Hold campingferie i dejlige Danmark

camping

Der er dejligt i Danmark og der er masser af skønne ferieområder hvor du kan nyde din sommerferie. Ferielandet Danmark byder nemlig på masser af unikke naturoplevelser, forlystelsesparker, historiske slotte og unikke kulturelle oplevelser. Rundt om i landet, er der masser af dejlige sommerhusområder, hvor du kan leje et sommerhus og tilbringe ferien med familien. Vil du gerne prøve noget andet end den traditionelle sommerhusferie, er der også masser af lækre campingpladser i Danmark. Foretrækker du, at tage væk fra det lunefulde danske sommervejr, findes der heldigvis også muligheder for camping i Europa.

Campingferie behøver ikke at være primitivt

Mange tænker ikke på campingferie, som et alternativ til sommerhuse. Ofte forbindes camping nemlig med noget primitivt hvor der skal slås et telt op og laves mad i det fri. Det er dog en forkert opfattelse af af det moderne campingliv. Der er nemlig masser af muligheder for at tage på camping og få den samme komfort, som du kan få i sommerhuset. Mange campingpladser tilbyder i dag luksuscampinghytter, der giver noget af den samme komfort, som et moderne sommerhus. I disse hytter er der også eget bad og toilet, så du ikke behøver at anvende campingpladsens fællesfaciliteter. Du behøver således heller ikke at have din egen campingvogn eller dit eget telt for at nyde livet på de danske campingpladser. For børnefamilien er campingferien ofte en ideel ferieform. Her er nemlig masser af legekammerater og legepladser, hvor ungerne kan få lov at boltre sig.

Billige rejser til udlandet

Vil du gerne væk fra den danske sommer og mere sydlige himmelstrøg uden at det skal koste en formue, er afbudsrejser med all inclusive et populært valg. Der findes dog også andre billige alternativer til afbudsrejser med all inclusive - et godt alternativ er camping i Europa!

Rundt om i Europa findes der mange lækre campingpladser. Har du ikke selv en campingvogn eller telt, er der mange muligheder for at leje en campinghytte eller et såkaldt mobile home. Et Mobile home er en stor campingvogn, der står fast på campingpladsen. Disse vogne findes på mange europæiske campingpladser. De mest populære feriemål når det gælder camping i Europa finder du i Italien, Frankrig og Kroatien. Her er vejret som regel noget varmere end det gennemsnitlige danske sommervejr. På nettet kan du finde masser af information om de udenlandske campingpladser, derved kan du finde den plads, der passer nøjagtig til dig og din familie.

Uanset om i holder jeres sommerferie herhjemme eller i udlandet vil vi ønske en rigtig god sommerferie!