Sommerhus nr.: 2050 - gråstenOmråde: gråsten
Max antal personer: 9
Antal soverum: 4
Husdyr tilladt: Nej
Hus størrelse: 102 m2
Afstand til vand: 200 m
Havudsigt: Nej

Faciliteter

Swimmingpool
Spa / Wellness
Sauna
Vaskemaskine
Tørretubler
Tv
Parabol
CD
Internet
Game-Konsol
Opvaskemaskine
Mikrobølgeovn
Fryser
Brændeovn
Varmepumpe


Beskrivelse


Tæt ved den dansk-tyske grænse ved Nybøl Nor, der er en del af Flensborg Fjord, ligger dette sommerhus ved Gråsten lystbådehavn som en del af feriecenteret Marina Fiskenæs. Her findes mange aktivitetsmuligheder som bl.a. gratis adgang til subtropisk badeland, wellnessaktiviteter mod betaling og indendørs legerum. I området er der en stor legeplads med bl.a. fodboldbane, petanque, gynger, vippe, rutschebane og hoppepude samt en græsplæne til solbadning. Huset er beliggende i kort gå-afstand til aktivitetsområdet og i sidste række ud mod skoven, hvilket gør, at der til huset hører en ekstra stor parkeringsplads. Fra altanen på 1. sal er der udsigt til de grønne områder og aftensolen. Sommerhuset egner sig til 8 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 102 m², er i 2 plan, og er bygget i 1995. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Der er gulvvarme i alle klinkegulve. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Ferieboligen er beliggende på en 300 m² stor naturgrund. Der er 100 m til fjorden. Der er en badebro i nærheden. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1000 m. Til ferieboligen hører 30 m² åbent terrasseareal. Desuden er der
10 m² overdækket terrasse. Udgang til altan. Der er redskabsrum. Parkering ved ferieboligen. Der er i alt 4 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 4 sovepladser i enkeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkkenet er udstyret med 1 køleskab med frostboks. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Der er 1 badeværelse med bruseniche og 2 toiletter, heraf 1 gæstetoilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. I saunaen er der mulighed for afslapning. Der er mulighed for afslapning i indendørs spa til 2 personer. I ferieboligen er der 2 TV. DVD-afspiller. Video. Stereoanlæg. CD-afspiller. Playstation 2. Flere spil forefindes. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Mindst 4 engelske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Kort og kode til internettet kan købes i receptionen, hvor der også kan lånes trappeafskærmning og barnestol. I skoven bag sommerhusområdet er der afmærkede stier. For lystfiskeren er der et ideelt fiskevand i Flensborg Fjord og i marinaen er der en fiskerenseplads. I receptionen kan lejes båd (lille jolle med motor).
Bemærk: Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

KortBedømmelser fra andre lejere

Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse

Pris og kalender

Vælg periode
Ankomst
Varighed:

Find pris
Skiftedag:
Depositum:
Slutrengøring:

Favoritliste Vis favoritlisten

Udlejer Dette hus udlejes af en privat udlejer.

Udlejer: Briam Langgaard Jensen
Har annonceret på portalen siden april 2017

Har du spørgsmål angående huset, så kontakt venligst husejeren vha. denne kontaktformular:

Luk