Forkæl dine lejere med det rigtige udstyr

Engang var et udlejningssommerhus kendetegnede ved at det var et lille beskedent hjem med en simpel indretning. Et sted hvor de aflagte møbler fik lov til at leve videre i endnu et årti, selvom de reelt burde have været sendt direkte på genbrugspladsen. Et sted hvor der var et par senge, et køkken og en sofagruppe - så var det perfekt til udlejning til såvel danske som tyske turister.

Bordfodbold

Men sådan er det bestemt ikke længere. I dag skal et udlejningssommerhus være indbydende med klassisk eller moderne indretning og tilbyde gæsterne alt det udstyr, som de er vant til fra deres hverdag derhjemme, så ferien kan opleves mindst ligeså komfortabelt i feriehuset, som det kan derhjemme.

Wifi:

Selvfølgelig skal der være Internet og Wi-Fi i sommerhuset. Gerne en hurtig forbindelse, så gæsterne kan bruge de sociale medier og streame film og deres yndlingsserier.

Gode senge:

Søvnen er ekstrem vigtig. Det gælder også når du holder ferie. Så sørg for at sommerhuset er udstyret med nogle gode madrasser, så gæsterne er sikret en god nattesøvn. Skummadrasser er no-go !

Et veludrustet køkken:

Det er vigtigt at køkkenet indeholder alle de værktøjer, som du også har i hjemmet. Dvs. gryder, pander, service og bestik (så der er nok til alle), skåle, knive, kartoffelskræller, ostehøvl, si, rivejern, blender, håndpisker, brødrister o.s.v.

Tv-udstyr:

Engang var det vigtig at der var parabol og video i et udlejningssommerhus. I dag er det mindre vigtigt, da flere og flere streamer tv. Så tv´et skal bare være stort og gerne et smart-tv med de mest gængse streaming apps. Evt. kombineret med et Chromecast tilsluttet. Og hæng gerne et tv på hvert soverum.

Udstyr til de mindste:

Der skal altid være plads til de mindste i sommerhuset. Så anskaf en weekendseng, som ikke fylder meget, men som nemt kan slås op, når den mindste skal puttes. En god barnestol er også et must. Find inspiration til mere nyttigt udstyr på https://babyhelp.dk.

Aktiviteter:

Er der plads i huset, så er det en rigtig god idé at indrette et aktivitetsrum, som kan holde børnene beskæftiget. Det kunne eksempelvis være med et bordtennisbord, bordfodbold, dart og spillekonsol. Eller måske et billard-bord eller fitnessudstyr (find inspiration her: https://fitnesshelp.dk) , så der også er noget for de voksne.