Brug sommerhuset som kontor

kontor i sommerhuset

I en tid hvor Coronaen hærger landet, opfordres medarbejdere at arbejde hjemmefra, så vidt det er muligt. Mange arbejdsopgaver kan nemt klares hjemmefra, så det er bestemt ikke nogen dårlig idé, da det udover at begrænse risikoen for at udsætte sig selv og sine kollegaer for smitte, så gør den uforstyrrede hjemmearbejdsplads ofte medarbejderne meget mere effektive, da man hjemmefra kan arbejde uforstyrret.

Men har man arbejdet hjemmefra igennem længere tid, så kan det nemt blive ret trættende og ensformigt.

Og det er her sommerhuset kommer ind. Har du eget sommerhus, hvorfor så ikke kombinere afslapning og arbejde ved at bo og arbejde fra sommerhuset i stedet ?

Sommerhuset giver som regel nogle meget bedre rammer, hvor natur og strand ofte kun er en kort gåtur væk, når man lige har brug for en kort pause fra arbejdet. Men det kræver selvfølgelig at rammerne er i orden.

For det første så kræves der er en hurtig og stabil internet forbindelse. Har du ikke allerede en sådan forbindelse i sommerhuset, så tjek om din mobiltelefon har 4G forbindelse i sommerhuset. Hvis det er til stede, så kan du via internetdeling bruge din telefon som wifi-hotspot, hvortil du kan forbinde din computer.

Dernæst kræves der også en fysisk arbejdsplads i sommerhuset, da arbejde fra sofaen eller køkkenbordet sandsynligvis vil resultere i en dårlig arbejdsstilling, som på sigt vil give dig fysisk skavanker på ryg, skuldre og arme. Hvis du har et par kvadratmeter til overs i et af sommerhusets værelser, så kan du med fordel udnytte dette til en arbejdsplads med et lille (hæve/sænke) skrivebord eller pult, en god kontorstol samt en computerskærm, tastatur og mus.

Kniber det til gengæld med pladsen, så overvej at lave en kompakt løsning bestående af en vægmonteret bordplade, som kan klappes sammen når den ikke er i brug. Monter samtidig computerskærmen på vægen. Hermed får du en løsning, som ikke fylder noget væsentligt, når den ikke er i brug.

Har du sommerhuset tilmeldt udlejning, så vil den nye kontorplads bestemt også være et plus for mange lejere, da mange medarbejdere har brug for at være tilgængelig på arbejdet, selv når de holder ferie. Mange tyske lejere booker ofte et 2-3 ugers ophold i danske sommerhuse, så her vil en kontorplads i sommerhuset være medvirkende til at de vælger at booke netop dit sommerhus.

kontorplads