Private luksus sommerhuse

Poolhus Forkæl dig selv og din familie og venner med et ferieophold i en af Danmarks mange skønne luksus sommerhuse. Et stort sommerhus med swimmingpool - også kaldt et poolhus - giver de perfekte rammer for den runde fødselsdagsfest eller hyggelige familiesammenkomst. I de største poolhuse er der plads til op til 30 personer, og ofte er poolhusene udover det dejlige poolopråde med swimmingpool, spabad og sauna, også udstyret med et stort aktivitetsrum med billardbord, airhockey, fodboldbord, tennisbord osv. Så kommer børnene garanteret ikke til at kede sig.


Luksuspoolhus, 18 personer - ved Nordborg på Als i Sønderjylland
Luksuspoolhus på Nordals til 18 personer. Huset består af 7 soveværelser med 2 sovepladser i hver og hems med 4 sovepladser. Der er 3 toiletter med bad.  


18


293


Nej


Ja


Ja


Ja


500


Poolhus med udsigt til Nationalpark Thy udlejes
Rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad, sauna og aktiviteter både inde og ude beliggende på stor naturgrund ved Vorupør. I dette hus har I mulighed for at samle hele familien og underholde alle størrelser.  


24


272


Nej


Ja


Ja


Ja


1500


DRØMMEUDSIGT. Områdets flotteste panorama ! Særdeles familieegnet. Fantastisk udsigt over Lillebælt.
Højt beliggende med panoramaudsigt i topklasse ! Tæt på strande, udendørs swimmingpool, legepladser og alle områdets øvrige aktiviteter. Frit Wi-Fi og Kabel-tv.  


5


67


Ja


Ja


Nej


Nej


350


Poolhus til 20 personer, spa, sauna, pejs og bålsted
Mit elskede sommerhus med indendørs svimmingpool, sauna, spa, pejs, bålsted, naturgrund, stort køkken, airhockey, bordfodbold og brætspil, 500 meter fra havet, 100 meter til indkøb.  


20


407


Nej


Ja


Nej


Ja


500


Stort poolhus til 20 personer
Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.  


20


270


Ja


Ja


Ja


Ja


1000


Stort poolhus på Nordlangeland
Jeg udlejer mit dejlige pool-sommerhus. 


20


372


Nej


Ja


Nej


Ja


2000


Villa Grandissimo - Stort feriehus på 460 m2 med pool (30 personer)
Villa Grandissimo er først og fremmest beregnet til opholdet for den store familie, store gruppe af venner eller en virksomhed, som ønsker et ophold sammen i hyggelige rammer, med god plads og hvor alle kan være sammen under ét tag.  


30


460


Nej


Ja


Ja


Ja


1800


Sommerhus med Stor swimmingPool i roligt børnevenligt område - Otterup på Nordfyn
HYGGELIGT FERIEHUS MED STOR SWIMMINGPOOL. På 1. sal hvor der er skråvægge, er der en hyggelig stue / køkken i åbent plan, samt et soveværelse med en dobbeltseng.  


7


200


Ja


Ja


Ja


Ja


1200


14 Personers poolhus i Marielyst
POOLFERIE FOR 14 PERSONER. Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2012 er huset renoveret udvendig og i maj 2020 er huset totalrenoveret indvendig.  


14


236


Ja


Ja


Ja


Ja


350


Nye feriehuse ved Limfjorden nær Aalborg - Opvarmet minivandland, legeplads, cafe, gratis WIFi, åbent hele året, i hjertet af Nordjylland.
Skulle huset være optaget har vi andre typer feriehuse, også nogle hvor husdyr er tilladt. Se informationer om huset, samt om det er ledigt ved at gå til FERIEBOLIGENS EGEN HJEMMESIDE.  


5


30


Nej


Ja


Nej


Nej


100


Poolhus til 18 personer ved Rødby, Lolland.
Stort og indbydende sommerhus med gode aktivitetsmuligheder beliggende ca. 300 fra det smukke dige og Østersø-sandstranden med laguner, der gør badeferien ekstra børnevenlig.  


18


206


Ja


Ja


Ja


Ja


300


Luksus sommerhus nær Vesterhavet - Svinkløv luksus feriehus til 8 personer - gratis højhastigheds internet Slutrengøring er inkluderet i prisen.
Flot og velholdt, stråtækt luksusferiehus med sauna samt adgang til flere gratis fællesfaciliteter som fx swimmingpool og 2 tennisbaner. 


8


97


Nej


Ja


Nej


Ja


1500


Poolhus til 9 personer på østkysten ved Hou/Hals
Mini ferie er kun muligt mellem lørdag til lørdag. Dejligt sommerhus i skønne omgivelser med swimmingpool ved Hou i Nordjylland ud til Østkysten Huset er 133 m2, stor stue-køkken-alrum, 3 gode soveværelser med hhv.  


9


145


Ja


Ja


Ja


Ja


1000


Stort sommerhus i Blokhus med pool, spa, sauna og gratis wifi
Stort feriehus med pool, spa og sauna, dart, bordtennis, billard og bordfodbold Se vores hjemmeside http://www.blokhuscenter.dk Poolhus lige midt i hjertet af Blokhus.  


28


400


Ja


Ja


Ja


Ja


500


Bjælkehytten - et unikt luksushus v. Vesterhavet.
Nybygget luksus-bjælkehus med en fantastisk spændende indretning og stor pool. En arkitektonisk perle - beliggende helt ugeneret i Vestjyllands smukke natur og med udsigt til Vesterhavet.  


24


600


Nej


Ja


Nej


Ja


4000


Danninghus har plads til 46 personer - men tager også mindre :-)
Danninghus har 3 bygninger: 1 Hovedhuset - 7 dobbeltværelser + 1 lejlighed + køkken, spise stue, TV stue, 3 badeværelser ( 1 spa ) 2. 


46


550


Ja


Ja


Nej


Nej


1500


12 personers poolhus
Ønsker I en pragtfuld og afslappende ferie i perfekte omgivelser, er dette attraktive murstenshus ideelt. Det ligger i et naturskønt område nær skov og strand.  


12


211


Nej


Ja


Ja


Ja


800


Feriecenter Bønnerup Strand
48m2 lejlighed lige til Bønnerup havn udlejes.Du har alle Danland Bønnerup Strands faciliteter med i lejen.- Legepladser, spa-bad. uden- og indendørs pools, sauna, tyrkisk bad.  


5


48


Nej


Ja


Ja


Ja


75


Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.
Yderst familievenlig. Tæt på strande, pool og legepladser. Feriebolig med den nok bedste placering i området. I naturskønne, idylliske og rolige omgivelser nord for Aabenraa i Sønderjylland ved Løjt Feriecenter / Sandskær Strand.  


6


67


Ja


Ja


Nej


Nej


150


8 personer..4 værelses sommerhus med adgang til badeland/wellness/fitness - privat udlejning ved Flensborg Fjord, Gråsten, Sønderjylland Ladestander ved centret
Nyere 8 personers. 


9


102


Ja


Ja


Ja


Ja


100


Næste sidevillavilla.dk

Afgræns udvalget
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt