Giv dit sommerhus' have et personligt touch med plantekrukker

Have

Sådan gør du dit sommerhus indbydende for lejere

Hvis du har et sommerhus, du ikke selv bruger konstant, kan du overveje at leje det ud. På den måde bliver huset udnyttet, selvom du ikke er der, og du har mulighed for at tjene lidt ekstra. Her på siden får du tips til, hvordan du kan gøre dit sommerhus eftertragtet for lejerne.

Sørg for, at boligen er præsentabelt indrettet

Det giver næsten sig selv, at boligen skal være præsentabel, hvis lejerne skal finde den interessant. Derfor kan det godt betale sig at overveje, om møblerne får boligen til at tage sig bedst muligt ud, og om pyntegenstandene giver sommerhuset den rette karakter.

Tænk generelt gerne over, hvilken stemning du gerne vil skabe i huset; går du efter nordisk minimalisme, eller skal sommerhuset være hyggeligt på en mere bedstemoragtig måde? Hvis du har en klar idé om, hvordan du gerne vil have sommerhuset til at fremstå, er det nemmere at opnå en gennemført indretning - og uanset hvilken vej du stilmæssigt vælger at gå, er det netop vigtigt, at det er gennemført.

Hav masser af fokus på udeområderne

Dit sommerhus skal naturligvis være flot indrettet, men mange lejere kigger mindst lige så meget på udeområderne som på den indvendige del af huset. Når man skal i sommerhus, håber man jo typisk på, at man kan være ude en stor del af tiden.

Netop fordi udeområderne er så vigtige, når det kommer til sommerhuse, skal du have masser af fokus på disse. Sørg for, at haven og/eller terrassen er steder, man har lyst til at opholde sig, og som indbyder til masser af hygge og sjov. Det kan du gøre ved hjælp af blandt andet flotte havemøbler, masser af planter i dekorative plantekrukker , fine lyskæder og en lækker grill.

Gør det nemt for lejerne

Et sidste essentielt tip er, at du skal gøre det nemt for lejerne at leje sig ind i dit sommerhus. Det vil for eksempel sige, at det er en fordel, at der er dyner og puder til rådighed, at køkkenet er udstyret med alle de fornødne sager, og at der for eksempel er en højstol og en tremmeseng, hvis I påtænker at leje ud til børnefamilier.

Selvom I måske selv plejer at tage jeres dyner med, er det noget af det, der kan gøre det besværligt for lejere, som derfor vælger et andet sommerhus. Det samme gælder, hvis de selv skal have eksempelvis højstol med. Er der styr på alt dette, er det nemmere for lejerne at gå til.