Sommerhuse Saltum

Kortvisning | Listevisning  


Velbeliggende sommerhus på en skøn, kuperet grund.


8


Ja


96


Nej


Nej


Ja


250


Et særdeles velbeliggende sommerhus i flere niveauer. Huset ligger på en flot kuperet natur-/klitgrund - kun 225 m fra bred hvid sandstrand og i nærheden af masser af attraktioner.


8


Ja


160


Ja


Ja


Ja


225


Et ældre, men hyggeligt sommerhus med græs på taget beliggende i klitterne lige ud til Vesterhavet og ud mod et stort fredet naturareal.


6


Ja


87


Nej


Nej


Nej


310


Dette indbydende luksussommerhus indeholder bl. a. swimmingpool, spa, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital).


8


Nej


150


Ja


Nej


Ja


230


Dette velbeliggende, ældre sommerhus med swimmingpool finder I tæt på Vesterhavet og en af Danmarks flotteste sandstrande. Huset ligger på en stor, kuperet natur-/klitgrund, hvorfra en sti fører direkte ned til havet.


10


Ja


170


Ja


Nej


Ja


150


På en kuperet grund ligger dette skønne, ældre sommerhus med havkig fra huset. Huset er indrettet lyst og indbydende.

Rygning ikke tilladt i huset.<


8


Ja


134


Nej


Nej


Ja


350


Et særdeles hyggeligt og dejligt bjælkesommerhus beliggende på en kuperet klitgrund, kun 300 m fra Vesterhavet. Fra grunden kan man se havet og nyde solnedgangen.


4


Nej


72


Nej


Nej


Nej


400


Skønt beliggende sommerhus i yderste klitrække til Vesterhavet på en meget stor kuperet grund i et pragtfuldt, naturskønt ferieområde. Fra grunden er der udsigt til havet, og på terrasserne er der gode læmuligheder.<


6


Ja


100


Nej


Nej


Nej


140


Skønt og velbeliggende sommerhus på en dejlig, kuperet grund tæt på stranden og Vesterhavet.


8


Nej


116


Nej


Nej


Ja


150


Et virkelig velbeliggende sommerhus på en stor, delvis kuperet grund, lige bag klitterne til stranden og Vesterhavet, hvor der fra grundens højeste punkt er havudsigt.


7


Ja


141


Ja


Nej


Ja


250


Velbeliggende, ældre sommerhus på en hyggelig klitgrund tæt på Saltums brede sandstrand. Fra husets opholdsstue har man en skøn udsigt over klitområdet til havet.<


6


Ja


82


Nej


Nej


Nej


250


På en smuk, kuperet grund i et roligt og naturskønt område med mange gangstier ligger dette veludstyrede sommerhus. Fra såvel hus som grund er der udsigt over Vesterhavet.<


6


Nej


85


Nej


Nej


Nej


480


Kun 200 m fra den dejlige sandstrand ved Vesterhavet ligger dette hyggelige og smukt indrettede sommerhus i træ. Huset er bygget i 1984 og delvist renoveret i 2001 og ligger på en stor, kuperet naturgrund med havudsigt fra grunden.


6


Nej


70


Nej


Nej


Nej


200


Særdeles velholdt sommerhus i træ fra 1993, beliggende på en stor grund kun 150 m fra den pragtfulde, hvide sandstrand ved Vesterhavet. Fra toppen af grunden er der en fantastisk udsigt til vandet og klitterne.


5


Nej


84


Nej


Nej


Ja


150


Et velindrettet og komfortabelt sommerhus i forskudt plan beliggende på en meget stor og kuperet grund i naturskønne omgivelser. Grunden byder på gode muligheder for solbadning, og fra fællesgrunden ved huset er der kig til havet.


6


Nej


92


Nej


Nej


Ja


700


Dette hyggeligt indrettede sommerhus ligger på en let kuperet naturgrund - i et attraktivt sommerhusområde. Til huset hører delvist overdækkede terrasser med havemøbler.


5


Nej


70


Nej


Nej


Nej


600


Sommerhus med en enestående beliggenhed med panoramaudsigt over havet og landskabet. Husets badeværelse er bygget i forskudt plan.

Rygning ikke tilladt i huset.


6


Nej


100


Nej


Nej


Ja


500


Dette rummelige sommerhus med tilbygning fra 2023 er beliggende på dejlig naturgrund med skøn udsigt over kuperet lyng- og klitlandskab. Til huset hører flere terrasser med mulighed for ophold i både sol og læ.<


8


Ja


86


Nej


Nej


Nej


700


Rummeligt sommerhus højt beliggende på en skøn kuperet grund i storslået natur lige bag klitterne til stranden og Vesterhavet. Havudsigt fra såvel hus som grund.


6


Ja


102


Nej


Nej


Ja


290


Hyggeligt sommerhus beliggende på en stor, kuperet grund i naturskønne omgivelser nær vandet. Fra grunden og husets terrasse er der en skøn havudsigt.


6


Ja


63


Nej


Nej


Nej


600


Skønt sommerhus i træ med spa og sauna. Huset ligger på en naturgrund med solgård og fint terrasseareal, hvor der er mulighed for at sidde i læ for vinden.


6


Nej


90


Nej


Nej


Ja


2000


Velindrettet, arkitekttegnet sommerhus smukt beliggende på børnevenlig, kuperet klitgrund i anden klitrække - lige ved vandet og skøn badestrand, der kan danne grundlag for mange naturoplevelser.


6


Ja


120


Nej


Nej


Nej


80


Dejligt sommerhus beliggende i et roligt klitområde på en stor og kuperet grund tæt på havet og god badestrand. Skønne terrassearealer på flere sider af huset gør det muligt at finde læ for vinden og nyde udsigten.


6


Ja


88


Nej


Nej


Ja


400


Pragtfuldt beliggende sommerhus i træ, opført i 2002, på en kuperet klitgrund - kun 200 m fra den brede sandstrand ved Saltum. Fra toppen af grunden er der en flot udsigt over området med Vesterhavet i baggrunden.


8


Ja


103


Nej


Nej


Ja


350


Virkelig flot og indbydende sommerhus beliggende for enden af blind vej på en stor og kuperet grund nær én af Danmarks bedste badestrande. Fra opholdsstuen på hemsen er der en flot udsigt over de lyngklædte klitter med Vesterhavet i baggrunden.


8


Nej


128


Nej


Nej


Ja


400


På en stor naturgrund omkranset af fyrretræer ligger dette ældre sommerhus, opført i 1980.


7


Nej


82


Nej


Nej


Ja


900


Skønt og rummeligt sommerhus beliggende på en dejlig lukket grund, for enden af blind vej, i et roligt og naturskønt område nær stranden og Vesterhavet.


8


Nej


102


Nej


Nej


Ja


900


"The Beach House" er en eksklusiv og unik perle, som ligger i 1. klitrække på en sjælden og stor grund direkte ned til den brede sandstrand ved Saltum.


6


Ja


139


Nej


Nej


Ja


100


Højt beliggende med en storslået udsigt over området og Vesterhavet ligger dette skønne og velholdte sommerhus, helt ugenert for enden af blind vej, i et roligt og naturskønt område tæt på naturområdet "Lille Norge" med sti direkte til stranden.


6


Ja


80


Nej


Nej


Nej


400


Dette utroligt idylliske og klassiske sommerhus er løbende vedligeholdt i den originale stil, og er beliggende på en særdeles stor og skøn, kuperet og hybenbevokset natur-/klitgrund i 1.


6


Nej


73


Nej


Nej


Nej


140


Et skønt sommerhus i træ, opført 2006, beliggende på en dejlig natur- og klitgrund, kun 100 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Fra grundens højeste punkt er der en flot udsigt over området og Vesterhavet.


8


Ja


100


Nej


Nej


Ja


300


For enden af en stikvej op mod fredet, kuperet fællesareal ligger dette hyggelige og nyrenoverede sommerhus i fred og ro. Såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler.


6


Nej


64


Nej


Nej


Ja


700


Klassisk, smukt sommerhus beliggende på en meget kuperet natur-/klitgrund med bevoksning af marehalm, mos, lyng, træer og buske. Fra toppen af grunden er der havudsigt.


7


Ja


95


Nej


Nej


Nej


800


Stort, luksuriøst udstyret sommerhus i træ fra 2009 med spa og sauna. Huset, der er opført på en naturgrund, er omgivet af et meget stort terrasseareal, hvoraf en del er overdækket.


8


Nej


129


Nej


Nej


Ja


1400


Nyt sommerhus af træ, bygget i 2011, højt beliggende med en fantastisk havudsigt fra huset og klitgrunden. Huset har 2 store åbne terrasser med gode havemøbler og 2 solvogne.


6


Nej


78


Nej


Nej


Nej


500


På en utrolig stor klitgrund, som går ned til strandkanten, finder I dette dejlige og rummelige sommerhus. Fra husets første sal er der en flot panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne.


12


Ja


260


Ja


Nej


Ja


50


Flot sommerhus opført i energibesparende kvalitetsmaterialer - bl.a. er der overalt ekstra isolerede trævægge og -lofter, dobbelte termoruder og derudover energibesparende jordvarmeanlæg.


6


Ja


117


Nej


Nej


Nej


1200


Et hyggeligt, ældre og rummeligt sommerhus beliggende på en meget stor og kuperet grund nær Vesterhavet og skøn badestrand. Fra grunden er der kig til havet, og på det store, lukkede terrasseareal er der en udendørsbruser og gode læforhold.


8


Ja


135


Nej


Nej


Ja


650


Et ældre, men meget hyggeligt sommerhus, hvortil der hører gode, afskærmede terrasser og hvor der findes et stort fredet naturareal lige uden for døren.


4


Ja


72


Nej


Nej


Ja


800


Et virkelig dejligt sommerhus med en fantastisk havudsigt fra såvel hus som grund. Ferieområdet Saltum er kendt for en af Danmarks bedste badestrande.<


6


Ja


92


Nej


Nej


Nej


300


Dette er et skønt, velbeliggende sommerhus, der er totalrenoveret i 20/21. Sommerhuset byder fra den lyse entré ind i det store, åbne køkken/alrum, hvor der er god plads til hele familien.


8


Ja


166


Nej


Nej


Nej


1300


Lækkert og indbydende sommerhus med skøn beliggenhed på stor naturgrund. Her er mulighed for dejlige feriedage med leg, familiesamvær, bålhygge og afslapning.


8


Ja


139


Nej


Nej


Ja


1800


Skønt sommerhus i træ med græs på taget beliggende på en naturgrund i et nyere sommerhusområde i Saltum. Sommerhuset er veludstyret med en pæn og hyggelig indretning.<


6


Ja


96


Nej


Nej


Nej


1800


Med udsigt til Vesterhavet finder I dette yderst velbeliggende og dejlige sommerhus. Huset ligger tæt på Saltum Strand i et område med gode aktivitetsmuligheder.


6


Ja


100


Nej


Nej


Ja


1800


På en dejlig kuperet klitgrund, ligger dette dejlige sommerhus med smuk panoramaudsigt over det omliggende landskab. Der er trægulve i hele huset med undtagelse af badeværelset.


3


Nej


112


Nej


Nej


Ja


600


Velholdt og hyggeligt indrettet sommerhus beliggende på en dejlig stor grund med græsplæne. Grunden er omgivet af træer og buske og har bålsted hvor I kan hygge jer om aftenen.


6


Ja


71


Nej


Nej


Nej


2000


I det naturskønne Fårup ligger dette rummelige sommerhus på en dejlig naturgrund omgivet af træer. Til huset hører dejlige, såvel åbne som overdækkede terrasser.


8


Nej


124


Nej


Nej


Nej


1000


Dejligt sommerhus med en fantastisk beliggenhed på en kuperet klitgrund - kun 100 m fra Vesterhavet.


6


Nej


108


Nej


Nej


Nej


100


Lækkert, energivenligt sommerhus med energimærkning beliggende på en dejlig stor og ugeneret grund med græsplæne. Huset er indrettet lyst og indbydende med adgang til hems, hvor 4 sovepladser befinder sig.<


10


Ja


145


Nej


Nej


Ja


1800


Et fantastisk beliggende sommerhus i første klitrække, hvor der fra den øverste terrasse er udsigt til vandet. Huset ligger på en kuperet grund med adgang til sti, som fører igennem klitterne og direkte ned til stranden.


8


Nej


133


Nej


Nej


Ja


175


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten