Sommerhus bedømmelser

Lejer du et af sommerhus så opfordrer vi dig til efterfølgende at give huset karakter samt skrive en kort bedømmelse af sommerhuset.

Dette er til stor hjælp for både sommerhusejer og for fremtidige lejere. Sommerhusejeren får feedback på sommerhuset og input til hvad han/hun kan gøre for at gøre sommerhuset endnu mere attraktivt. Og sommerhuslejeren får en ærlig beskrivelse af ferieboligen som kan hjælpe i valget at sommerhus til den næste ferie.

. En sommerhus-bedømmelse kan afgives fra den side, hvor sommerhuset er beskrevet.

De 10 seneste afgivne bedømmelser vises her på siden - samt en samlet top 10 i højre side.


Bedømt af:Daniel og Melina
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Fantastisk sommerhus og skøn billigenhed i naturrige omgivelser. Vi havde en uges ferie der og var på mange skønne gåture i de flotte og rolige naturomgivelser. Alt i alt rigtig fantastisk sted, der var rent og pænt og der er alt hvad man har brug for med hensyn til service og køkkengrej mm. Super sødt værtspar - kan klart anbefales☺️


Bedømt af:Iben Søgaard Stephansen
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Fra første kontakt har det været en god oplevelse at leje dette sommerhus. Udlejer er imødekommende og vi har kun oplevet god service, både før under og efter.. Huset er et dejlig sommerhus, med plads til hygge både inde og ude, terrassen og udestuen er virkelig lækker og vi har kunne nyde hele ferien ude. Området rummer både skov og vand og vores unger har haft de bedste rammer for en skøn ferie 🌞


Bedømt af:Lena Jørgensen
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Super handicap venlig hus. Havde en bror på besøg i kørestol som kunne komme rundt i hele huset uden problem. Huset opfyldt alle vores ønsker så vi har allerede booket det til vinterferien.


Bedømt af:Karo
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:"Verwohntes Haus auf Traumgrundstück". Leider ist das Haus in einem absolut schlechten Zustand. Der Whirlpoolraum ist wegen Schimmels nicht nutzbar, die angegebene Fußbodenheizung im unteren Bad ist nicht mehr vorhanden, Geschirr und Küchenuntensilien dürftig, alt und nicht für 8 Personen ausreichend. 1. Stock schönes Bad und schönes großes Schlafzimmer. Die Sauberkeit im gesamten Haus lässt leider auch sehr zu wünschen übrig, was bereits im Gästebuch immer wieder erwähnt wurde. Auch der TV im Wohnzimmer ist viel zu klein. Die Lage dafür ist ein absoluter Traum, der Tennisplatz schön und die Terrasse ebenfalls. Nach Blavand kommen wir immer gern wieder, jedoch nicht in dieses auf den Fotos so einladend aussehende Haus. Es müsste komplett renoviert und erneuert werden. Ist den Preis nicht wert. All diese Informationen haben wir auch bei der Abreise im Dancenter-Büro persönlich vorgetragen. Der Service dort ist sehr zuvorkommend und freundlich und schnell bei der Behebung von Mängeln.


Bedømt af:Niels Rasmussen
Ophold foretaget:Juni 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Fantastisk hus og beliggenhed som lovet i oversigten Nem og meget venlig og hurtig nøgle overdragelse både ved ankomst og afrejse Huset kan helt klart anbefales, og ikke sidste gang vi lejer det Mvh Susanne og Niels


Bedømt af:Claus
Ophold foretaget:Maj 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Dejlig hus med alt hvad man behøver


Bedømt af:Kamma.baggesen
Ophold foretaget:April 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Vi havde en dejlig uge, med gode ture i området hver dag, vejret viste sig fra den bedste side, så vi kunne nyde terrassen, når vi kom hjem fra tur om eftermiddagen.


Bedømt af:Christine Weis
Ophold foretaget:April 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Dejligt sommerhus i rigtig skønt sommerhus område. Hyggelig velkomst hilsen. Er man til fred og ro og lange gåture er sommerhuset klart anbefalelsesværdigt 🌞. Kan besøges mange gange.


Bedømt af:Christine
Ophold foretaget:April 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Har oprettet bedømmelse tidligere i dag men fik trykket for tidligt afsted - så alle stjerner ikke kom ordentligt med. Har kun positive ting at sige om sommerhuset og området🌼.


Bedømt af:Nina H.
Ophold foretaget:Februar 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:Bare dejlig. Vi har haft en vidunderlig ophold, og kommer sikkert igen. Huset er udstyret med alt hvad man måtte have brug for. Også lejetøj til børnene.

Top 10 sommerhuse
(5,00)

Dejligt sommerhus på stor naturgrund


(5,00)

Luksussommerhus Løkken


(5,00)

Øster Hurup Sommerhus


(5,00)

Villa Grandissimo - Feriehus med Pool (30 pers.)


(5,00)

120m sommerhus 2min. fra Skallerup sandstrand


(5,00)

Dejligt hus på Rømø, med spa og udendørs sauna.


(5,00)

Hyggeligt Lønstrup-sommerhus. BEMÆRK: Nu Wi-fi!


(4,96)

Sønderjylland v/Aabenraa Familievenligt. Havudsigt


(4,90)

DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama


(4,87)

Nyrenoveret fritidshus ved Saltum Strand


(4,83)

Lille Skovly


(4,83)

Sommerhuset Strandbo ved Pøt


(4,79)

6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd


(4,75)

Hyggeligt Familie sommerhus i BLÅVAND


(4,75)

Hyggeligt feriehus


(4,75)

Luksus sommerhus på Marielyst til 8 personer


(4,62)

Sommerhus udlejes i Rendbjerg, Flensborg Fjord


(4,50)
(4,50)

Sommerhus Ristinge Langeland


(4,00)

Trend limefjorden


(3,75)

Dejligt sommerhus til 6 pers. til leje i Mommark


(3,50)

Poolsommerhus Skødshoved