Private luksus sommerhuse

Poolhus Vester Husby *INTERNET*
Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 12 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.  


14


212


Ja


Ja


Ja


Ja


1500


Poolhus Søndervig
Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.  


8


144


Nej


Ja


Nej


Ja


1000


Poolhus i Vester Husby *INTERNET*
I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.  


15


215


Ja


Ja


Ja


Ja


1500


6 personers sommerhus i Trend.
Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.  


6


74


Nej


Nej


Nej


Nej


1600


Hyggeligt privat sommerhus ved Vesterhavet
Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Køkkenet indeholder komfur m/ovn, opvaskemaskine, samt køleskab.  


6


83


Nej


Nej


Nej


Nej


900


Stort sommerhus på Strynø i Det Sydfynske Øhav
Familievenligt sommerhus på Strynø i Det Sydfynske Øhav, der kan rumme op til 24 personer. 


24


300


Nej


Nej


Nej


Nej


300


Stillinge Strand
Utrolig skønt feriehus i træ, beliggende et stenkast fra børnevenlig badestrand, indkøbs- og spisemuligheder. Opholdsstue. Komb. køkken og hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til træterrasse.  


7


92


Ja


Nej


Ja


Nej


150


Sj.Odde 8 pers. Overby Lyng.
Dejligt lyst sommerhus med stor træterrasse, hvor der er læ og sol hele dagen, 150 m fra badestrand.. Huset er beliggende på stor ugenert grund for enden af lukket vej.  


8


100


Ja


Nej


Nej


Nej


150


Sommerhus i naturskønt område
Sommerhus (A-hus) beliggende midt i storslået natur og 500 m fra Gudenåen. Sommerhuset er løbende renoveret - senest med nyt køkken (2005) og nye møbler (2007).  


8


78


Ja


Nej


Nej


Nej


500


Sommerhus i Skovgårde
Nyrenoveret sommerhus med unik beliggenhed i 1. række mod Kattegat i Skovgårde. Stor naturgrund med egen sti til meget fin badestrand. Mulighed for lystfiskeri.  


6


90


Nej


Nej


Nej


Nej


100


Sommerhus udlejes Grønninghoved
Dejligt lyst sommerhus beliggende i roligt sommerhus område, med en utrolig flot natur, med skov, strand og marker, mellem Kolding og Haderslev, ved Grønninghoved Strand.  


5


66


Ja


Nej


Nej


Nej


100


Sommerhus ved Limfjorden ved Amtoft
Charmerende sommerhus med spabad, bygget i 1972. Ombygget og tilbygget 1998, så det i dag fremstår som en særdeles dejlig feriebolig på alle årstider.  


6


98


Nej


Nej


Ja


Nej


250


Nørlev Strand. Hyggeligt familie sommerhus
Hyggeligt sommerhus beliggende 200 m. fra vandet. Liggende i naturfredet område med få naboer for enden af blind vej. Plads til 6 personer. Huset er opført 1980 med 3 værelse.  


6


72


Nej


Nej


Nej


Nej


200


Veddinge bakker
Lyst og lækkert sommerhus beliggende i Veddinge bakker ved Fårevejle i Odsherred. Huset er ligger på en dejlig stor græsgrund. Rundt om huset er en stor træterresse, hvor du kan at nyde solen hele dagen.  


8


85


Ja


Nej


Ja


Nej


200


Skønt sommerhus i Ordrup
Skønt Sommerhus i Ordrup, Fårevejle, Vestsjælland, Odsherred, med spabad Skønt sommerhus i Ordrup, Fårevejle, Vestsjælland, Odsherred, beliggende i bunden af lukket vej.  


8


85


Ja


Nej


Ja


Nej


2000


Aktivitets poolhus 14 prs Marielyst
Nyere aktivitets/poolhus som også har aktivitets rum med mulighed for at spille billard bordtennis og dart. Huset har 5 soveværelser samt en hems med 4 sovepladser, så der plads op til 14 prs.  


14


204


Ja


Ja


Ja


Ja


900


Stort Wellnessommerhus Marielyst
Stort luksussommerhus med bla: stor swimspa, 6 prs spabad, sauna,aktivitetsrum med billard bordtennis, bordfodbold, dart, dobbelt dampkabine, trådløst internet mm.  


24


270


Ja


Ja


Ja


Ja


900


Billard/spahus 14 prs Marielyst
Stort luksussommerhus med aktivitetsrum med pool-billard bordtennis,bordfodbold og dart. Der er stort badeværelse med jacuzzi og sauna og " dobbelt dusch".  


14


150


Ja


Nej


Ja


Ja


900


Sommerhus på Bogø med masseraf vandudsigt
huset er en del af en gammel landejendom der er delt i 2 huse, det ligger for enden af lukket markvej Det er med egen lille gård og stor have med udsigt til Møn og Falster Bogø er et centralt udgangspunkt for udflugter til Møns Klint, vandland, dyrepark, forlystelsespark, natur-oplevelser, cykelture, dejlige badestrande, gode surfingmuligheder og kun 5 kvarters kørsel til København 


5


100


Nej


Nej


Nej


Nej


300


Dejligt sommerhus direkte til stranden
Meget lækkert, charmerende og personligt sommerhus beliggende på en stor ugenert grund med mulighed for masser af sol og læ samt direkte til en af landets bedste Badestrande.  


6


100


Nej


Nej


Nej


Nej


20


Næste sideAfgræns udvalget
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt