Sommerhus nr.: 1498 - SandskærOmråde: Sandskær
Max antal personer: 7
Antal soverum: 3
Husdyr tilladt: 1 husdyr er tilladt
Hus størrelse: 67 m2
Afstand til vand: 150 m
Havudsigt: Ja
Rygning tilladt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
Ladestik til el-bil
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse

Attraktivt og særdeles familievenligt ! Havudsigt. Yderst centralt beliggende med kun 150 m. til idyllisk badestrand eller udendørs swimmingpool, legeplads m.v.

Indvendigt er alt fuldstændig nyrenoveret. Alt i lyse og behagelige farver.

Sommerhuset har et moderne, praktisk og yderst funktionelt spisekøkken med åben adgang til stuen. Der er smuk havudsigt over Genner Bugt og Sandskær Campingplads fra begge disse rum samt den største af de to terrasser. Husets store vinduer sørger for masser af naturligt lys indenfor.

Der er et soveværelse med en dobbeltseng samt et værelse med tre sengepladser hvoraf en er køjeseng. Barneseng og barnestol forefindes i sommerhuset. Desuden er der en virkelig hyggelig og rummelig hems med en smart og praktisk trappeopgang. Børnene elsker denne hems og her er der to mulige sovepladser.

De to værelser har trægulv, mens der er installeret gulvvarme i alle de øvrige rum som er belagt med lyse klinker. Fra vinduet i værelset med dobbeltseng er der udsigt over Lillebælt.

Der er et lækkert, lyst og rummeligt badeværelse med et stort badekar hvori der også er en bruseniche. Desuden også behageligt gulvvarme i dette rum. Husets gulvvarme kan i øvrigt styres separat i fire sektioner / afdelinger.

Sommerhusets primære varmekilde er den økonomisk fordelagtige luft-til-luft varmepumpe. Der er dog også el-varme i de to soveværelser lige som der er en rigtig god og stabil brændeovn i stuen / køkkenet.

Der er kabel-TV med over 33 danske og udenlandske programmer, musikanlæg, DVD-afspiller samt frit WI-FI / internetadgang (30/30 Mbit hastighed - beregnet til streaming og gaming).

Sommerhuset har desuden et lille redskabsskur hvor der blandt andet findes en stor parasol, grill med alt tilbehør hertil, tørrestativ + tøjklemmer samt ekstra havemøbler.

Rundt omkring huset er der god plads samt flere parkeringsmuligheder. Fra plænen ved siden af huset er der i østlig retning udsigt over både Lillebælt og den lille ø Barsø.

Sommerhuset er velegnet til beboelse HELE året rundt !
-------------------------------------------------------------------------------------

Fra sommerhuset er der kun :

? 150 Meter til idyllisk og børnevenlig sandstrand med badebro

eller

? 300 Meter til rolig badestrand ved campingpladsen, hvor der også er en legeplads samt en lille hyggelig jollehavn. På campingpladsen findes der yderligere en lille legeplads samt mini-supermarked (åbent i sommerhalvåret).
-------------------------------------------------------------------------------------

Til Centerbygningen ved fællesområdet der har åbent fra forår til efterår, og hvor man som gæst naturligvis har fri adgang, er der kun 150 meter. Her findes bl.a. :

? Udendørs swimmingpool (25x10 meter) med tilhørende liggestole
? Børnebassin
? Legeplads med bl.a. hoppepuder
? Aktivitetsrum med spillemaskiner
? Minigolfbane  ? Beachvolleybane  ? Petanquebane
? Møntvaskeri
? Restaurant Strand Caféen
-------------------------------------------------------------------------------------

Attraktioner / seværdigheder i området :

? Masser af aktivitetsmuligheder desuden mange muligheder for spændende løbe- eller gåture. Naturligvis også med hunden.
? For golfspillere er der kun 300 meter til Aabenraa Golfklubs flotte anlæg - aabenraagolf.dk
? Masser af gode fiskemuligheder
? 2 km til færgen der sejler til og fra til den lille hyggelige ø Barsø i Lillebælt. Via havudsigten fra sommerhuset kan færgen ses når den sejler sine daglige ture.
? 3 km til supermarkeder, pizzeria og grill på Løjt Storegade i Løjt Kirkeby
? 10 km til den hyggelige gågade i Aabenraa der i øvrigt er en af Danmarks længste
? 10 km til svømmehal / vandland i Aabenraa
? 14 km til Rødekro Svømmehal
? Put-and-take søer indenfor 12 km
? 18 km til indendørs legeland for de mindste Jumpalot.dk vest for Rødekro.
? 23 km til Domkirkebyen Haderslev. Vest for byen ligger Haderslev Dyrehave. En stor og smuk indhegnet park hvor storslået natur kan nydes i selskab med masser af rådyr og krondyr ! Gratis entré
? 30 km til supermarkeder lige syd for den dansk-tyske grænse med masser af gode indkøbsmuligheder. Den historiske Grænseby Flensborg med bl.a. dens hyggelige gågade er bestemt også et besøg værd
? 35 km til Historiecenter Dybbøl Banke (+ Mølle) der giver et helt unikt indblik i krigen i 1864. Lige i nærheden er Sønderborg, som med den smukke havnefront, hvor der er en lang hyggelige række caféer, bestemt også kan anbefales.
? Læs alt om Aabenraa og Grænselandet / Sønderjylland her - www.visitaabenraa.dk
? 60 km til Rømø i Vesterhavet. På Rømø findes Nordeuropas længste og bredeste sandstrand på ca. 12 km i længden
? 80 km til Nordborg og oplevelsesparken Universe.dk
? 100 km til det verdensberømte Legoland.dk i Billund
-------------------------------------------------------------------------------------

FOR PRISER OG FOR AT HØRE OM SOMMERHUSET ER LEDIGT, TØV VENLIGST IKKE MED AT KONTAKTE OS PÅ : info@sommerhus23.dk - tlf. 30527750 eller 74617600. Vi laver altid gerne helt uforpligtende tilbud !
-------------------------------------------------------------------------------------

OBS ! Kalenderen her vil ikke altid vil være opdateret.

TØV DERFOR HELLER IKKE MED AT KONTAKTE OS !

Også fordi vi har gode muligheder for at hjælpe med at henvise til andre feriehuse hvis vores skulle være optaget.
-------------------------------------------------------------------------------------

KortBedømmelser fra andre lejere

Indlæg fra Anne C. - Marts 2023

Sommerhuset levede fuldt op til vores ønske. Det er så hyggeligt at være i sommerhuset og dejlig varme fra brændeovnen. Flot renoveret og rigtig godt indrettet.Sommerhuset ligger rigtig godt i området og fin udsigt til vandet.


Indlæg fra Thomas Nissen - April 2022

Har lejet sommerhuset 2 gange og kommer gerne igen.Børnebørnene synes hemsen er deres "hule".Alt fungerer perfekt.God udsigt hen over. naboens campingplads til Genner bugt.Tæt på strand og bademuligheder.Kan varmt anbefales ??


Indlæg fra Hanne - Marts 2022


Indlæg fra Inger Heinsen - Marts 2022

Utroligt skønt sommerhus, med rigtig dejlig udsigt over Genner bugt. Huset er fint istandsat og pænt og rent ved modtagelsen. Vi har været meget glade for at være i huset.

Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Indlæg fra Kim Houman - Oktober 2021

Lækkert indrettet sommerhus der fremstod helt rengjort ved modtagelse. Flot view ud over havet fra køkken/stue. God kontakt til udlejer omkring spørgsmål i løbet af opholdet. Meget stille og roligt område i oktober måned.

Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Indlæg fra Margarete - September 2021

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Ferienhaus. Vor allem die ruhige und kinderfreundliche Lage fanden wir sehr toll und kommen gerne wieder.

Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Indlæg fra Søren Sebelin - Januar 2021

Selve booking processen og udlevering af nøgle var eksemparisk. Meget venlig og grundig vejledning. Huset ligger i et skønt område med havudsigt, grønne områder og legepladser. Huset var flot rengjort, og forsynet med det vi forventede. Det var en kold weekend vi havde valgt, og det krævede en del strøm at varme det op, men udlejer havde - på vores anmodning - forvarmet det, så det var rart at være i da vi ankom.

Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Indlæg fra Karina - Juli 2020

Et flot velholdt og pænt rent hus. Den er i nogle flotte omgivelser, hvor man har en fin udsigt over vandet. Det er dejligt at man har adgang til forskellige faciliteter. Ejer yder god service og huset anbefales gerne.

Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Indlæg fra Tommy Lillebo - Marts 2020

Det bedste sommerhus vi til dato har lejet i Løjt ferieby. Rent, pænt og velholdt.

Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Indlæg fra Inge Johansen - November 2017

Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Valgfri
Depositum:
Slutrengøring:
DKK

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Glenn B. Johansen
Telefon nr.: +4530527750

Info om udlejer:
"Hus ID 1868" Er vores eget (familien Johansens) sommerhus. I de seneste år har vi totalrenoveret alt indvendig samt de to terrasser. Vi synes selv, at renoveringen er blevet yderst vellykket. Alle familiemedlemmer bor inden for en radius af 3 km fra sommerhuset. Dette er særdeles praktisk for både os men også Jer som gæster. For der er således ingen ekstra kørsel eller ventetid når I skal afhente eller aflevere nøglen, ligesom det også bevirker, at vi er meget fleksible med hensyn til ankomst- og afrejsetidspunkterne ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Hus ID 7948". Undertegnede står for formidlingen af denne feriebolig, da indehaverne dels bor langt fra ferieområdet, og dels ikke selv har tid til selv at stå for det. Og eftersom vi kender hinanden gennem flere år fra sommerhusområdet, og jeg i forvejen har stor erfaring med formidling af ferieboliger, så er det en praktisk løsning for alle parter. At jeg så bor tæt på feriehusområdet er naturligvis også kun en fordel. Også især for Jer som gæster. Der er således ingen ekstra kørsel eller ventetid når I skal afhente eller aflevere nøglen. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Hus ID 53290" Undertegnede står også for formidlingen af denne feriebolig, da indehaverne hverken har tid eller interesse herfor. Og eftersom vi kender hinanden gennem flere år fra sommerhusområdet, og jeg i forvejen har stor erfaring med formidling af ferieboliger, er det en praktisk løsning for alle parter. At jeg bor tæt på feriehusområdet er også en stor fordel. Især for Jer som gæster. Der er således ingen ekstra kørsel eller ventetid når I skal afhente eller aflevere nøglen.

Har annonceret på portalen siden januar 2015

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk