Sommerhuse Saltum

Kortvisning | Listevisning  


På en flot naturgrund omgivet af høje, lægivende fyrretræer i det populære Saltum ligger dette meget velholdte luksushus. Kun en kort gåtur fra klitterne og Danmarks bedste badestrand.


14


Ja


153


Ja


Ja


Ja


900


Velbeliggende sommerhus på en skøn, kuperet grund hvor der fra grundens højeste punkt er udsigt over klitterne til Vesterhavet. Huset ligger godt for enden af en lukket vej ved én af landets bedste badestrande.


8


Ja


96


Nej


Nej


Ja


250


Et særdeles velbeliggende sommerhus i flere niveauer. Huset ligger på en flot kuperet natur-/klitgrund - kun 225 m fra bred hvid sandstrand og i nærheden af masser af attraktioner.


8


Ja


160


Ja


Ja


Ja


225


Sommerhus med græs på taget beliggende i klitterne lige ud til Vesterhavet samt op til et stort fredet naturareal.


6


Ja


87


Nej


Nej


Nej


310


Dette indbydende luksussommerhus indeholder bl. a. swimmingpool, spa, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital).


8


Nej


150


Ja


Nej


Ja


230


Dette velbeliggende sommerhus i træ med indendørs swimmingpool (6x3x1,25 m), 4-pers. spa samt sauna, bygget i 1990 og løbende vedligeholdt, ligger på en stor, kuperet natur-/klitgrund - kun 150 m fra Vesterhavet med dejlig badestrand.


10


Ja


170


Ja


Nej


Ja


150


På en kuperet grund ligger dette skønne sommerhus med havkig fra huset. Huset er indrettet lyst og indbydende med adgang til stor hems med sovesofa og lille TV til rådighed.<


8


Ja


134


Nej


Nej


Ja


350


Et særdeles hyggeligt og dejligt bjælkesommerhus beliggende på en kuperet klitgrund, kun 300 m fra Vesterhavet. Fra grunden kan man se havet og nyde solnedgangen.


4


Nej


72


Nej


Nej


Nej


500


Skønt beliggende sommerhus i yderste klitrække til Vesterhavet på en meget stor kuperet grund i et pragtfuldt, naturskønt ferieområde. Fra grunden er der udsigt til havet, og på terrasserne er der gode læmuligheder.<


6


Ja


100


Nej


Nej


Nej


140


Skønt og velbeliggende sommerhus på en dejlig, kuperet grund tæt på stranden og Vesterhavet.


8


Nej


116


Nej


Nej


Ja


150


Et virkelig velbeliggende sommerhus på en stor, delvis kuperet grund, lige bag klitterne til stranden og Vesterhavet, hvor der fra grundens højeste punkt er havudsigt.


7


Ja


141


Ja


Nej


Ja


290


Særdeles velbeliggende sommerhus i træ, opført i 1973 og renoveret i hhv. 1986 og 1999. Huset ligger på en kuperet klitgrund, kun 250 m fra den brede sandstrand ved Saltum.


6


Ja


82


Nej


Nej


Nej


250


På en smuk, kuperet grund i et roligt og naturskønt område med mange gangstier ligger dette veludstyrede sommerhus. Fra såvel hus som grund er der udsigt over Vesterhavet.<


6


Nej


85


Nej


Nej


Nej


480


Kun 200 m fra den dejlige sandstrand ved Vesterhavet ligger dette hyggelige og smukt indrettede sommerhus i træ. Huset er bygget i 1984 og delvist renoveret i 2001 og ligger på en stor, kuperet klitgrund med havudsigt fra grunden.


6


Nej


70


Nej


Nej


Nej


200


Særdeles velholdt sommerhus i træ fra 1993, beliggende på en stor grund kun 150 m fra den pragtfulde, hvide sandstrand ved Vesterhavet. Fra toppen af grunden er der en fantastisk udsigt til vandet og klitterne.


5


Nej


84


Nej


Nej


Ja


150


Særdeles velbeliggende og flot sommerhus med udsigt over havet, der kan ses mellem klitterne, samt over et stort klitområde. Huset er højt beliggende på en kuperet grund, nær den dejlige sandstrand, og er indrettet med hævet opholdsstue.


6


Nej


71


Nej


Nej


Nej


500


Velindrettet og komfortabelt sommerhus i forskudt plan beliggende på en meget stor og kuperet grund i rolige og naturskønne omgivelser uden forbikørende trafik.


6


Nej


92


Nej


Nej


Ja


700


Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1979, beliggende på en let kuperet naturgrund med overdækket og åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulv med løse tæpper i soverummene og gulvtæppe i opholdsstue og entré.


5


Nej


70


Nej


Nej


Nej


600


Sommerhus med en enestående beliggenhed med panoramaudsigt over havet og landskabet. Husets badeværelse er bygget i forskudt plan.

Rygning ikke tilladt i huset.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


500


Hyggeligt sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser på en lukket og ugenert grund på en blind vej.


4


Nej


67


Nej


Nej


Nej


800


Rummeligt sommerhus højt beliggende på en skøn kuperet grund i storslået natur lige bag klitterne til stranden og Vesterhavet. Havudsigt fra såvel hus som grund.


6


Ja


102


Nej


Nej


Ja


290


Velholdt sommerhus i træ beliggende på en stor, kuperet natur-/klitgrund - 600 m fra vandet. Fra huset er der en skøn havudsigt. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler.


6


Ja


63


Nej


Nej


Nej


600


Velindrettet, arkitekttegnet sommerhus smukt beliggende på børnevenlig, kuperet klitgrund i anden klitrække - lige ved vandet og skøn badestrand, der kan danne grundlag for mange naturoplevelser.


6


Ja


120


Nej


Nej


Nej


80


Dejligt sommerhus beliggende i et roligt klitområde på en stor og kuperet grund tæt på havet og god badestrand. Skønne terrassearealer på flere sider af huset gør det muligt at finde læ for vinden og nyde udsigten.


6


Ja


88


Nej


Nej


Ja


400


Pragtfuldt beliggende sommerhus i træ, opført i 2002, på en kuperet klitgrund - kun 200 m fra den brede sandstrand ved Saltum. Fra toppen af grunden er der en flot udsigt over området med Vesterhavet i baggrunden.


8


Ja


103


Nej


Nej


Ja


350


Virkelig flot og indbydende sommerhus beliggende for enden af blind vej på en stor og kuperet grund nær én af Danmarks bedste badestrande. Fra opholdsstuen på hemsen er der en flot udsigt over de lyngklædte klitter med Vesterhavet i baggrunden.


8


Nej


128


Nej


Nej


Ja


400


På en pragtfuld, meget stor naturgrund omkranset af fyrretræer ligger dette sommerhus, opført i 1980 og renoveret i 2002. Til huset hører stort terrasseareal med havemøbler.


7


Nej


82


Nej


Nej


Ja


900


Skønt og rummeligt sommerhus beliggende på en dejlig lukket grund, for enden af blind vej, i et roligt og naturskønt område nær stranden og Vesterhavet.


8


Nej


102


Nej


Nej


Ja


900


"The Beach House" er en eksklusiv og unik perle i 2 etager, som ligger i 1. klitrække på en sjælden og stor grund direkte ned til den brede sandstrand ved Saltum.


6


Ja


139


Nej


Nej


Ja


100


Højt beliggende med en storslået udsigt over området og Vesterhavet ligger dette skønne og velholdte sommerhus, helt ugenert for enden af blind vej, i et roligt og naturskønt område tæt på naturområdet "Lille Norge" med sti direkte til stranden.


6


Ja


80


Nej


Nej


Nej


400


Dette utroligt idylliske og klassiske sommerhus er løbende vedligeholdt i den originale stil, og er beliggende på en særdeles stor og skøn, kuperet og hybenbevokset natur-/klitgrund i 1.


6


Nej


73


Nej


Nej


Nej


140


Lækkert sommerhus i træ, opført 2006, beliggende på en dejlig natur- og klitgrund, kun 100 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Fra grundens højeste punkt er der en flot udsigt over området og Vesterhavet.


8


Ja


100


Nej


Nej


Ja


300


For enden af en stikvej op mod fredet, kuperet fællesareal ligger dette hyggelige og nyrenoverede sommerhus i fred og ro. Såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler.


6


Nej


64


Nej


Nej


Ja


700


Klassisk, smukt sommerhus beliggende på en meget kuperet natur-/klitgrund med bevoksning af marehalm, mos, lyng, træer og buske. Fra toppen af grunden er der havudsigt.


7


Ja


95


Nej


Nej


Nej


800


Stort, luksuriøst udstyret sommerhus i træ fra 2009 med spa og sauna. Huset, der er opført på en naturgrund, er omgivet af et meget stort terrasseareal, hvoraf en del er overdækket.


8


Nej


129


Nej


Nej


Ja


1400


Nyt sommerhus af træ, bygget i 2011, højt beliggende med en fantastisk havudsigt fra huset og klitgrunden. Huset har 2 store åbne terrasser med gode havemøbler og 2 solvogne.


6


Nej


78


Nej


Nej


Nej


500


På en utrolig stor klitgrund, som går ned til strandkanten, finder I dette dejlige og rummelige sommerhus. Fra husets første sal er der en flot panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne.


12


Ja


260


Ja


Nej


Ja


50


Flot sommerhus opført i energibesparende kvalitetsmaterialer - bl.a. er der overalt ekstra isolerede trævægge og -lofter, dobbelte termoruder og derudover energibesparende jordvarmeanlæg.


6


Ja


117


Nej


Nej


Nej


1200


Dette skønne og charmerende sommerhus er beliggende i yderste klitrække til stranden og Vesterhavet på en kuperet grund for enden af blind vej. En fælles sti til stranden går igennem klitterne og forbi grunden.


8


Ja


164


Nej


Nej


Nej


100


Et hyggeligt, velholdt og rummeligt sommerhus beliggende på en meget stor og kuperet grund nær Vesterhavet og skøn badestrand. Fra grunden er der kig til havet, og på det store, lukkede terrasseareal er der en udendørsbruser og gode læforhold.


8


Ja


135


Nej


Nej


Ja


650


Charmerende sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser, tæt på vandet, på en kuperet grund i klitterne. Huset ligger i et familievenligt feriehusområde tæt på stranden, og ikke langt fra Fårup Sommerland.


8


Nej


94


Nej


Nej


Nej


300


Velindrettet sommerhus med gode afskærmede terrasser og masser af natur uden for døren. Den sydvendte terrasse er indhegnet. Huset er beliggende for enden af blind vej, med god adgang til stisystem.<


4


Ja


72


Nej


Nej


Ja


800


Et dejligt sommerhus med en skøn beliggenhed – kun 300 m fra Vesterhavet. Til huset hører en ugeneret beliggende terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten og hvor I altid er i læ for vinden.


6


Nej


84


Nej


Nej


Nej


300


Skønt sommerhus i træ med græs på taget beliggende på en naturgrund i et nyere sommerhusområde i Saltum. Sommerhuset er veludstyret med en pæn og hyggelig indretning.<


6


Ja


96


Nej


Nej


Nej


1800


Med udsigt til Vesterhavet finder I dette yderst velbeliggende og dejlige sommerhus. Huset ligger tæt på Saltum Strand i et område med gode aktivitetsmuligheder.


6


Ja


100


Nej


Nej


Ja


1800


På en dejlig kuperet klitgrund, ligger dette dejlige sommerhus med smuk panoramaudsigt over det omliggende landskab. Der er trægulve i hele huset med undtagelse af badeværelset.


3


Nej


112


Nej


Nej


Ja


600


På en let kuperet naturgrund ligger dette flotte sommerhus med et stort, til dels overdækket terrasseareal. Husets indretning er lys og pæn.

Rygning ikke tilladt i huset.<


6


Nej


127


Nej


Nej


Ja


600


Velholdt og hyggeligt indrettet sommerhus beliggende på en dejlig stor grund med græsplæne. Grunden er omgivet af træer og buske og har bålsted hvor I kan hygge jer om aftenen.


6


Ja


71


Nej


Nej


Nej


2000


I det naturskønne Fårup ligger dette rummelige sommerhus på en dejlig naturgrund omgivet af træer. Til huset hører dejlige, såvel åbne som overdækkede terrasser.


8


Nej


124


Nej


Nej


Nej


1000


Dejligt sommerhus med en fantastisk beliggenhed på en kuperet klitgrund - kun 100 m fra Vesterhavet.


6


Nej


108


Nej


Nej


Nej


240


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten