Sommerhuse Marielyst

Kortvisning | Listevisning  


Sommerhus med udendørs swimspa til 4-5 personer samt indendørs spabad til 2 personer, sauna, stort aktivitetsrum, brændeovn og gratis trådløst internet m.m


14


Nej


178


Nej


Ja


Ja


500


Sommerhus på åben grund med ny beplantning med udendørs spabad til 4-6 personer samt indendørs spabad til 2 personer, sauna til 4-6 personer, dejligt aktivitetsrum, biopejs og gratis trådløst internet m.m


14


Nej


168


Nej


Ja


Ja


500


Velholdt sommerhus centralt beliggende på en delvist lukket grund for enden af blind vej, lige bag Marielyst centrum samt tæt til vand, indkøb, shopping m.m


5


Nej


69


Nej


Nej


Nej


250


Sommerhus belæggende tæt til strand, indkøb og restauranter i Marielyst. Huset indeholder et åbent, lyst køkken med bl.a. keramiske kogeplader, emhætte og mikroovn.


8


Nej


79


Nej


Nej


Nej


700


Sommerhus meget tæt til strand for enden af lukket vej ved Marielyst. Sommerhuset har åbent køkken med keramiske kogeplader, mikroovn og køleskab med lille fryser.


4


Ja


66


Nej


Nej


Nej


300


Lyst sommerhus beliggende i et skønt ogroligt område i Marielyst tæt ved en af Danmarks bedste badestrand.


5


Nej


70


Nej


Nej


Nej


400


Særdeles velindrettet sommerhus med spabad, sauna og diverse aktiviteter beliggende et stenkast fra indkøb, Marielyst centrum og en af Danmarks bedste sandstrande.


12


Nej


156


Nej


Ja


Ja


500


Ved Marielyst finder I dette lyst indrettede sommerhus med lyst og nyere køkken med keramiske kogeplader, mikroovn og køleskab med frys m.


5


Nej


79


Nej


Nej


Nej


600


Velholdt sommerhus beliggende tæt ved en af Danmarksbedste badestrande, Marielyst. Til hele familiens fornøjelse er der et kombibord med 3-i-1 bordtennis, billard og bordfodbold.


6


Nej


80


Nej


Nej


Nej


400


I Marielyst finder I dette sommerhus bygget i 2020 til 22 personer med swimmingpool, spabad og sauna og mange sjove både indendørs og udendørs aktiviteter til hele familiens fornøjelse.


22


Nej


267


Ja


Ja


Ja


700


I et skønt område af Marielyst, tæt på Danmarks bedste sand- og badestrand, centrum indkøb, bager og golf, ligger dette sommerhus. Fra stuen er der udsigt til haven og terrassen.


8


Nej


85


Nej


Nej


Nej


500


Rummeligt sommerhus med swimmingpool, sauna og indendørs spabad beliggende i et område med skøn natur og tæt til en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst.<


8


Nej


140


Ja


Ja


Ja


950


Sommerhus i Marielyst, lyst og venligt indrettet og udstyret med spabad, sauna, vildmarksbad, udebrus og shelter.

Sommerhuset er indrettet med åbent køkken og en rummelig stue.


10


Nej


122


Nej


Ja


Ja


600


Ved Marielyst finder I dette sommerhus på en dejlig stor grund med fodboldmål. Sommerhuset har tre soveværelser, åbent køkken til opholdsstuen med godt møblement og yderligere en stue med tv.


6


Nej


90


Nej


Nej


Nej


800


I et dejligt område af Marielyst ligger dette sommerhus med åbent køkken med bl.a. køle/frys og opvaskemaskine. Stuen er lys og hyggeligt indrettet med tv, pilleovn, gratis, trådløst internet og dvd-afspiller.


6


Nej


65


Nej


Nej


Nej


500


Bare cirka 100 meter fra en af Danmarks bedste sandstrande i Marielyst samt tæt til indkøb og shoppemuligheder ligger dette sommerhus med udendørs spabad.


8


Nej


97


Nej


Ja


Nej


100


I Marielyst finder I dette lyse sommerhus med udendørs vildmarksbad til 6-8 personer på den store terrasse, hvor I kan hygge jer i mange timer og sidde og se stjerner om aftenen.


8


Nej


89


Nej


Ja


Nej


800


I et dejligt område ca. 75 meter fra en af Danmarks bedste sandbadestrande i Marielyst ligger dette hus på samme side af vandet. Huset er delt op i tre huse på i alt 73 m2.


8


Nej


73


Nej


Nej


Nej


75


I 1. række til diget og ca. 100 meter til stranden i Marielyst ligger dette sommerhus med spabad, sauna, brændeovn og gratis, trådløst internet. Der er åbent køkken med bl.a


10


Nej


91


Nej


Ja


Ja


50


I et attraktivt område i Marielyst ligger dettesommerhus med sauna kun ca. 300-400 meter fra centrum og indkøb og ca. 500 meter til den bedste badestrand.


5


Nej


120


Nej


Nej


Ja


500


Rummeligt sommerhus af ældre dato til 12 personer med spabad ogsauna beliggende på stor naturgrund i Marielyst. Der er seks soveværelser på 1. sal, hvoraf de fire har dobbeltsengeog to har hver to enkeltsenge.


12


Nej


180


Nej


Ja


Ja


500


Sommerhus ca. 200meter fra stranden og vandet ved Marielyst. Sommerhuset er indrettetmed tre soveværelser fordelt på et med dobbeltseng og to med enkeltsenge.D


6


Ja


76


Nej


Nej


Nej


200


I Marielyst finder I dette rummelige sommerhus medaktivitetsrum, spabad, sauna og vildmarksmad som opvarmes med brænde. Der er 5 gode værelser og hems.D


12


Nej


150


Nej


Ja


Ja


800


I Marielyst finder I dette lyse aktivitets sommerhus med indendørs 6-personers spabad, sauna og aktivitetsrum med billard/pool, bordtennis, dart, bordfodbold og diverse spil til mange timers fornøjelse.<


12


Nej


138


Nej


Ja


Ja


900


Har I nogensinde drømt om at tilbringe ferien i et hus i særklasse? Her kan drømme blive til virkelighed.Dette eksklusive og arkitektonisk spændende, stråtækte murstenshus i Marielyst falder smukt i et med naturen.


12


Nej


225


Ja


Ja


Ja


600


Stort, velholdt og velindrettet sommerhusbeliggende med kun ca.


12


Nej


186


Ja


Ja


Ja


50


Ikke langt fra Danmarks bedste sandbadestrand ligger dette sommerhus med spabad og sauna på stor naturgrund med plads til boldspil. Legestativ på grunden.


8


Nej


105


Nej


Ja


Ja


400


Sommerhus med en beliggenhed tæt til centrum, indkøb,restaurant og Danmarks bedste sandbadestrand i Marielyst. Sommerhuset har bl.a.luft/luft varmepumpe, gratis trådløst internet og tv der kan tage ZDF og danskekanaler.


6


Ja


50


Nej


Nej


Nej


750


Eksklusivt sommerhus med alt, hvad I kan drømme om af plads og udfoldelsesmuligheder bl.a. med udendørs vildmarksbad, indendørs spabad og sauna og aktivitetsrum med bordtennis, dart, playstation3 og billard.<


12


Nej


155


Nej


Ja


Ja


900


Sommerhus beliggende i roligt område ca. 400 meter fra en af Danmarks bedste badestrande påMarielyst.Sommerhuset er indrettet medåbent køkken, spise- og opholdsstue og er lyst og velindrettet med tre gode værelser.B


6


Ja


62


Nej


Nej


Nej


400


Moderne sommerhus beliggende i første række bare cirka 30 meter fra diget og med en fantastisk beliggenhed med ro og fred. Der er udendørs standvandsspabad til 6 personer med udsigt til diget samt udendørs bruser, som kan benyttes i sommerperioden.


6


Nej


65


Nej


Ja


Ja


30


I Marielyst finder I dette delindrettede sommerhus med åbent køkken og opholdsstue med spiseplads. Fra stuen er der udgang til dejlig terrasse og haven.


6


Nej


45


Nej


Nej


Nej


1000


Sommerhus med god beliggenhed bare cirka 600 meter til en af Danmarks bedste badestrande og 700 meter til Marielyst torv med cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder.


4


Ja


65


Nej


Nej


Nej


600


Velindrettet sommerhus med spabad og sauna beliggende på 900 m2 grund ca.


6


Nej


86


Nej


Ja


Ja


1000


Sommerhus med sauna beliggende i et stille og roligt område i Marielyst.Sommerhuset egner sig til flere familier, incl. børnefamilier, idet pladsen er fordelt i 3 afdelinger.


9


Ja


100


Nej


Nej


Ja


700


I et attraktivt område i Marielyst tæt til alt ligger dette sommerhus med åbent køkken med bl.a. keramiske kogeplader, opvaskemaskine, køle/fryse m.m.


8


Nej


85


Nej


Nej


Nej


800


Velindrettet sommerhus fra 2020 med spabad, sauna og aktivitetsrum beliggende i Marielyst, der har en af Danmarks bedste badestrande.


14


Ja


161


Nej


Ja


Ja


1000


Kun cirka 150 meter fra Danmarks bedste badestrand i Marielyst for enden af lukket vej, ligger det-te store unikke og moderniserede sommerhus med bl.a.


16


Nej


346


Nej


Ja


Ja


150


Velholdt og velindrettet sommerhus med spabad til 2 personer beliggende ca. 900 meter fra den rigtig gode badestrand på Marielyst. Haven er indhegnet i 120 cm højde.<


8


Ja


123


Nej


Ja


Nej


900


I et roligt område i Marielyst finder I dette bjælkehus med spabad, sauna og diverse aktiviteter. Hele grunden er indhegnet. Huset er indrettet hyggeligt med moderne møbler, åbent køkken med bl.a


12


Ja


195


Nej


Ja


Ja


1200


I et dejligt område af Marielyst ligger dette hus med lyst og åbent køkken i forbindelse med stuen. Åbent køkken med keramiske kogeplader, opvaskemaskine og vaskemaskine.


6


Nej


75


Nej


Nej


Nej


600


I et dejligt område i Marielyst finder I dette sommerhus med køkken med bl.a. opvaskemaskine, to soveværelser og lyst badeværelse med wc, håndvask, bruseniche og gulvvarme.


4


Nej


80


Nej


Nej


Nej


600


Moderne og velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt 2 aktivitetsrum med mulighed for diverse aktiviteter beliggende i Marielyst med ca.


16


Nej


225


Ja


Ja


Ja


900


Moderniseret feriebolig som ligger centralt i Marielyst. I stueplan er der entre, åbent køkken til stuen, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Fra stuen er der udgang til egen træterrasse og have på ca.


5


Nej


57


Nej


Nej


Nej


600


Dette totalrenoverede sommerhus ligger tæt på en af Danmarks bedste sandbadestrande i Marielyst og indeholder bl.a. udendørs spabad og aktivitetsrum med bordfodbold, billard og Nintendo Wii.


8


Nej


130


Nej


Ja


Nej


500


I Marielyst finder I dette rummelige og godt indrettet sommerhus, som har åbent køkken til kombineret spisestue og opholdsstue med god plads. Fra stuen er der adgang til god udestue med udgang til åben terrasse.


8


Nej


120


Nej


Nej


Nej


950


Dette sommerhus ligger både tæt til centrum, indkøb og Marielyst badestrand. Huset er moderniseret og delvist renoveret i 2015 og har lys stue i forbindelse med åbent køkken.


5


Ja


69


Nej


Nej


Nej


600


Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende lige bag diget i absolut gåafstand fra Marielysts lækre badestrand, som flere år er blevet kåret som Danmarks bedste badestrand.<


18


Ja


242


Ja


Ja


Ja


100


Rummeligt sommerhus beliggende i det attraktive område Marielyst Strandpark tæt på en af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandbadestrande og ikke langt fra en hyggelig sø.S


10


Nej


114


Nej


Ja


Ja


900


I første række ned til havet ved Marielysts gode sandstrand finder I dette 14-personers sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter til hele familiens fornøjelse.<


18


Ja


242


Ja


Ja


Ja


100


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten