Sommerhuse Bjerregård

Kortvisning | Listevisning  


Lige når du har passeret den lille sommerby Nymindegab og kigger ud over klitterne - dukker Auroravej straks op. Her har vi et lille, men meget autentisk sommerhus.


4


Ja


50


Nej


Nej


Nej


170


Cirka 780 meter fra Vesterhavet ved Bjerregård finder I dette veludstyrede sommerhus med spabad og sauna.


10


Ja


120


Nej


Ja


Ja


780


Midt i klitlandskabet, kun ca. 600 meter fra Vesterhavet ved Bjerregård, finder I dette sommerhus med bl.a. bordfodbold og motionscykel samt gratis, trådløst internet til underholdning.


8


Ja


110


Nej


Nej


Nej


600


Velindrettet sommerhus med lys indretning beliggende tæt på købmand, legeplads og i gåafstand af stranden ved Bjerregård.


6


Ja


72


Nej


Nej


Nej


700


Renoveret sommerhus med udendørs sauna og vildmarksbad beliggende centralt i Bjerregård. Sommerhuset har gennemgået en totalrenovering i 2019/2020 og fremstår nu som et nyt hus.


8


Ja


100


Nej


Ja


Ja


950


Velholdt sommerhus beliggende på læfyldt grund kun ca. 400 meter fra Vesterhavet ved Bjerregård. Sommerhuset er indrettet med et veludstyret køkken i åben forbindelse med den kombinerede opholds- og spisestue.


6


Nej


84


Nej


Nej


Nej


400


Sommerhus beliggende i Haurvig tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord med mange muligheder for både en aktiv ferie samt at finde roen i den barske natur.S


8


Nej


73


Nej


Nej


Nej


600


På en kuperet naturgrund tæt ved Vesterhavet ligger dette dejlige feriehus.


6


Ja


86


Nej


Nej


Ja


150


SKIFTEDAG FREDAG - Veludstyret sommerhus opført på naturgrund kun få min. gang fra Vesterhavet. Sommerhuset er omkranset af stor og skøn delvis overdækket terrasse (90 m2).


6


Nej


83


Nej


Ja


Ja


50


På dejlig klittop med udsigt over hele området ligger dette rigtig lækre sommerhus, der er moderniseret i 2010. Sommerhuset fremstår overalt lyst og venligt.


5


Nej


84


Nej


Nej


Ja


400


MAX 1 HUND - Ældre men rigtig hyggeligt sommerhus beliggende meget tæt på yderste klitrække, hvorfra du kan høre det brusende vesterhav og nyde lange gåture ved stranden.


4


Ja


63


Nej


Nej


Nej


200


Charmerende sommerhus beliggende på kuperet naturgrund i dejligt sommerhusområde og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Fra sommerhuset og terrasser er der en skøn udsigt.


6


Ja


105


Nej


Ja


Ja


30


Ikke langt fra den gode strand i Bjerregård ligger dette lyse og velholdte sommerhus, der indeholder alle morderne faciliteter.


7


Nej


84


Nej


Ja


Ja


7800


I gå afstand fra stranden, ligger dette fine sommerhus i Bjerregård. I stuen er der store vinduspartier, som er med til at give en masse lys til rummet.


6


Ja


87


Nej


Nej


Nej


700


Et rigtig hyggeligt sommerhus med sauna i Bjerregård.


6


Ja


78


Nej


Nej


Ja


600


Dejligt veludstyret sommerhus omkranset af en kuperet naturgrund. Her er I midt i sommerlandet og stadig helt ugenert i og omkring sommerhuset, da det ligger godt i læ fra klitter og kuperet terræn.


6


Nej


104


Nej


Ja


Ja


30


Dejligt sommerhus beliggende på en naturgrund i et roligt område for enden af en blind stikvej og nær Vesterhavet. I sommerhuset er der en skøn stue- og spiseafdeling med loft til kip og med åben forbindelse til det store og veludstyrede køkken.


7


Ja


93


Nej


Ja


Ja


200


Enestående sommerhus på 120 m2 med mange gode faciliteter. Sommerhuset er med 3 soveværelser samt hems, alle værelser er med dobbeltsenge og skabe. To badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene er med spa til 2 personer samt stor sauna.


8


Nej


120


Nej


Ja


Ja


800


SKIFTEDAG FREDAG - Hyggeligt og velindrettet sommerhus på 120 m2 med flere udgange til terrasser mod alle verdenshjørner. Velegnet til 2 familier. Sommerhuset er med 4 soveværelser alle med dobbeltsenge og skabe.


8


Nej


120


Nej


Ja


Ja


1500


ANKOMST FREDAG Højt på en kuperet naturgrund ligger dette dejlige indrettede sommerhus. Her er rammerne perfekte for en vellykket ferie tæt ved Vesterhavet.


6


Ja


89


Nej


Ja


Ja


1500


På dejlig lyng beklædt grund, har vi her et rigtig hyggeligt sortmalet sommerhus. Køkken og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse, med god læ muligheder.


6


Nej


78


Nej


Nej


Nej


1500


Meget velfungerende traditionelt sommerhus beliggende på dejlig naturgrund nær Vesterhavet og lige op ad et stort hedeområde. Køkkenet er i åben forbindelse med spiseafdeling og stuen.


8


Ja


103


Nej


Nej


Ja


2500


Lille og hyggeligt sommerhus i Bjerregård med plads til 4 personer. I sommerhuset er det tilladt at have hunde med. Køkken og stue ligger i åben forbindelse med hinanden, og brændeovnen er centralt placeret, så den skaber hygge ud i hele rummet.


4


Ja


64


Nej


Nej


Nej


800


Huset huset gennemgår renovering efterår 2020. Tæt på Vesterhavet ligger dette hyggelige sommerhus.Fra sommerhuset er der kun 600 meter til stranden, som du kan nyde hele året rundt.


5


Ja


70


Nej


Nej


Nej


300


Anderledes og spændende sommerhus beliggende på naturgrund kun få min. gang fra Vesterhavet. Sommerhuset er indrettet med køkken i åben forbindelse med spiseafdelingen.


8


Ja


113


Nej


Ja


Ja


300


På en dejlig naturgrund ligger dette pragtfulde sommerhus. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet og passer fint til 2 familier. Fra stuen har du en skøn udsigt over området.


8


Nej


120


Nej


Ja


Ja


1200


Ikke langt fra Vesterhavet ligger dette dejlige sommerhus.


8


Ja


104


Nej


Nej


Ja


400


SKIFTEDAG FREDAG - Lyst og moderne helårsisoleret sommerhus opført i kvalitetsmaterialer på stor lukket naturgrund. Her er en dejlig stue med hyggelig brændeovn.


6


Ja


87


Nej


Ja


Ja


1500


På en kuperet naturgrund lige op til et fredet område ligger dette dejlige sommerhus. Fra sommerhuset når du både til stranden og fjorden til fods - også indkøb ligger i gåafstand.


6


Ja


84


Nej


Ja


Ja


600


Hund er tilladt. På en naturgrund i Bjerregård ligger dette dejlige sommerhus. Huset har et åbent køkkenalrum, som ligger i direkte forbindelse med stuen.


8


Ja


120


Nej


Ja


Ja


600


På en dejlig stor grund i Bjerregård, med masser af muligheder for alle former for leg og boldspil, ligger her et rigtig dejligt sommerhus.


6


Ja


66


Nej


Nej


Nej


100


Med dette lille og hyggelige sommerhus i Bjerregård er der virkelig tale om et ":sommerhus":. Her får du intet luksus, men et sommerhus med rigtig sommerhusstemning.


5


Ja


840


Nej


Nej


Nej


300


På en grund omkranset af lyng ligger dette dejlige sommerhus.


6


Nej


88


Nej


Nej


Nej


500


Tæt op af sidste klitrække før stranden ligger dette hyggelige sommerhus. Rundt om sommerhuset er der flere læfyldte terrasser - så en plads i solen kan næsten altid findes.


6


Ja


120


Nej


Nej


Ja


500


Dejligt træsommerhus i Bjerregård beliggende med udsigt mod Ringkjøbing Fjord og i tæt gåafstand til Vesterhavet. Det lyse Køkken med ovenlys vindue og dagligstuen ligger i åben forbindelse med hinanden, hvor også brændeoven er placeret.


5


Ja


92


Nej


Nej


Ja


500


Dejligt lyst sommerhus i Bjerregård med loft til kip og masser af store vinduer, således der falder et skønt lys ind på mange tider af året. Stue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden.


6


Ja


89


Nej


Ja


Ja


2000


Med dejlig lukket terrasse og med det skønneste kig ud over området, har vi her et dejligt sten sommerhus.


6


Ja


86


Nej


Ja


Nej


1500


Skønt og hyggeligt træsommerhus med stråtag i Bjerregård. Dejlig åbent køkken med god spiseplads i åben forbindelse med stuen, hvor også brændeovnen er placeret.


6


Nej


67


Nej


Nej


Ja


1500


Dejligt beliggende ende rækkehus i to plan. I Sommerhuset er stueen og køkken i åben forbindelse med hinanden. Begge rum er dejlige rummelige og med udgang til en stor terrasse.


6


Ja


112


Nej


Ja


Ja


75


Midt i Bjerregård har vi dette skønne sommerhus med spa og sauna. Sommerhuset ligger tæt på det brusende Vesterhav og Ringkøbing Fjord således, at der altid er gode muligheder for alle mulige vandaktiviteter eller blot gode gåture langs vandet.


6


Nej


86


Nej


Ja


Ja


1000


Med den skønneste udsigt ud over Ringkøbing Fjord og meget tæt på det brusende Vesterhav, har vi her et rigtig hyggeligt sommerhus, lige midt i Bjerregård og meget tæt på den lille sommerby Nymindegab.


4


Ja


64


Nej


Nej


Nej


11000


SKIFTEDAG FREDAG - MAX 1 hund. Dejligt lyst og velholdt sommerhus i Bjerregård med masser af store vinduer, således der falder et skønt lys ind på mange tider af året.


5


Ja


56


Nej


Nej


Nej


42000


Sommerhus beliggende på en klitgrund/naturgrund ca. 250 meter fra vandet. Badeværelset er renoveret i 2010. Store dele af inventaret er fra byggeåret, herunder tæpper, køkken m.m


6


Nej


78


Nej


Nej


Nej


200


Idyllisk Sommerhus med charmerende stemning - læfuld naturgrund med fjord blik, 300 mtr fra Vesterhavets bølgeskvulp. Bygget i 1950 og renoveret med nænsom hånd i 2011.


3


Nej


54


Nej


Nej


Nej


300


Velholdt sommerhus med god indretning, moderne og praktisk inventar samt alt i udstyr til en vellykket og afslappende ferie. Køkken fra 2009. Her finder I bl.a


8


Ja


132


Nej


Ja


Ja


200


Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende midt i Bjerregårds skønne klitnatur.

Sommerhuset er indrettet med køkken/alrum og komfortabel møbleret opholdsstue med udgang til poolrummet.


8


Ja


120


Ja


Ja


Ja


900


Lige efter den lille sommerby Nymindegab kommer Auroravej - hvor dette hyggelige sommerhus ligger. Fra sommerhusets østvendte terrasse er der den flotteste udsigt ud over Ringkøbing Fjord, hvor man en tidlig morgenstund har den smukkeste solopgang.


6


Ja


110


Nej


Nej


Ja


200


Velholdt sommerhus med sauna beliggende ca. 400 meter fra Vesterhavet. Det veludstyrede sommerhus har bl.a. energivenlig varmepumpe, brændeovn og gratis, trådløst internet.


4


Nej


62


Nej


Nej


Ja


400


Traditionelt sommerhus ca. 250 m fra stranden. Huset erkomfortabelt møbleret med lyse vægge og stort vinduesparti i stuen, der giveret flot lysindfald og udsigt til de omkringliggende klitter.


6


Nej


84


Nej


Nej


Nej


250


Velholdt og veludstyret sommerhus med sauna beliggende kun ca. 450 meter fra Vesterhavet. Udover badeværelset, med vaskemaskine og tørretumbler, finder I i stueplanen et veludstyret køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen.


6


Nej


95


Nej


Nej


Ja


450


Næste side
Afgræns visningen
Landsdel
Personer
Swimmingpool
Spabad
Sauna
Havudsigt
Internet
Husdyr tilladt

Favoritliste Vis favoritlisten