Sådan får du en sommerhusferie uden stress

aktiviteter

Der er masser af gøremål i hverdagen, derfor er det vigtigt, at du kan trække stikket helt når du holder sommerferie, så du kan få ladet batterierne op i din sommerferie inden du vender tilbage til alle hverdagens forpligtelser. I denne artikel kigger vi på, hvad du kan gøre for at undgå stress når du skal slappe af i sommerhuset.

Sluk mobilen og lad arbejdsmobilen blive hjemme
Det kan være svært at koble af of nyde ferien hvis du tager din arbejdstelefon med på ferie. Så vil du nemlig fortsat blive forstyrret af opkalde og e-mails, som du hele tiden må forholde dig til. Har du en arbejdstelefon eller arbejdscomputer, er det bedste du kan gøre derfor, at lade dem blive hjemme og holde helt fri fra dit job. Selvom det måske lyder indlysende, er det desværre meget svært for mange mennesker, at slippe jobbet helt når de holder ferie, derved kommer man aldrig helt væk fra jobbet og man får ikke den ferietid, der er nødvendig for at kunne fungere i hverdagen. Har du børn med i sommerhuset, der har telefoner, er det en god idé, at i laver regler for mobilbrug i sommerhuset, så familien ikke kun sidder med hovedet i skærmene men rent faktisk nyder sommerhusområdet og hinandens selskab. Gør det eksempelvis til en regel, at man kun må kigge på sin telefon i et tidsrum på et par timer hver morgen og hver aften.

Lad dig ikke stresse af madlavningen
I en travl dagligdag, kan madlavningen ofte være en kilde til stress. Der skal både købes ind og maden skal forberedes. Når i holder sommerhus ferie, er det derfor en god idé, at tage nogle dage fri fra madlavningen. Tag i stedet på en hyggelig lokal restaurant og lad jer forkæle. Eller hvad med nem aftensmad med en måltidskasse? Der findes efterhånden masser af firmaer, der leverer utrolig lækre måltidskasser og mange af disse kan sagtens levere måltidskassen på sommerhusadressen - så i ikke behøver stresse med at skulle handle ind og planlægge aftenmenuen.

Slip for økonomiske bekymringer i ferien
Økonomi er en af de største kilder til bekymring, det gælder særligt hvis det er svært at få pengene til at række. Det er ærgerligt hvis sommerferien skal ødelægges af bekymringer over økonomien og aktiviteterne må aflyses på grund af, at der ikke er penge på kontoen. Sørg derfor for, at du har sparet op til ferien så du slipper for denne stressfaktor. Står du med et akut pengeproblem op til ferien, kan det måske være en mulighed, at tage et hurtigt lån på nettet. På siden www.online-lån.dk kan du få et overblik over nogle af de forskellige lånemuligheder, der findes på nettet.

Vær sammen med familien og vær i nuet
Sørg for at nyde ferien med dem du holder af og lav aktiviteter sammen! I hverdagen kan vi nogle gange have for travlt til at gøre ting sammen, da vi har mange ting vi skal nå. Ferien er det tidspunkt på året hvor vi virkelig kan koble af og nyde hinandens selskab. Sørg for at være i nuet sammen med din familie og lad være med at tænke på alt det du skal nå, når du vender tilbage på jobbet efter ferien i sommerhuset. Det at være i nuet sammen med din familie, er med til at give jer kvalitetstid sammen og forebygger stress.

aktiviteter