Sommerhuse Søndervig

Kortvisning | Listevisning  


Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende på stor, kuperet naturgrund i et naturskønt område på Lodbjerg Hede. Poolen er med salt, hvilket gør vandet meget behageligt.


7


Ja


150


Ja


Ja


Ja


1300


Fantastisk lejlighed med luksuriøs indretning beliggende i hjertet af Søndervig. Lejligheden er bygget i 2019 og ligger på 1. sal. Til lejligheden hører en dejlig tagterrasse mod vest med udsigt over klitlandskabet kun ca.


8


Nej


113


Nej


Ja


Ja


200


Sommerhus beliggende i et skønt sommerhusområde på Lodbjerg Hede, tæt på både fiskesø og golfbane. Sommerhuset er med både spabad og sauna, som kan nydes efter en dejlig dag i naturen, ved Vesterhavet eller i Søndervig by.


6


Ja


77


Nej


Ja


Ja


1000


Dejligt stort bjælkehytte på 120m beliggende på en 2250m2stor ugeneret grund for enden af en lukket vej. Der er en terrasse mod syd/østsamt en overdækket, der vender mod vest, hvor solnedgangen kan nydes.<


8


Ja


120


Nej


Ja


Ja


1200


Sommerhus ugeneret beliggende på Lodbjerg Hede tæt på det brusende Vesterhavet og badebyen Søndervig. Sommerhuset er indrettet med to soveværelser i selve huset samt anneks med dobbeltseng og køjeseng.


6


Nej


46


Nej


Nej


Nej


2000


I hjertet af Søndervig ligger denne perle af sommerhus, beliggende på en klittop og med udsigt til Ringkøbing Fjord, og med havkig til Vesterhavet, kun 100 m til Vesterhavet.


6


Nej


85


Nej


Ja


Nej


100


Beliggende for enden af lukket vej og med udsigt over marker, finder I dette veludstyrede sommerhus. Sommerhuset er indrettet med et veludstyret køkken i åben forbindelse med den kombinerede opholds- og spisestue.


6


Nej


104


Nej


Nej


Nej


1500


Sommerhus med spabad og sauna beliggende i Lodbjerg Hede tæt på 27-hullers golfbane og fiskesø. Sommerhuset har store vinduespartier, hvor lyset strømmer ind.


6


Ja


80


Nej


Ja


Ja


1000


Ferielejlighed på Klitten i Søndervig

Lys og venligt indrettet ferielejlighed med spabad og sauna og unik beliggenhed. Vesterhavet og Søndervig Badeby er lige udenfor døren.


4


Nej


90


Nej


Ja


Ja


150


Ferielejlighed med spabad og sauna til 6 personer i Danmarks smukkeste badehotel på en af Vestkystens bedste placeringer. Mindre end 100 meter til Vesterhavet og den hvide sandstrand.L


6


Nej


91


Nej


Ja


Ja


150


MAX 1 HUND - Tæt på stranden i Søndervig, ligger dette skønne sommerhus fra 2019. Dette lækre sommerhus er lyst og moderne i indretningen. Alle møblerne passer godt sammen, rummene er lyse og med masser af luft.


8


Ja


115


Nej


Nej


Ja


300


Roligt beliggende sommerhus med kig til Ringkøbing Fjord fra husets træterrasse.


4


Ja


60


Nej


Nej


Nej


1400


Dejligt sommerhus nær stranden og Søndervig centrum. Huset er med bl.a. ekstra badeværelse med spa og sauna. Omkring sommerhuset og i haven er der flere gode terrasser.


8


Nej


115


Nej


Ja


Ja


2000


Lige op af sidste klitrække på en pragtfuld grund i Søndervig inden vesterhavet ligger her en rigtig perle af et sommershus. Overalt fremstår sommerhuset lyst og venligt med bl.a


4


Nej


70


Nej


Nej


Nej


2000


Bedre beliggenhed findes næsten ikke - lige ud til første klitrække ligger dette charmerende stråtags sten sommerhus.


4


Ja


75


Nej


Nej


Nej


2000


Fantastisk lejlighed med spabad og luksuriøs indretning beliggende i hjertet af Søndervig. Lejligheden er bygget i 2019 og ligger på 1. sal og har en dejlig tagterrasse, hvorfra der er udsigt til badebyen Søndervig.


8


Nej


107


Nej


Ja


Nej


100


Sommerhus med spabad stilfuldt indrettet og beliggende midt i den dejlige natur på Lodbjerg Hede. Sommerhuset er til seks personer med to badeværelser og gulvvarme i hele huset.


6


Nej


119


Nej


Ja


Nej


1000


Nybygget (færdigbygget 2021) sommerhus roligt og centralt beliggende i Søndervig.


8


Nej


105


Nej


Nej


Nej


900


Sommerhus på Lodbjerg Hede. Huset er indrettet i hyggelig, ældre stil med god atmosfære. Der er separat ældre køkken med udgang til østvendt terrasse, hvor morgensolen kan nydes.


6


Ja


95


Nej


Nej


Nej


1000


Sommerhus centralt beliggende i Søndervig. Det lystindrettede sommerhus er udstyret med 2 terrasser og stort vinduesparti, så I altid har mulighed for at nyde den omkringliggende natur.


6


Ja


86


Nej


Nej


Nej


500


Beliggende midt i det vestjyske klitlandskab og med kun cirka 400 meter ned til Vesterhavet finder I dette lyst indrettede og veludstyrede sommerhus i Søndervig.<


4


Nej


90


Nej


Nej


Nej


400


Roligt beliggende og veludstyret sommerhus nær Søndervig. Sommerhuset er indrettet med et veludstyret køkken i åben forbindelse med den kombinerede opholds- og spisestue.


6


Nej


95


Nej


Nej


Nej


2000


Skønt beliggende sommerhus med en fantastisk udsigt ud over klitterne ved Søndervig mod vest. Huset opvarmes af solenergi og har gulvvarme i hele huset samt varmepumpe.


6


Nej


56


Nej


Nej


Nej


700


Sommerhus beliggende i landsbyen Kloster på Lodbjerg Hede. Her har I muligheden for at opleve et dansk samfund, hvor I har lokalbefolkningen som naboer.


6


Ja


130


Nej


Nej


Nej


6200


Her i dette pragtfulde klitterræn ved Vesterhavet finder I det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie for hele familien. Der er hverken langt til fiskerbyen Hvide Sande eller turistbyen Søndervig.


6


Nej


71


Nej


Nej


Nej


1300


Velplejet og indbydende kvalitetshus beliggende på 2000 m²: naturgrundtæt på Søndervig. Huset er senest renoveret i 2007 og fremtræderoveralt lyst og er indrettet med moderne møblering og gulvvarme i allerum.


4


Ja


75


Nej


Nej


Nej


900


Familiesommerhus af god standard beliggende på en 1250 m²: stor, lukket naturgrund med træer og græsplæne ikke langt fra vesterhavsklitterne og den store strand.


4


Nej


65


Nej


Nej


Nej


500


Charmerende og hyggelig sommerhus med en skøn beliggenhed, kun 400 m fra Vesterhavet. Fra grunden er der en fantastisk udsigt over klitlandskabet, havet og fjorden.


6


Nej


78


Nej


Nej


Nej


400


Dette feriehus er velegnet til 2 familier.


8


Ja


85


Nej


Nej


Ja


400


Lige i hjertet af Søndervig finder I dette lille sommerhus med veludnyttede kvadratmeter, som er indrettet i den ene side af et tvillingehus.


4


Ja


48


Nej


Nej


Nej


500


Ikke langt fra Søndervig centrum finder I dette lille sommerhus med veludnyttede kvadratmeter. Huset er indrettet i den ene side af et tvillingehus og ligger ikke langt fra indkøbs-/shoppingmuligheder - i et område med gode aktivitetsmuligheder.<


4


Ja


48


Nej


Nej


Nej


700


Lige i hjertet af Søndervig finder I dette lille sommerhus med veludnyttede kvadratmeter, som er indrettet i den ene side af et tvillingehus. I nærheden ligger flere indkøbsmuligheder med gode muligheder for at få lysten til at shoppe stillet.


4


Ja


48


Nej


Nej


Nej


500


Lige i hjertet af Søndervig finder I dette sommerhus med veludnyttede kvadratmeter. I nærheden ligger flere indkøbsmuligheder med gode muligheder for at få shoppinglysten stillet samt diverse oplevelsesmuligheder.<


6


Ja


86


Nej


Nej


Nej


500


Midt imellem Søndervig centrum og golfbanen ligger dette fine sommerhus som den ene halvdel af et dobbelthus. Huset ligger i ny feriepark ved det kommende Lalandia, som åbner i 2022.


6


Ja


80


Nej


Nej


Nej


700


For enden af en blind vej ligger dette skønne sommerhus med swimmingpool på en kuperet naturgrund.


6


Ja


124


Ja


Nej


Ja


900


Sommerhus med en helt unik beliggenhed, en af Søndervig bedste, hvor I fra såvel hus som grund samt terrasse har pragtfuld panoramaudsigt over hav, fjord og klitlandskabet.


6


Nej


113


Nej


Nej


Ja


400


Velholdt ældre sommerhus, løbende moderniseret, beliggende på en stor, ugenert grund med plads til boldspil og leg. Huset ligger på en lukket vej i rolige omgivelser med kun få minutters gang til Put & Take sø, og ca.


4


Ja


65


Nej


Nej


Nej


1500


Fint, rummeligt og veludstyret sommerhus beliggende på en stor og spændende grund i et område med gode muligheder for gåture i naturen.


7


Ja


112


Nej


Nej


Nej


2000


Hyggeligt sommerhus beliggende på en skøn og meget stor grund, for enden af lukket sidevej, mellem hav og fjord.


4


Ja


88


Nej


Nej


Nej


700


Hyggeligt, stråtækt sommerhus i træ fra 1957 med atmosfære. Huset er renoveret i 1995 og ligger på en skøn klitgrund, kun 300 m fra stranden. Indvendig er gulvene belagt med tæpper, dog vinyl i køkkenet.


5


Ja


70


Nej


Nej


Nej


300


Velholdt sommerhus i sten, senest moderniseret i 2018, beliggende tæt ved badebyen Søndervig. Til huset hører et stort, åbent og overdækket terrasseareal med gode læforhold og havemøbler.


8


Nej


108


Nej


Nej


Ja


700


Et af Holmsland Klits dejlige og smagfuldt indrettede poolhuse finder I her. Sommerhuset ligger på en naturgrund i et skovområde og til huset hører en stor terrasse med havemøbler.


10


Ja


181


Ja


Ja


Ja


1500


Dejligt sommerhus i træ, bygget 2000, beliggende på en dejlig naturgrund, kun 600 m fra stranden. Såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Ludbehandlede gulve og lofter samt malede vægge.


6


Nej


88


Nej


Nej


Ja


600


Sommerhus beliggende på en stor, ugeneret grund med beplantning i rolige og børnevenlige omgivelser. På grunden er der gode legemuligheder for børnene med bl.a


8


Ja


135


Ja


Nej


Ja


1700


Fantastisk beliggende og velholdt sommerhus med udsigt over klitterne fra både hus, terrasse og grund.


6


Nej


89


Nej


Nej


Ja


300


Sommerhus beliggende på en lukket og ugenert grund på en blind vej mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Huset ligger desuden kun 500 m fra butikstorvet i Søndervig centrum.<


6


Ja


62


Nej


Nej


Nej


500


På en stor, kuperet grund ligger dette velholdte sommerhus lige bag klitterne til standen og Vesterhavet. Huset ligger i naturskønne omgivelser for enden af en lukket vej, hvor der fra klittens top på grunden er udsigt over havet og fjorden.


4


Ja


60


Nej


Nej


Nej


200


I rolige omgivelser ligger dette skønne og rummelige sommerhus på en stor grund for enden af en blind vej.


8


Ja


150


Ja


Nej


Ja


1200


I naturskønne omgivelser, for enden af en blind vej, ligger dette dejlige sommerhus. Til huset hører en stor, til dels overdækket og lukket terrasse – perfekt til familien med små børn eller dem, som tager familiehunden med på ferie.


5


Ja


92


Nej


Nej


Ja


1200


På en meget stor og velplejet grund, kun få min. gang fra dejlig golfbane og Put & Take sø, ligger dette hyggelige og rummelige sommerhus med tilhørende stort terrasseareal som er delvist overdækket og afskærmet med god læ for vinden.


5


Ja


100


Nej


Nej


Ja


1300


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten