområde i gå-afstand til Blokhus by og stranden. Huset er en del af en større ny bebyggelse opført i 2005/06 med bl.a


8


Ja


127


Nej


Ja


Ja


1000


I 1.


6


Nej


128


Nej


Nej


Ja


100


Helt fantastisk sommerhus i den helt rigtige stil med en flot udsigt over Vesterhavet og det omkringliggende klitområde. Det rummelige hus ligger for enden af lukket vej, i flot natur, på en meget stor grund nær skøn badestrand.


8


Nej


154


Nej


Nej


Ja


400


Velholdt sommerhus beliggende på en ugenert klitgrund med sandkasse og gynge. Der er stort badeværelse med spabad, gulvvarme og direkte adgang til sauna.


6


Nej


104


Nej


Ja


Ja


100


Sommerhus beliggende på en stor naturgrund. Der er installeretenergibesparende ventilationssystem til opvarmning af det varme vand(Genvex) og derudover er der solcellevarmer til opvarmning af poolen ogdet varme vand.<


12


Nej


176


Ja


Ja


Ja


1500


Hyggeligt, ældre sommerhus, løbende renoveret, beliggende på en læfyldt grund med boldbane i et fredeligt ferieområde tæt på Vesterhavets hvide sandstrand og nær Blokhus centrum.


6


Ja


70


Nej


Nej


Nej


200


Dejligt sommerhus i træ, opført i 1985 og renoveret i 2010. Huset ligger ugenert på en naturgrund omgivet af høje træer. Grunden er indhegnet med materialer, som falder ind i naturens farver og med dobbeltlåge ved indkørslen.


6


Nej


70


Nej


Nej


Ja


2500


Pænt, meget velholdt og smagfuldt indrettet sommerhus beliggende på en åben grund i et roligt og naturskønt område for enden af lukket vej.

Rygning ikke tilladt i huset.


6


Ja


80


Nej


Nej


Nej


2200


Pænt og velholdt sommerhus beliggende på en dejlig grund op mod friarealer. Fra det store terrasseareal er der indgang til et rummeligt anneks med 2 enkeltsenge.<


6


Nej


60


Nej


Nej


Nej


1500


Særdeles flot og velholdt sommerhus beliggende på en skøn og meget stor grund i et roligt og kuperet område med klitter. Fra grunden er der havudsigt, og til huset hører store terrassearealer på begge sider af huset.<


8


Nej


143


Nej


Nej


Ja


900


Særdeles godt og velholdt sommerhus beliggende på en meget stor og kuperet grund nær Vesterhavet og Blokhus by. Der er havudsigt fra grunden, men havet kan også skimtes fra hus og terrasse.


8


Ja


105


Nej


Nej


Ja


900


Lige udenfor centrum af Blokhus ligger dette attraktive sommerhus i et skønt område tæt ved Vesterhavet og byens tilbud. Huset er særdeles velindrettet og derfor velegnet til 2 familier.


6


Nej


90


Nej


Nej


Ja


250


På en pragtfuld, kuperet naturgrund ligger dette velholdte sommerhus på en blind vej i et roligt og særdeles naturskønt skov- og klitområde med god plads mellem husene.


8


Nej


125


Nej


Nej


Ja


1000


Lige bag klitterne til stranden og Vesterhavet ligger dette rummelige, ældre sommerhus i første klitrække i rolige omgivelser nær Blokhus by. Huset ligger på en lukket vej med sti direkte til stranden igennem klitterne.


8


Ja


100


Nej


Nej


Ja


50


I 1. klitrække ved en af Danmarks bedste badestrande og badebyen Blokhus ligger dette helt enestående sommerhus. Fra huset er der sti direkte til stranden og fra toppen af grunden er der en fantastisk havudsigt og udsigt over området.


8


Nej


140


Nej


Nej


Ja


120


Pænt og særdeles velholdt sommerhus i træ fra 1987, beliggende på en skøn, kuperet naturgrund. Stor terrasse. Trævægge og -lofter. Gulvtæpper i stue og værelser, opvarmet klinkegulv i køkken, bad og entre.


6


Nej


68


Nej


Nej


Nej


2300


Skønt og indbydende sommerhus med en attraktivt beliggenhed i 1. klitrække, på en kuperet grund, tæt på den brede hvide sandstrand ved Blokhus.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Nej


160


Nej


Nej


Ja


150


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten