Husk din firbenede ven når du skal på ferie

At rejse er at leve. Disse ord er lige så sande i dag, som dengang H.C. Andersen første gang nedskrev ordene. Med en globaliseret verden er det blevet nemmere og billigere at rejse, og udvalget af rejsemåder er blevet større.

Én populær rejsemåde er at leje en feriebolig. Dermed kommer du væk fra hverdagens travlhed i hjemmet og kan i stedet slappe af i nye omgivelser, som stadig har følelsen af hjem.

At booke en feriebolig er også en kæledyrsvenlig rejsemåde. Ferieboliger giver ofte mulighed for at tage din firbenede ven med på ferien. Men husk at passe godt på din firbenede ven, som kan finde de nye omgivelser overvældende og uoverskuelige.

Hund

Find alt hvad din bedste ven behøver

Uanset om din bedste ven er en hund eller kat, så kan du finde alt det din bedste ven behøver hos Canem.dk. Virksomheden er nystartet og blev oprettet på grund af kærligheden til hunde og katte. Målet for Canem er, at gøre dyreartikler til store racer nemmere tilgængeligt. Så hvis du har en større hund eller kat, så skal du ikke bekymre dig om begrænsninger for dit køb på grund af størrelsen. Med ekstra store produkter som for eksempel seler og veste, kan du finde dyreartikler til din bedste ven, uanset dit kæledyrs størrelse.

Et stort udvalg af praktiske og sjove produkter

Canem tilbyder et stort sortiment af dyreartikler til både hunde og katte. Du finder et solidt udvalg af praktiske dyreartikler, som gør livet med kæledyr en anelse bedre for både dig og din bedste ven. Med kvalitetsprodukter inden for foder, seler, kosttilskud, snore samt pels-, pote- og tandpleje, kan du garanteret finde nogle gode produkter hos Canem.

Du kan også finde et stort udvalg af legetøj, godbidder og træningsudstyr. Disse er særligt egnede til at bringe med på ferien, så dit kæledyr føler sig hjemme. Hos Canem kan du købe dit kæledyrs legetøj i god kvalitet, og når du tager det med i ferieboligen, vil dit kæledyr med det samme føle sig hjemme og glemme alt om de nye omgivelser.

Få god vejledning

Canem tilbyder også god vejledning til dine køb. Når du skal vælge et bestemt produkt, så har hjemmesiden inkluderet overvejelser og typiske spørgsmål omkring produktet. Dermed kan du nemmere overveje, hvad du bør købe, så du kun forkæler dit kæledyr med det bedste. Du kan også kontakte Canem over telefon alle ugens dage og få svar på dine spørgsmål.